Şimdi Ara

İliadin yada otrivine kullanmamis olanlar nefes aldim demesin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
17.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu iki burun spreyini kullanmis olanlar daha once insan nefes almamisim diyor resmen neden burnumuzdan bu sekilde harika nefes alamiyoruz ben hayatimda bu sekilde rahat nefes aldigimi hatirlamiyorum bagimlilik yapmasa surekli kullanicam bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Pırasa -- 24 Ekim 2012; 14:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otrivin bağımlısıyım, mutluyum..
  • Sigaradan fena bağımlılık yapıyor uzak durun
  • Aynen bu ilaçlar çok fazla bağımlılık yapıyor. Doktorlar özellikle sadece 1 kutu veriyorlar, bir daha yazmıyorlar.
  • Otrivin gerçekten bağımlılık yapıyor.. Burun tıkanıklığı sinüzit nedeniyle oluyor..
    her iki burun deliğine ikişer damla çörek otu yağı damlatın ve 10 dakika sırtüstü yatın.. Sonra lavabo da sümkürün.. tüm iltahap temizleniyor.. Biraz genziniz yanabilir ama, burundan nefes almayı çok rahatlatıyor..
  • Ama cok fena aciyor böyle bisey yok :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Otrivin gerçekten bağımlılık yapıyor.. Burun tıkanıklığı sinüzit nedeniyle oluyor..
    her iki burun deliğine ikişer damla çörek otu yağı damlatın ve 10 dakika sırtüstü yatın.. Sonra lavabo da sümkürün.. tüm iltahap temizleniyor.. Biraz genziniz yanabilir ama, burundan nefes almayı çok rahatlatıyor..

Fazlası zehirliyor diye biliyorum, ölüme kadar yolu var. Oranını tutturmak çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyi bir zayiflama ilaci bilen?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

Ama cok fena aciyor böyle bisey yok :-)

Çörek otu yağını mutlaka denemelisin.. Bana da tavsiye ettiklerinde yadırgamıştım ve genzimi biraz yaktı gerçekten ama, hemen geçiyor..
    Burun tıkanıklığını açmada birebir.. Sinüsleri çok iyi temizliyor ve neden olan baş ağrısı da geçiyor..
  • quote:

Arkadaslar bu iki burun spreyini kullanmis olanlar daha once insan nefes almamisim diyor resmen neden burnumuzdan bu sekilde harika nefes alamiyoruz ben hayatimda bu sekilde rahat nefes aldigimi hatirlamiyorum bagimlilik yapmasa surekli kullanicam bunlari

kardeş iyide nefes sorunu olmayanların kullanmasına gerek yok. ama benim için hayati. yoksa nefes alamıyorum. 1 aydır iliadin kullanıyorum. cidden çok rahatlatıyor. 6 7 saat sürüyor etkisi bi sabah bi akşam sıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 24 Ekim 2012; 14:28:43 >
  • Tabiki gerek yok nefes almada sorunu olmayanlarin ama onlar boyle nefes almamistir hayatinda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabiki gerek yok nefes almada sorunu olmayanlarin ama onlar boyle nefes almamistir hayatinda :)

sana öyle geliyodur. bende eskiden böyle bi sorun yoktu. daha bile iyiydi nefes alışım. sonra birden bire çıktı bu illet şey. neyseki sprey var.
  • Geçen bir nefes almışım, burun içindeki kıllar kopup akciğerime kaçtı.
  • işin kötü tarafı hayatımda içki sigara kullanmadım ama beni buldu bu illet
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Ama cok fena aciyor böyle bisey yok :-)

Çörek otu yağını mutlaka denemelisin.. Bana da tavsiye ettiklerinde yadırgamıştım ve genzimi biraz yaktı gerçekten ama, hemen geçiyor..
    Burun tıkanıklığını açmada birebir.. Sinüsleri çok iyi temizliyor ve neden olan baş ağrısı da geçiyor..

Bunu deniycem kesinlikle

• Ben kullanıyorum baya iyi geliyor ama sonra yine tıkanıyor
  • kullanmayın sakın. bağımlılık yapıyorlar , ilk başlarda iyi güzel geliyorda sonra onlarda yetmiyor bağımlılık yapıyor burun etleri şişiyor.Doktor kontrolünde kullanın her şeyi , bunu başı yanan biri olarak söylüyorum.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer , kullanmayın.

Bunları kullanacağınıza deniz suyu kullanın , daha iyi burun etleri için de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Ekim 2012; 15:14:35 >
  • Fazlası bir süre sonra burununuzu dahada tıkalı hale getirir , sırf bu ilaç yüzünden ameliyat olacağım. Ama açarmı ? Muhteşem açar sıktığınız anda rahat bir nefes alırsınız , devamında burun kemiğinizde erime gibi problemler ve tat alamama problemleri olabilir.

Son olarak , yinede kullanıyorum bu illeti
  •  İliadin yada otrivine kullanmamis olanlar nefes aldim demesin.
    Senin burnun tıkalı olduğundan açılınca öyle geliyor. Yoksa normal insanlar hep öyle nefes alıyor zaten.
  • Bildim bileli tikali yav:)

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

İliadin yada otrivine kullanmamis olanlar nefes aldim demesin.
    Senin burnun tıkalı olduğundan açılınca öyle geliyor. Yoksa normal insanlar hep öyle nefes alıyor zaten.

Haykırdım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.