Şimdi Ara

ÇİRKİN OLMAK.BABAM KEŞKE BENİ YAPMASAYMIŞ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
21.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah bir yerden alır diğer yere verir. Iyi olan ama içinde kalan dışarı çıkarmanı bekleyen özelliklerin kesinlikle vardır. Onları dışarı çıkarmaya bak. Çok ciddi söylüyorum tip çok ta önemli değil. Olmazsa olmaz değil en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın, mavi gözlü ve 1.90 boyunda olmayanlar lütfen forumu terketsin
  • Bence piskolojik ama gerçekten çirkinsen senin elinde aslında düzeltmek

Kulaklarınmı kepçe 15 dakka,burnun mu yamuk 1 saatte. çenenmi yamuk , kaşlarınmı düşük hepsinin çözümü var yeterki paradan haber ver birazcık :)
  • yalniz yasicaz dostum baska care yok

•  ÇİRKİN OLMAK.BABAM KEŞKE BENİ YAPMASAYMIŞ.

dert edicek bişey yok. her şey sizin elinizde. bir şekilde sıyrılın
  • okumadım ama moralini bozma gardaş

• bu yazıyı bir süre önce okumuştum sanki.ekşi de veya benzeri bir sözlükte yazılmıştı.

aynı yazımı tam hatırlamıyorum ama çok benzettim.
  • Bence abartıyorsun, ben bakıp gerçekten objektif bir yorum yaparım. özel mesaj ile bekliyorum fotoğrafını kimseye de ifşa etmem söz.
  • fotoğraf atsan özelden reyis?
  • "ben ne için yaşıyorum" yerine, "ben neden tipsizim?.." sorusunu sorduğun için sana yardımcı olamayacağım kusura bakma!..
    ama şöyle bir şey söyleyeyim, bir kenarda dursun;

değerli olan et ve kemik değildir...değerli olan fikirlerdir!..eğer kayda değer bir fikrin varsa, o beğenmediğin tipin hiç tahmin edemeyeceğin kadar sevimli gelir insanlara...teknik olarak düşünürsek eğer, bir gün çürümesi kaçınılmaz olan et ve kemiğin hangi şekil ve renkte olmasının hiç bir değeri yoktur esasında...
  • izmirdeysen özelden numaramı yollayabilirim. çıkıp gezeriz biraz istersen dertleşiriz. iyi gelir belki..
  • Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.
    HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

Ruhlar Aleminde de Yaşamıyoruz Diyen Arkadaşlarada ; Bence Çirkin İnsan Yoktur , Bakımsız İnsan Vardır...
  • Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama tip en fazla 20 yaşınıza kadar önemlidir çünkü o yaşa kadar çevrendekiler seni öğrenci olarak görür ve kimseden küçük yaşlarda parası olmasını falan beklemez sadece tipe önem verirler ama 20 yaşdan sonra o gördüğün bebek suratlı erkeklerin hiçbir önemi kalmaz, niyemi çünkü artık mesleğine bakar herkes, parasına bakar herkes, kimse demez aa bu çok yakışıklı bununla mutlaka evlenmeliyim, sevgilim olmalı, diye. İlk sordukları şey mesleğin maaşın olur o yüzden tipinle barışık yaşamaya çalış herşey senin elinde okuyorsan eğer mutlaka en iyisi olmaya çalış çünkü güzel bir üniversite okuyup güzel bir işin olduğunda kimse sana bu tipsiz bunla gezmem demez, yani tipinle yargılamaz, zekanla, mesleğinle, kariyerinle yargılar ve sen bu dediklerimi uygularsan o taş gibi hatunları zamanında götüren erkekleri arkanda bırakır, koluna taktığın sevgiliyle etrafı büyülersin. Dünyada hiçbirşey imkansız değildir yeterki sen iste herşey senin elinde. Şöyle gezerken çevrene bir bak büyük yaşlardaki o bebek gibi kızların yanındaki adamlara bir bak dediklerimi anlarsın.

