Şimdi Ara

Cinsiyetimi Değiştireceğim. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
5
Favori
37.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kaç farklı açı, ışık ve makyaj sonucu öyle gözüküyorlardır muhtemelen sence? Makyajsaız halinin videosu varsa izle, bir de erkek olan insanın yürüyüşü, kemik ve vücut yapısı değişmiyor ki. Bunları değiştiremezsin.

Kaldı ki IG son derece yanlış intiba veren bir yer gerçekle ilgili. Misal aşağıdaki foto.. Aynı kadın... Nasıl selülitlerini saklıyormuş? Böyle:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8469769/Fitness-influencer-shows-cellulite-unedited-bikini-photo.html

Cinsiyetimi Değiştireceğim.

• KruderTr kullanıcısına yanıt

Ilk başta burdan düşüncelerimi paylaşacağım sonrasında özel mesaj üzerinden de konuşuruz.

Öncelikle burada bu konuda bu forumda sadece hissettiklerimi paylaşmak istedim. Dokümanlar videolar ve birçok belge bilgi ile kimseyi sıkmak istemedim.

Ne istediğimin ve ne ile karsilasacagimin farkındayım. Detransition olan mtf ve ftm ınsanlar hakkında okudum izledim psikoloji uzmanlarının (trans haklarını destekleyen ya da desteklemeyen) görüşlerini okudum.

Sırayla cevap vermeye çalışacağım.

1) Ne kadar çabalarsam çabalayayım doğuştan bir kadının özelliklerine sahip olamayacağımin farkındayım ve bu durum zaten hali hazırda sürekli beni rahatsız eden bir konu. Ama şunun da farkındayım. Başlayacağım şey bir yolculuk ve her ne kadar diğer insanların düşünceleri korkularım olsa da bu değişim sürecinin amacı kendimle daha barışık olabilmek. O yüzden bir acıdan da diğer insanların ne düşündüğü pek umrumda değil.

2) O kadar bilgili olduğundan bahsetmişsin ama atladığn bir nokta var oda soyledigin sonuçlara sebepe olan şey testesteron. Saç dökülmesi sesin kalınlaşması gibi. Zaten bunları yaşamamak da hormon tedavisine baslamaktaki amacın bir parçası.

Ve emin ol yaşlı bir kadın olunca nasıl gorunecegime nasıl bir imajımın olacağına dair az çok bir fikrim var. Benim için kara bir delik değil yani .

3) Trans bireylerdeki intahar oranının toplumla alakası yok demek yanlış saçma ve bilimsellikten uzak olan bir düşünce. Tıpkı sadece toplumun buna sebep olduğunu söylemek gibi.

Evet trans bireylerde intahar oranı çok yüksek ama bunun tek bir sebebi yok. Toplum var, maddi kaygılar var , bunlarla beraber kişinin kendi içinde yaşadığı gender dysrophia var. Hepsi birleşince kişi kendine izole edip yaşamanın bir değeri olmadığı kanısına varıp intahar ediyor.

Lgbt bireyler bütün toplum ve topluluklarda azınlık durumunda. Dolayısıyla nasıl bir baskıdan bahsediyorsunuz anlam veremiyorum. Ve hastalık olduğu düşüncesine katılmıyorum. Çünkü ortada düzeltilmesi gereken bir hastalık yok. Doğuştan gelen bir durum.

4) Evet hayatımın her günü günde 2 saat dialotion yapmam gerekiyorsa yaparım. Çünkü doğum yapma işlevine sahip olmasa bile hatta belki orgazm olamıyacak olsam bile o benim vajinam olacak. Ve artık bir penise sahip olmayacağım. Daha çok kendim hissedeceğim. Çünkü o şeyin en başta olmaması gerekiyordu. Ve hicbir zaman bana ait değildi. Insanların anlamadığı nokta bu.

5) Bunu açıkladım ama sizin zihninizde kadın sadece doğum yapabilen bir varlık olarak yer edinmişse yorum yapmayacağım. Kadının tek işlevi bu değildir.

6) Ben kadın gibi giyinmiyorum. Zaten kadınım. Insanlara anlatamadığım nokta bu. Ve sadece giyinmek bir fantezi olabilir ama benim için değil. Crossdresserlik bir fantezi olabilir ama ben crossdresser değilim. Bunun farkına varmak lazım. Dolayısıyla sadece sizin deyiminizle kadın kıyafetleri giymek benim olayım değil. Ya da kadın gibi hissetmek de değil. Ben zaten bir kadınım ve bedenimde daha rahat hissetmek istiyorum. Hep aynı şeyleri yazıyor olabilirim ama siz empati yapmıyorsunuz. Kendi kendinizle kıyaslama yapıyorsunuz.

