Şimdi Ara

Cipro kullanmış olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağırsak enfeksiyonu geçirdiğim için doktor tavsiyesiyle Biteral ve Cipro kullanmaya başladım. Bugün 2. kez Cipro aldım. bir internete bakayım ilaçla ilgili diye bakmaz olaydım ...

millet neler neler yazmış bu ciproyla ilgili. dünya çapında savaş açmışlar resmen ilaca. ekşide herkes uyarmış yok sakat bırakan ilaç yok etkileri 1 yıl sonra bile etkili olur hayatınız kayar ölürsünüz falan diye. sadece ekşi değil yabancı forumlarda da var youtubeda da var baya millet çıldırmış.

burda kullanan oldu mu bu ilacı ? beni tedirgin etti baya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cipro Hakkında: Kullanıcı Deneyimleri ve Etkileşimler

Cipro, idrar yolu enfeksiyonları, solunum yolu enfeksiyonları ve bağırsak enfeksiyonları gibi çeşitli bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan bir antibiyotiktir. Siz veya tanıdıklarınız Cipro kullanmış olabilirsiniz ve bu antibiyotik hakkında deneyimlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Cipro Kullananların Yorumları

Cipro kullanan kişiler, ilaçla ilgili farklı deneyimler yaşayabilirler. Bazı kullanıcılar ilacı etkili ve hızlı etkili bulurken, diğerleri yan etkiler yaşayabilir. Cipro kullananların yorumlarını çevrimiçi forumlarda ve sağlık platformlarında bulabilirsiniz. Bu yorumları okuyarak, diğer kişilerin Cipro kullanırken yaşadığı deneyimler hakkında bilgi edinebilir ve kendi deneyiminizi karşılaştırma yapabilirsiniz.

Biteral ve Cipro Birlikte Kullanımı

Biteral, mide asidini azaltmak için kullanılan bir ilaçtır. Bazı durumlarda, Biteral ve Cipro birlikte reçete edilebilir. Ancak, bu iki ilacı birlikte kullanırken dikkatli olmanız gerekir. Biteral, Cipro'nun emilimini azaltabilir. Doktorunuz, bu ilaçları birlikte almanız gerekirse, ilaçların doğru zamanlarda alınmasını sağlayacaktır.

Cipro ve Bağırsak Enfeksiyonları

Cipro, bağırsak enfeksiyonlarının tedavisinde sıklıkla kullanılır. Bağırsak enfeksiyonları, ishal, mide bulantısı ve kusmaya neden olabilir. Cipro, enfeksiyona neden olan bakterileri öldürerek bu semptomları hafifletmeye yardımcı olur.

Cipro Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Cipro kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz önemlidir:

• İlacı doktorunuzun talimatlarına göre düzenli olarak alın.
    • İlacı aç karnına veya yemekten 2 saat sonra alın.
    • İlacı kalsiyum, magnezyum veya alüminyum içeren yiyeceklerle veya takviyelerle birlikte almayın.
    • Cipro kullanırken bol sıvı tüketin.
    • İlacın yan etkilerini gözlemleyin. Ciddi yan etkiler yaşarsanız, derhal tıbbi yardım alın.

Cipro hakkında daha fazla bilgi edinmek için doktorunuza veya eczacınıza danışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlaçlarla ilgili yapılabilecek en büyük hatalardan birisini yapmışsın. Bütün ilaçların illaki yan etkileri vardır, bebe aspirininin bile... İlacı kötüleyenlerin belki de ilaca alerjisi vardır, bu da bir ihtimal. Bir de şöyle düşün: Kanser ilaçlarının emin ol daha çok yan etkileri vardır; ama kullanılıyor. Sen iyisi mi boşver etkilerini, doktorun dediği gibi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 2 Haziran 2019; 15:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eniştem kullanmıştı, şimdi mevlüdünden geliyorum
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    ben ölürsem benim mevlüdüme gelmeni isterim
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu baya takıntı oldu. en ufak ağrı kesici alsam bile bakıyorum duramıyorum mümkün değil. hastalık hastalığı oldu galiba. hatta hastalık hastalığını da araştırıp onu da kafaya takıp kendi içimde bir paradoks da yarattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 2 Haziran 2019; 15:12:1 >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Sen iyisi mi bir psikiyatriste görün, böyle her şeyi kafaya takarak hayat geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok kullandım hiç bir şey olmaz güçlü antibiyotiktir candır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lustral kullanan var mı
    11 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.