Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
18
Favori
66.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğinin çoğu doğru ancak etrafına bir bak.

Eli ayağı olmayan gözü görmeyen kulakları duymayan bir insan ne yapsın ?

Yada yüzü yanmış birisi

Ne kadar kötü olabilirsinki ?

Aynaya baktığında şükretmene bak ve daha iyi bir görünüm için dua et Allah çirkinide güzel gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Dediğinin çoğu doğru ancak etrafına bir bak.

Eli ayağı olmayan gözü görmeyen kulakları duymayan bir insan ne yapsın ?

Yada yüzü yanmış birisi

Ne kadar kötü olabilirsinki ?

Aynaya baktığında şükretmene bak ve daha iyi bir görünüm için dua et Allah çirkinide güzel gösterir.

Burayı sevdim :)

@RiverStyx
    Saçmalık bu. Parayı nasıl kazanacaksın? Para kazanmak için iyi bir meslek, iyi bir meslek için kendini iyi yetiştirmek, kendini iyi yetiştirmek için de mutlu olmak gerekiyor. Ver o zaman 1 milyon TL kaldıralım kızları?
  • "Son ırmak kuruduğunda,

son ağaç yok olduğunda,

son balık öldüğünde;

beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."

2 ay öncesine kadar kızlar sadece paraya bakar kim olursa olsun derdim,herşey bu dünyada para derdim ve paraya önem verenlerden nefret ederdim. Taa ki '' o '' nu bulana kadar.Allah herkese hayırlısını nasip eylesin.
  • Arkadaşlar bırakın bu karı-kız mevzularını.Hayatta herşeyden önemlisi sağlıktır.Dünyanın en yakışıklısıda olsan sağlığın bozuk oldu mu hayattan hiçbir tat alamazsın.Şükretmeyi öğrenmek lazım biraz.Tipin iyi değilse,tipi iyi olmayan kızla takılıcaksın.Yada basıcaksın parayı en kral kıza istediğin herşeyi yaptırıcaksın.
  • Umarım ileride evlenip çoluk çocuğa karıştığınızda bu çirkinlik lafına gülüp geçersiniz.
  • yakışıklı olmayabilirsiniz bu çok doğal zaten, tahminen erkeklerin %80 inden fazlası yakışıklı değildir zaten ama kendini geliştirirsen adın gibi emin ol,kız konusundada diğer konularda da senden çok daha yakışıklı insanların önüne geçebilirsin (eminim herkes çok güzel kızların yanında çirkin adam görmüştür mesela)

bence öncelikle yapman gereken bundan sonra tavsiye edeceğim şeyleri yapman için iyi para kazanabileceğin bi işi yapman (bunun için eğer öğrenciysen gerçekten derslerinde olabildiğin kadar iyi olmalısın) mesela düşün bi pilot yada doktor çirkin olsa bile çok güzel kızlar peşinde koşar

ikincisi giyimine kuşamına dikkat etmen (uyumlu giyinmek gerçekten çok önemli, tarz yapcam diye rezil etme kendini sakın!! ayrıca güzel bi yerde kendine yakışan bi saç modelinide yaptırırsan oda süper puan kazandırıyo

sonra güzel bi vücut yapman (inanın bu düşündüğünüzden bile çok ama çok daha etkili) hem giydiklerinde cuk diye üzerine oturur kimsede durmadığı kadar güzel durur

özellikle iletişim ve sana espri gücü katabilecek yayınları takip etmen (birazcık çabalarsan güzel şeyler çıkarabiliceğine emin ol)

ve en önemlisi cidden kendine güvenmen, kendini sürekli ezik hissedersen herkes üzerine gelir ( mesela bu konudada örnek veriyim zamanında okuldayken bana hoşlanmadığım bi lakap takmışlardı, bigün nasıl davranmam gerektiğini öğrendim aslında çok basitti birisi bana lakabımla hitap edince dönüp bakmıyodum bile hatta cevap bile vermiyodum (sakın cevap verme istedikleri bu zaten) sonra inan karşındaki sen kaale almadıkça o seni sinir edeceğine kendisi çok kötü bozuluyodu, hatta bununla ilgili güzel bi örnekte veriyim :D
    bikeresinde sınıfı geçtim bitane hoca bile lakabımla seslenmişti derste, hocayı hiç s..klemedim bile bi kaç kez seslendi en sonunda yanıma gelip sana diyorum duymuyomusun dedi, bende ''benim ismim engin bundan sonra bana böyle hitap edin yoksa sizi milli eğitim bakanlığına şikayet ederim demiştim, ayrıca sizede kel behzat diyo herkes ben size öylemi sesleniyorum dedim, hoca dahil herkes donup kalmıştı

yani herşeyden önce kendine gerçekten güven :)

özet geç demeyin :d

• Mantikli
  •  Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 27 Eylül 2010; 23:00:50 >
  • kendine güvenmek diye bişey yok gardaş,adalette yok. kabul edip ölmeyi beklemek zorundasın
  • biz yakışıklıyızda mutlumuyuz panpa
  • Hocam yazının orjinali ekşidemi..?

Buldum normal olarak ekşide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 27 Eylül 2010; 23:22:53 >
  • özet pls
  • Ama doğuştan sakat olanlar ne yapsın ? elini,kolunu,bacağını kazada kaybedenler ne yapsın ? sen durumuna şükret elin ayağın tutuyo daha ne istiyorsun ? elbet gönlüne göre birini bulursun hayatında,daha çoooook zamanımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbey10 -- 27 Eylül 2010; 23:21:24 >
  • bkzn : spordan sorumlı devlet bakanı

hiç kimsenin başka birine çirkin diyerek aşağılama hakkı yoktur konuya örnek olsun diye, göründüğü üzere ama koskoca devlet bakanı olmuş adam ötesi var mı

yani toplumda bi stasü elde edebilmenizin tipinizle fiziksel görünümüzle alakası yoktur

tip bazı konularda ama gereksiz konularda 1-0 önde başlatır

sen 3 dil biliyosun 2 üni bitirmişsin beynini doldurmuşsun, o güzel dediklerin sekreterin yakışıklı dediklerinde garsonun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey10

Ama doğuştan sakat olanlar ne yapsın ? elini,kolunu,bacağını kazada kaybedenler ne yapsın ? sen durumuna şükret elin ayağın tutuyo daha ne istiyorsun ? elbet gönlüne göre birini bulursun hayatında,daha çoooook zamanımız var.

işte olan olmayanın halinden anlamaz,o sakatları anlamaz sen onu anlaman,öyle sürüp gider,herkesin derdi kendine büyük
  • dediklerine katılıyorum ama mesela saçım seyreldi seyreleli ben de tipsiz oldum bu kadar dert etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

özet pls

bunu anlayamadıysan özeti de zor anlarsın
  • Sen hiç şu tipe bak ya, nası bu tiple bu kız bu çocuğa bakmış lafını kullanmadınmı kardeşim.

Tamam tip önemlidir, baya bi önemlidir. Ama hem birinin beğenmediğini başkası beğenir.
    Hemde bazen başka şeyleri önplana çıkararak, tipini (Eğer o kadar kötü olduğunu düşünüyorsan) arka plana atabilirsin.

Ben taş gibi kızlarla çıkan Apaçiler bile tanıyorum. Hemde giyimden apaçi değil, doğuştan apaçi, tipten apaçi, adamın rengi apaçi rengi
  • asfasgfdh
  • abi herşey tip dğeil steven tyler'a bak mesela dünyanın en çirkin insanı olması muhtemel ama dünyanın en güzel seslerinden birisine sahip.
     Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 28 Eylül 2010; 13:33:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.