7) verdiğiniz metaforun translikla veya benimle hicbir ilgi ve alakası yok. Ben durup dururken bir uzvumdan kurtulmak isteyen bir ucube değilim. Siz beni ve trans bireyleri ucube gibi anlatmışsınız. Ben bir insanım duygularım var hislerim var. Yaşadıklarım sahte yalan değil. Psikolojik bir hasta değilim. Durup dururken kadın olmak istediğini beyan eden bir erkek değilim. Bunu benden daha mi iyi bileceksiniz. Hislerimi benden daha mi iyi bileceksiniz.

Ameliyatın bütün olayı atanmış cinsiyetinle hissettiğin cinsiyetinin uyumlu olmamasından dolayı yasadigin rahatsızlığı azaltmak. Bundan ibaret. Olay sadece bir koldan kurtulmak gibi basit bir şey değil. Bizim hissettiğimizde bu değil. Vücudunda nasıl bir siğil çıktığında rahatsız oluyorsanız bizlerde bunun kat kat fazlasını yaşıyoruz

Doğal olan işleyen sindirim sisteminden bahsetmişsiniz. Dogada doğal olan herşey doğru mu ? Birseyin doğru olması için görmek mi gerekiyor ? Yada doğal olması mi gerekiyor ? Evet cinsiyet atama ameliyatı doğal olmayan bir işlem ama benim hayatımı sürdürebilmem için gerekli olan bir işlem.

Gönderdiğiniz birinci postu okudum. Bahsettiğiniz arkadaş trans bireylerden "tranny" olarak bahsetmiş. Bunun ingilizce de kaba bir dil olduğunu biliyorsunuzdur. Fotoğraftaki trans bireyi ve yazdıklarını bu kadar kaba bir şekilde değerlendiren birini ben ilk başta çok dikkate alamam. Ne düşünüyor olursan ol ben buradayım ve gerçeğim hislerim var. Ve ne düşünürsen duşun beni incitmeye kırıcı konuşmaya hakkın yok.

Şimdi bu arkadaşın yazdıklarından bahsedelim. Ne yaparsa yapsın toplumda "gecemeyeceginden" sürekli diğer insanlar tarafından dislanacagindan bahsetmis. Yaşlanınca durumun daha kötü olacağından.

Sadece link bırakacağım.

Son olarak siz kendinizi benim yerim koymuyorsunuz kendinizi kendi yerinize koyuyorsunuz. Ben o ameliyatı olmayı hissettiğim kadın olmayı herşeyden çok istiyorum. Şunun yüzde yüz farkındayım ne kadar ameliyat olursam olayım hissettiğim gender dysrophia kaybolmayacak. Mutlu olamayacağım ama daha az mutsuz olacağım. Ve en önemlisi içsel dengeme kavuşacağım.

Detransition olanlar olduğu gibi transition sürecine girip mutlu olan insanlar da var. Kendimi 10 yıl sonrasına baktığımda ne kadar sıkıntı çekersem cekeyim değeceğini düşünüyorum.

Olabildiğince şeffaf ve objektif bir şekilde kendimi ve düşüncelerimi anlatmaya çalıştım. Demek istediğiniz noktaları gayet iyi anlıyorum ve ben bunları göze alarak bu yola girexegim (gecis sureci ) umarim yazdiklarimi empati yaparak okursunuz Teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

Cevabınız için teşekkürler.

Kendimi hiçbirşey için zorlamıyorum. Bu ıçten gelen birşey.

Bir duruma geri dönmek için o duruma sahip olmak lazım en başta. Yanı ben hicbir zaman erkek olmadım ki pişman olup erkek olmak isteyeyim.

Evet bir maske takip şimdiye kadar hayatımı o şekilde sürdürdüm. Ama olmadigim biri gibi davranmak ve istemedigim bir vücuda kısilmis olmak istemiyorum artık.

Insanların yanlış anladığı bir nokta var. Ben kendimi düşüncelerimi değiştirmeyeceğim.Ben zaten bir kadınım. Sadece fiziksel özelliklerimi değiştireceğim ki kendi içsel dengemi bulabileyim.

Yapma canım kardeşim, bak bu forumda seni güya desktekleyen sinyalcilere bak (virtue sinyalcileri işte), hiçbiri durumunun daha iyi olacağına dair bir haber, kaynak, araştırma vs. getirmedi. Hepsi sadece öyle hissediyorsan öylesindir yürü be aslanım seviyesinde yorum yapıyorlar. Kendilerinin böyle modern olduklarını sanıyorlar. Onlara kanma, sen ucubeye dönünce otobüste arkadan "gşlasdşlas travestiye bak amk" diye gülmeye devam edecekler.

