Şimdi Ara

Çirkin kızların özgüven sorununun olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cogu erkekte hatta yakisikli erkekte dahi özguven sorunu varken cirkin kizlarda bu hic yok
    Yani cirkin bir kiz ama hareketleri sanirsin ancelotti julia
    Bence bu genetiklerle alakali beyler
    Erkekler bu yonden zayif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç unutmuyorum psikoloji okuyan kızla konusuyordum gözlerime bak ve beni tanımla demiştim utangaçsın çekingensin asosyalsin demişti sonra o dedi sen beni tanımla diye iyisin hoşsun güzelsin dedim çünkü öyleydi o günden beri anladım ki bu hayat bana göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

hiç unutmuyorum psikoloji okuyan kızla konusuyordum gözlerime bak ve beni tanımla demiştim utangaçsın çekingensin asosyalsin demişti sonra o dedi sen beni tanımla diye iyisin hoşsun güzelsin dedim çünkü öyleydi o günden beri anladım ki bu hayat bana göre değil
    Buyrun size cali bir örnek
    Hocam kiz cirkin olsa dahi siz yine ayni seyleri soyleyecektiniz kebdimizi kandirmayalim simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Buyrun size cali bir örnek
    Hocam kiz cirkin olsa dahi siz yine ayni seyleri soyleyecektiniz kebdimizi kandirmayalim simdi

Alıntıları Göster
    doğru hocam kızlarda özgüven sorunu olmadığı için olduğu gibi söylüyor ben kırmamak için yine aynı şeyleri söylerdim
  • aynı durum bende de var ama kız değilim. çokça rezil oldum, aşağılandım okulda,işte,evde vs. bir süre sonra rahatladım. zaten rezilim pek umursamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

aynı durum bende de var ama kız değilim. çokça rezil oldum, aşağılandım okulda,işte,evde vs. bir süre sonra rahatladım. zaten rezilim pek umursamıyorum.
    sizin gibi olmak isterdim
  • quote:

sizin gibi olmak isterdim

Alıntıları Göster
    zamanla herkes benim gibi oluyor zaten. başına birkaç küçük travma gelir. ondan sonra sallamamaya başlarsın. böyle düzeliyor bu çekingenlik işleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

zamanla herkes benim gibi oluyor zaten. başına birkaç küçük travma gelir. ondan sonra sallamamaya başlarsın. böyle düzeliyor bu çekingenlik işleri

Alıntıları Göster
    hocam çekingenlik düzeliyor tamam da psikolojide gidiyor onunla beraber sağlam psikolojide oldugunuza inanıyor musunuz
  • Kişiden kişiye değişiyor. Güzel ama özgüven sorunu olan, güzel olmayan ve özgüven sorunu da olmayan arkadaşlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Kişiden kişiye değişiyor. Güzel ama özgüven sorunu olan, güzel olmayan ve özgüven sorunu da olmayan arkadaşlarım var.
    hocam siz 114 kilosunuz bir kızla iletişiminiz nasıl
  • quote:

hocam çekingenlik düzeliyor tamam da psikolojide gidiyor onunla beraber sağlam psikolojide oldugunuza inanıyor musunuz

Alıntıları Göster
    genelde insanlar ya objektif, rasyonel bir bakış açısı kazanıyor benim gibi ve anlayıp kabul ediyorlar durumlarını ya da dediğin gibi bazıları da nasıl diyim at gözlüğü takıyorlar. çok dar ve yüzeysel bakmaya başlayıp, sabit fikir ediniyorlar ve bu şekilde üstesinden geliyorlar durumlarının. ve bu ikinci dediğim sabit fikirlilik durumu da düzeleyebiliyor tecrübeyle. tıpkı insanlardaki ırkçılık, cinsiyetçilik vs gibi.

• quote:

hocam siz 114 kilosunuz bir kızla iletişiminiz nasıl

Alıntıları Göster
    Kiloyla ne alakası var kurban olduğum ? İnsanlarla iletişimim gayet iyidir. Yalnızca tanışana kadar çok zorluk çekerim. Onun dışında genelde arkadaşlarım beni severler. Kızlar ya da erkekler fark etmiyor. Tabularınızı yıkın.
  • quote:

Kiloyla ne alakası var kurban olduğum ? İnsanlarla iletişimim gayet iyidir. Yalnızca tanışana kadar çok zorluk çekerim. Onun dışında genelde arkadaşlarım beni severler. Kızlar ya da erkekler fark etmiyor. Tabularınızı yıkın.

