Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81A4B5570 -- 19 Temmuz 2024; 17:31:29 >

• Ss at tipini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinliğini engellilik gibi düşünebilirsin. Görmeyen biri nasıl engelleri aşıp hayatına devam ediyorsa senin de devam etmen gerek. Bacakları olmayan biri koşamıyorum diye her gün ağlasa da koşamayacak. Hayat koşmaktan ibaret değil. Çirkinliğin neye engelse bunu kabullenip engel olmayan şeylere odaklan. Böyle söylemek kolay tabii ama başka verebileceğimiz tavsiye de yok valla. Bir ara ben de boyum kısa diye dert ettim. Sonra kabullendim.

• Para varsa sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yap, şık giysiler giy, yeni saç şekilleri dene hiç biri tutmadı estetik son çare.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence en başta stile dikkat edilir elindeki mevcutla neler yapabilirsin onu düşünmek gerek örneğin burnu büyük olan biri saçını daha kabarık yapar dengelemek için, kimse mükemmel değil. Sosyal medyaların bizi getirdiği durum bu, herkes çok güzel anasını satayim zaten kendini beğenmeyen de koymuyor bir şey.
    Sonra ne oluyor herkes güzel ben cirkinim algısı oluşuyor.
    Öncelikle karakterli biri olmalı insan, uzun vadede bu kazandırır. Çok yakışıklı olsan, bi gün ayağın kaysa bir yere çarpsan ağzın yüzün yamulsa bile karakterin kalır yine. Önce karakterin…
    Dış görünüş de düzeltilir, beynin hariç neredeyse her yerinde değişiklik yapabilir, yaptırabilirsin.
    Üniversitenin basindaysan daha ergenliğin bitmemiş demektir, ergenliğin bitene kadar cirkin ördek yavrusu misali büyüyene kadar ne olacağı belli olmaz.
    Sakalım çıkana kadar insanlar bana nasıl bakabilmiş inanamıyorum şimdi anca toparlıyorum kendimi.
    Rabbim çaresiz dert vermesin, hallolur.
    Bütün bunlara ek olarak herkes dijital ortama geçiyor avatarlarla iletişim kuracağız o yüzden çok da fifi kim nasıl görünüyorsa görünsün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.