Bakkala ekmek almaya gidince arkandan gülecekler, sokakta laf atacaklar vs. Aileni de düşün, onlar da ne kadar üzülecek onu da düşün.

Ben olabildiğince nötr bir şekilde, aklımda kalan kaynakları toparlamaya gayret ettim. İntihar oranları değişmiyor, görsel olarak nasıl bir şeye benzeyeceğin az çok belli, hayat boyu yapay vajinana 1 saat cisim sokacaksın, orası enfeksiyon kapacak, sapasağlam organını parçalayacaksın vs. Ve sonuçta o yapay vajna şöyle de bir şeye dönüşebilir:

+ 18 yüreği olmayan tıklamasın

https://ibb.co/bgnvzBw

+18 yüreği olmayan tıklamasın

Bir terapistle görüş hiç olmazsa...

• kolay gelsin

• Okudum kardeşim, zaten ben alabildiğince empati yapmaya çalışıyorum. Ancak ne olur şunu da düşün.

Çocukluğundan beri içindeki bir sesin seninle konuştuğunu, sana talimatlar yağdırdığını düşün. İşte şunu ye, bunu yeme diye abuk sabuk talimatlar veriyor. Şimdi evet, ben böyle bir ses duymadım hiç hayatımda doğru, ama benim duymamış olmam o duyduğun sesin gerçek olduğu anlamına gelmiyor. Bilakis, böyle sesler hayaller duyup gerçekle durumu ayırt edemeyen insanlara şizofren diyerek tedavi etmeye çalışıyoruz. Ve bu insanların bir kısmı da kafalarında bir yanlışlık olduğunun farkında değiller bile.

Maalesef senin yaşadığın his de benzer bir şey... Bunu duymak ağır geliyor olabilir belki ama mental sorunlar yüzünden olayları tam seçemiyor olabilirsin, bunu düşünüp, bundan kurtulmak amaçlı terapiye gitmeyi denedin mi mesela?

ya bir tane ilaç vardı 90'ların sonunda işe yaramıştı tedavi konusunda, görselini ve kaynağını bulamadım, bulunca onu da yollayacağım.

Amk globohomo'cuları yüzünden, yaşadığın şey hastalık olmaktan, LGBT lobisi baskısıyla çıkartıldı dediğim gibi. yılın kadını diye bir adamı TV'lere çıkarta çıkarta ve benzer şekillerde propagandasını yapa yapa bunu normalize ettiler. Lütfen buna kanma. İçinde yaşadığın his gerçektir elbette de, hakikat olmayabilir. Yani bu şeye benziyor, kendimden örnek vereyim, karım beni terk ettiğinde kendimi öldürmek istemiştim uzun bir süre...O zaman ki hissim de gerçekti ama hakikat değildi...

O paylaştığım yazıda dile takılma, adam sert bir şekilde gerçekleri söylüyor. Daha sen o cümledeki tranny lafından alınıyorsan, gerçek hayatta neler yaşayacağını az çok tahmin edebiliyorsundur, onlara ne kadar hazırsın?

Azınlık demişsin, çingeneler de azınlık, ya da Türkiye'deki hristiyanlar da...Ama onlar neden intihar etmiyor aynı oranda? Dünya tarihinde bu intihar oranına sahip hiçbir grup, alt grup, etnisite vs. YOK! YOK!

En ağır şartlarda çalışan kürek mahkumları, Gulag'larda işkence edilen anti-komünistler, Roma'daki köleler, Japon esir kamplarındaki sivil ve asker esirler, Sürgün edilen Çerkezler, Balkanlar'dan kaçan Müslümanlar vs. bundan kat be kat fazla zorluk çekiyor olmalarına rağmen, transların intihar oranının yanına yaklaşmıyor intihar oranları.

Dediğin mantık şeye benziyor, bir adam kendince düşünüp taşınıp, hiçbir maddi manevi sorunu olmadığı halde yaşamaktan vazgeçiyor ve kendini asmaya karar veriyor. Bu adam normal midir? Yardım edilemez mi?

Doğal olan herşey iyi midir yazmışsın, canım kardeşim, bahsettiğimiz şey kokain yaprağı da doğal ama o da zararlı minvalinde bir şey değil, işlevi olan, kullanılan sapasağlam bir organdan bahsediyoruz.

Bu arada kolunu bacağını kesen tipler DE var. Bunlara transabled deniyor, yazıp hikayelere bakabilirsin, kör olmak için kendini kör edeni kolunu bacağını buza sokarak kangren olup kestiren tipler var. Bunlar da mı normal?