Alıntıları Göster
    ne demek ne alakası var bir insan serseriye benziyorsa bu adam hakkında şunu deriz bu adam tehlikeli birine benziyor uzak durmak gerekir siz beni gördügünüz zaman kendinizi kücük görmeyecek misiniz acaba bana karşı önyargısı var mıdır diye düşünmeyecek misiniz

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    İşte diyorum ya tanışırken böyle düşünceler aklımdan geçiyor ama sonrasında kayboluyor. Şimdi şöyle düşün. Biriyle tanıştın ve sana yapmacık geldi. Hatta suratında tonla sivilce var ve belki çok zayıf veya çok kilolu. Bir süre o insanla vakit geçirip onu tanıdıktan sonra yavaş yavaş tüm kusurlar gözünde kaybolmaya başlıyor. Bugüne kadar sayısız kere bu durumu teyit ettim. Yani birisi bana bakıp "Çok kilolu, çirkin, laubali" gibi şeyler söyleyebilir. Ancak beni biraz tanıdıktan sonra eğer sevdiyse o kusurların yerini sevgi alır. Bu hiç mi başına gelmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 1 Haziran 2019; 14:50:43 >
  • quote:

İşte diyorum ya tanışırken böyle düşünceler aklımdan geçiyor ama sonrasında kayboluyor. Şimdi şöyle düşün. Biriyle tanıştın ve sana yapmacık geldi. Hatta suratında tonla sivilce var ve belki çok zayıf veya çok kilolu. Bir süre o insanla vakit geçirip onu tanıdıktan sonra yavaş yavaş tüm kusurlar gözünde kaybolmaya başlıyor. Bugüne kadar sayısız kere bu durumu teyit ettim. Yani birisi bana bakıp "Çok kilolu, çirkin, laubali" gibi şeyler söyleyebilir. Ancak beni biraz tanıdıktan sonra eğer sevdiyse o kusurların yerini sevgi alır. Bu hiç mi başına gelmedi ?
    geldi yüzü perişan halde olan çocuğa derdim içimden acaba noldu falan yüzüne diye sonra çocuk bir gün geldi arkadaş olmak istedi benimle kabul ettim takıldık falan cocuk normal geliyo bana. şöyle bir şey var sizin kilonuz olduğu için biriyle tanışma olasığınız daha düşük çünkü kilonuz sizde özgüven problemi yaratıyor. birinin size karşı önyargısının kalkması için ilk adımı o kişinin atması gerekiyor sizin o kişiye adım atmanız daha düşük olasılık çünkü karşı taraf her zaman anlayışlı olmaz bakış açısı daha farklı olabilir siz kilolusunuz diye size daha kaba davranabilir öteki insana baktığımız zaman sizi her halinizle kabulde edebilir bir taraftan özgüveniniz daha fazla kırılabilecekken öteki yandan daha pozitif bir hayatınız olabiliyor

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Çevremi olabildiğince geniş tutmamaya çalışıyorum. Lisedeyken pek çok etkinliğe katılmıştım (öğretmenimin isteğiyle, kendi isteğimle değil) ve okulda tanımadığım insan kalmamıştı. Yalnız bu durum bir süre sonra "hiç kimseyi tanımıyorum" moduna dönüşüyor. Az ve öz her zaman çok ve niteliksizden iyidir. 100 kişiyi tanıyacağına 15-20 kişi tanı ve bunların 5'iyle yakın bir dostluk kur, fazlasıyla yeterli. Benim de tanışmak için ilk adımı attığım çok insan oldu. Sadece o ana bağlı bir şey. Kilo bende özgüven problemi yapıyor mu ? Evet kesinlikle yapıyor. Ayrıca çirkin olduğumu da düşünüyorum ve bu da özgüven problemi yaratıyor. Bunları aşmaya çalışıyorum. İnsan sahip olduğu güzel şeylerde (vücut, tip, para, yetenek gibi) mutlu oluyor ve bu da özgüvene pozitif yansıyor. Şunu da unutmayalım ki hiçbir yazılan şey pratikte aynı sonucu vermez.
  • Türk kızları kendilerini Tanrı sanıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.