• kardeşim tip filan çirkin olabilir ama çok aşırı tipsiz olup da kızlarla iletişimi çok iyi olan gezen tozan insanlar tanıyorum bizim okulda var mesela adam tam karikatürlük abi yok böyle bir şey ama sürekli kızlarla takılıyor şakalaşıyor. bir de kızların baktıkları şey tamamen yakışıklılık ve tip değil etkilendikleri başka şeyler de var.
  • Isyankar olma tamahkar ol itaatkar olma istekli ol

Ne alakası varsa artık

• quote:

Orijinalden alıntı: egvadora

Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama tip en fazla 20 yaşınıza kadar önemlidir çünkü o yaşa kadar çevrendekiler seni öğrenci olarak görür ve kimseden küçük yaşlarda parası olmasını falan beklemez sadece tipe önem verirler ama 20 yaşdan sonra o gördüğün bebek suratlı erkeklerin hiçbir önemi kalmaz, niyemi çünkü artık mesleğine bakar herkes, parasına bakar herkes, kimse demez aa bu çok yakışıklı bununla mutlaka evlenmeliyim, sevgilim olmalı, diye. İlk sordukları şey mesleğin maaşın olur o yüzden tipinle barışık yaşamaya çalış herşey senin elinde okuyorsan eğer mutlaka en iyisi olmaya çalış çünkü güzel bir üniversite okuyup güzel bir işin olduğunda kimse sana bu tipsiz bunla gezmem demez, yani tipinle yargılamaz, zekanla, mesleğinle, kariyerinle yargılar ve sen bu dediklerimi uygularsan o taş gibi hatunları zamanında götüren erkekleri arkanda bırakır, koluna taktığın sevgiliyle etrafı büyülersin. Dünyada hiçbirşey imkansız değildir yeterki sen iste herşey senin elinde. Şöyle gezerken çevrene bir bak büyük yaşlardaki o bebek gibi kızların yanındaki adamlara bir bak dediklerimi anlarsın.

Hocam iyi de o zaman da seni paran için sevecek.Seni sen olduğun için değil paran olduğu için.İlerde o para bitince seni ilk bırakan insan olur o sevdiğin kişi.

• Önce şükret, sonra dua et!
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: egvadora

Hocam yaşınız kaç bilmiyorum ama tip en fazla 20 yaşınıza kadar önemlidir çünkü o yaşa kadar çevrendekiler seni öğrenci olarak görür ve kimseden küçük yaşlarda parası olmasını falan beklemez sadece tipe önem verirler ama 20 yaşdan sonra o gördüğün bebek suratlı erkeklerin hiçbir önemi kalmaz, niyemi çünkü artık mesleğine bakar herkes, parasına bakar herkes, kimse demez aa bu çok yakışıklı bununla mutlaka evlenmeliyim, sevgilim olmalı, diye. İlk sordukları şey mesleğin maaşın olur o yüzden tipinle barışık yaşamaya çalış herşey senin elinde okuyorsan eğer mutlaka en iyisi olmaya çalış çünkü güzel bir üniversite okuyup güzel bir işin olduğunda kimse sana bu tipsiz bunla gezmem demez, yani tipinle yargılamaz, zekanla, mesleğinle, kariyerinle yargılar ve sen bu dediklerimi uygularsan o taş gibi hatunları zamanında götüren erkekleri arkanda bırakır, koluna taktığın sevgiliyle etrafı büyülersin. Dünyada hiçbirşey imkansız değildir yeterki sen iste herşey senin elinde. Şöyle gezerken çevrene bir bak büyük yaşlardaki o bebek gibi kızların yanındaki adamlara bir bak dediklerimi anlarsın.

Hocam iyi de o zaman da seni paran için sevecek.Seni sen olduğun için değil paran olduğu için.İlerde o para bitince seni ilk bırakan insan olur o sevdiğin kişi.

kardeşim seni paran için sevecek diyonda bu devirde bana bi tane örnek göster parasız biriyle olan? Sende çaba vericeksin etkiliceksin bi süre birlikte olucaksın para göz biriyle evlenmedikten sonra sorun yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bu yazıyı bir süre önce okumuştum sanki.ekşi de veya benzeri bir sözlükte yazılmıştı.

aynı yazımı tam hatırlamıyorum ama çok benzettim.

Aynısı. Büyük ihtimal incidir.
  • tamam tipin kayık olabilir ama vücudunu toparlama şansın var git bodye 10 üzeri 0 tip 10 üzeri 10 vücut yap 10 üzerinden 5 ile genede bişeyler götürürsün
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.