Eğer senin hislerin doğruysa, onların da normal olması lazım o zaman.

https://nationalpost.com/news/canada/becoming-disabled-by-choice-not-chance-transabled-people-feel-like-impostors-in-their-fully-working-bodies

öm'den özellikle yazmadım bu kısmı ki, burayı okuyan 3. kişiler olabilir, senin gibi bir süreçten geçiyor olabilirler belki onların fikri dğeişir diye buradan yazıyorum.

• Kendini nasıl daha mutlu ve iyi hissediyosan öyle davran, kim ne düşünür diye tutulma

• Benim böyle konularda düşündüğüm her konuda olduğu gibi parası olan insan yine istediğini yapıyor, maddi durumunuz nasıldır bilmiyorum ne yazık ki elveren kişiler haliyle daha rahat bir şekilde istediğini gerçekleştiriyor. Mutlu olduğunuz gibi yaşarsınız umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O linkte tıkladım da midem çok kötü bulandı, uzun bir süre malum işi yapamayacağım o kesin.

• LGBT+ olayına karşı değilim kim kendini nasıl hissediyorsa ona göre davranabilir, yaşayabilir. Bu bireylere karşı nefretim de yok ama doğada yerleri olmadıklarını düşünüyorum. LGBT+ bireyleri endokrinolojik ve psikolojik olarak tedavi olması gereken hastalar olarak görüyorum. Bu hastalığı normal diye dayatan sjw'ların da canı cehenneme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsellik doğada da var olan bir durum. Buna nasıl bir açıklama getirirsiniz merak etmiyor defjgilim . Bizler deli değiliz Yanı yaşadığımız şeyler gerçek. Çok yazdım artık daha fazla açıklamama gerek yok diye düşünüyorum

• Türkiye’de yaşayan sizler için üzülüyorum. Tacize, laf atmaya belki de şiddete maruz kalabilirsin. İkinci sınıf vatandaş muamelesi görüp meydanlarda hedef gösterilebilirsin. Aman dikkat et kardeşim. Umarım istediğin hayatı yaşayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 30 Haziran 2020; 14:50:42 >
  • Bunu siz normalleştirdiniz normal değil bence bunu anlayamıyorsun.

Şizofreni olduğumu düşünmüyorum. Çünkü hayal görmüyorum.

Benim hayata bakış acıma göre kadın ve erkek arasında uçurumlar yok. Ikisi de insan. Ikisi de aynı anadan doğuyor. Insanların erkek ve kadını iki farklı yaratılmış gibi değerlendirmeleri çok saçma geliyor.

Burdan suna bağlayacağım , hayat çok fazla sürprizlerle dolu ve geniş, insan tek bir kalıba sığmayacak kadar büyük bir varlık her acıdan.

Ve trans olmak sandığın gibi şizofren olmaya benzemiyor. Bizler bir hayal içinde değiliz. Varız ve gerçeğiz. Bunu senin anlayamıyor olman beni ve diğer trans bireyleri hayal perest şizofren yapmaz.

Sadece insanlarin buyuk bir kismi dünyaya geldikleri cinsiyetle uyumludur. Bazıları ise değildir. Konu aslında bu kadar basit.

• Endokrinoloji ve psikoloji insanlara has bir bilim değil, testosteron ve östrojen tüm memelilerde salgılanan bir hormon. Dengesizlikleri bu hormonların etkili olduğu tüm hayvanlarda benzer etkiler yapar.

Ayrıca bu hayvanlar nesillerini devam ettiremez evrimsel süreçte yok olmaları beklenir. Diğer hayvanlar hormonsal olarak farklı olduğunu düşündükleri diğer bireyleri kendi içlerinde de elimine eder, Bu insanlarda da LGBT nefret cinayeti olarak görülüyor zaten.

İnsanların LGBT bireylerden nefret etmeleri de gayet içgüdüsel bir durum, kendilerinden olmayanı yok etme isteği.

• Şöyle deneyelim, kültürel marksizmi incelemeyi denedin mi, Frankfurt Okulu bunları duymadıysan buradan okuma yaparak başlamanı rica edeceğim. Bu sunduğun tezlerin tamamen fikir babası bu insanlar. Yani özetle her şey görecelidir, kim ne istiyorsa o dur. Türk olmak için Türkçe bilmeye gerek yok, ABD'li olmak için ABD'de doğmaya gerek yok, yanlış cinsiyette doğmuş olabilirsin vs. vs.

