Şimdi Ara

Cips yemekten kurtulabilen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savarage

Cipsin zararlı olduğunu biliyordum ama genede yiyordum merak ettim ve daha çok araştırdım cipsten gitgide soğumaya başladım zaten sporda yaptığım için bıraktım 4 aydır cips yemiyorum ve kola içmiyorum

Kola ve patates cipsleri kromozom bozukluğu yapıyor bizim bir akraba aşırı yiyordu daha sonra kromozomları bozuldu ciddiyim adam şu an hastanede doktorlar diyor özellikle koladan uzak durun diye
  • Kola nadir ama cipsi 3-4 senedir yemiyorum. Şuan buzdolabında az bir şey ketçaplı var ama kendimi kontrol ediyorum yemiyorum.

Buzdolabına neden koydum bilmiyorum, uzun zamandır yemeyince nereye koyacağımı unutuyorum işte.
  • basur ciktiktan sonra ikisinide biraktim simdi rahatım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yada 3 senedir kola icmiyorum cipsde 1 senedir falan yemiyorum ondan öncede nadir alırdım lays flan
  • 6 yıldır kola içmem cips varsa yerim ama öyle her gün yemek gibi bir bağımlılığım yok

• ayda yılda bi ikram edilirse alırım yoksa gidip bi cips alayım demem yani. kola da keza öyle
  • zor oldu ama bıraktım
  • La biz açlıktan ilk akşam yatıyoz adam bize cips diyor

• 3 senedir yemiyorum yüzümde sivilce akne tarzı hiç birşey kalmadı
  • 3 Aydır abur cubur yemiyodum. Dün ilk 3 ay sonra ilk cipsimi yedim bimden party aldım. Yemeyince yenmiyor ilk üç gün zor sadece.
  • Eskiden çok fazla yerdim Özellikle de patates ciplerini Üç sene önce Lise 2. Ya da 3. Sınıftaydım Bi bıraktım bi daha yemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbozdag

quote:

Cipsin zararlı olduğunu biliyordum ama genede yiyordum merak ettim ve daha çok araştırdım cipsten gitgide soğumaya başladım zaten sporda yaptığım için bıraktım 4 aydır cips yemiyorum ve kola içmiyorum

Kola ve patates cipsleri kromozom bozukluğu yapıyor bizim bir akraba aşırı yiyordu daha sonra kromozomları bozuldu ciddiyim adam şu an hastanede doktorlar diyor özellikle koladan uzak durun diye

Kromozomu bozuldu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: altanbozdag

quote:

Kromozomu bozuldu ne lan

Komik mi evet arkadaşlar kola sadece sindirim sisteminize değil vücudun işleyişinede zarar veriyor akrabam şuan hastanede can çekişiyor siz hala gülün dh ruhu bitmiş

• Şeker hastalığı kurtardı hocam. Günde 3-4 paket büyük boy ye kurtulursun

EDIT : Coca Cola Zero'dan kaçış yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkantik -- 30 Temmuz 2013; 14:43:39 >
  • kola güzel ama cips
  • Lan oruçlu oruçlu canımı doritos peynirli çektirdiniz
  • Koladan ellerim ?i?ti ?uan ?i?ik ve acyyor, babam pepside çaly?yyor her ay koli koli eve cips geliyodu arkada?lara da?ytyyodum. Ama ?u eller bi geçsin
  • Geçen yıldan beri üç ay öncesine kadar ağzıma sürmedim ama üç ay önce bir paket alıp yiyince ağzıma şeker tadı geliyo insanlara diyorum şeker tadı geliyo(şeker,tatlı,çikolata gibi şeyler de yemiyorum) diye inanmıyorlar, çok iğrenç geliyodu tadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 30 Temmuz 2013; 15:10:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canim cips cekiyor ama zararli diye yemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunicktamyirmibirharf

4 aydır diş telim var ikisi de yasak

8. Aydan sonra bu mesajı hortlatıp hala yiyip yemediğini sorcam
    belli bir sure sonra yemeye başlıyorsun otomatik olarak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.