Ayrıca dikkatini çektiyse, cevap veremediğin konuları direkt pas geçiyorsun. Eğer senin durumun normalse, ve sende bir sorun yoksa o zaman transabled denilen, kendini engelli olmak için sakat bırakan insanlar da normal oluyor. Sence onlar da normal mi?

İkincisi, ben şizofrensin demedim, aynen şizofreni gibi bir hastalık bu gender dystopia mı, neyse işte hep karıştırıyorum. Yaşadığın his evet gerçek ama aynı benim eşim beni terk ettiğinde yaşadığım his gibi zararlı ve takip edersen ucunun bombok bir yere çıkacağı bir his.

Tekrar Frankfurt Okulu'na bağlarsam da, kadınlar ile erkekler arasında muazzam zihinsel farklılıklar var, düşünme mekanikleri, IQ, hormonal değişimler, olaylara yaklaşım, meslek seçimi menapoz, andropoz. Yani genler çok kritik role sahip.

Bu adam oldukça evcil biri olmasına rağmen, inan söylediğinin daha fazlası var, yani anlatıığndan da fazla radikal farklar. Yani o kadar basit değil o iş kadın hissedip olmak işi demek istiyorum.

İşte bu koduğumun Frankfurt okulunun çıkarttığı sosyologlar, bu toplumsal normları kasten aşındırmaya çalışıyor. Kadın erkek arasında fark yok, Zenciler ile Japonlar arasında fark yok, trans kadın gerçek kadındır vs.

Artı bir de Türkiye'nin hali ortada (ben şikayetçi değilim de artık, onu uzun uzun yazmak gerek neden öyle olduğunu vs. neyse) böyle bir tercihi yaparak kendini tamamen çok marjinal, sayısı az, ve akıl sağlığı şüpheli bir sosyal gruba mahkum edeceksin.

P.S: Dediğim gibi paylaştığım kaynaklarda ve ingilizce konusunda çevirilerde yardımımı istersen seve seve ederim, ÖM atabilirsin.

• Beni lutfen yanlis anlama sadece meraktan acik sekilde soruyorum
    Bir kadin ile yatmak yerine bir erkegin seninle iliskiye girmesinden mi zevk aliyorsun?
    Diger bir sekilde, penisin ile masturbasyon yaparken zevk almiyormusun birsey hissetmiyormusun
    Tesekkurler

• Pas geçmiyorum. Kolunu kesmekle trans birey olmak aynı şey değil. Benzer bile degil. Yanı şu cümleyi yazarken bile utanıyorum. Çok sığ ve ilkel bir acıdan değerlendiriyorsunuz.

Toplumsal normlar ap ayrı bir konu başlığı. Kime göre neye gore doğru toplumsal normlar. Yüzlerce farklı kültüre sahip toplum var dünyada. Bahsettiğiniz aşındırma olayı diye birşey yok. Bu bir kafanızda yarattığınız ilizyon.

Hormonlar konusunda ise, hormonların ne ise yaradığını duygularda nasıl değişimler yarattığını biliyorum. Özünde her iki cinsiyet te insandır bunu demeye çalışıyorum. Sizde aslında benim ne demek istediğimi gayet biliyorsunuz ama başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.en azından ben bu şekilde hissediyorum.

Ps: penis vajinanın farklı bir versiyonudur.klitoris penise çok benzer bir yapıdadır. Araştırın.

Insanların daha özgür olduğu , ilkel kurallara bağlı olmayan bir gelecek için destek vermiyorsanız ya da boyle bir gelecek istemiyorsaniz buna ister ahlaki değerleri aşındırma deyin ister başka bir şey deyin benim gözümde dünya toplumlarının ve medeniyetinin gelismesine engel olan geri kafalı bir insandan başka birşey değilsiniz.( hakaret anlamında kullanmadım. Gerçek anlamında kullandım. )

Benim ne hissettiklerime dair en ufak bir fikrin yok.

Ben ucube de değilim. Hastalıklı da değilim.

Nasıl görüneceğim size göre az çok beliymiş. Hayatımda bunun kadar rastgele, sığ ve kırıcı olmak için söylenmiş bir söz görmedim. Diyelim ki erkeksi göründüm size ne ?

Diyelim ki travesti dediler arkamdan size ne kime ne ?

Benim bunlarla bir sorunum yok isteyen istediğini diyebilir. Kendi bedeninde hapis hayatı yaşamak ne demek yaşayan bilir.

Siz algilaniriniz kapatmış art niyetli bir insansiniz bence. Bende saatlerdir birşeyler anlatmaya çalışıyorum yazık bana gerçekten.

Umarım ilerde çocuğunuz trans olur ve o zaman anlarsınız.

Iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.