Şimdi Ara

CİNSEL TABULAR NASİL YENİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar suana kadar kimseyle cikmamis biri olarak cinsep tabularimi yikmak istiyorum. ben hep hayatimin kizini bulacagima ve onunla evlenip yaslanacagima inandim. esimin kimseyle cikmadan yalniz bana sahip olmasini istedim. ama gecen duydugum bir olay kizlara olan inancimi kaybettirdi. sinifimizda dindarligiyla unlu bir kiz vardi. erkeklerle konusmazdi bile. ama sonradan duyduk ki bu kizin cok ciktigi olmus herkesle cikmis. cakisma oldugunu bilmiyorum ama oda olmustur heralde gunahini almiyim. iste bu olaydan sonra boyle bir kiz bile cok ciktigi oluyorsa benim sevdicegim hayatimin aski nasil sadece benle cikar akil erdiremedim. dolayisiyla bende kizlar iliski kurmaya karar verdim ama kafamda cinsel tabular var bunlari nasil yenerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda inan öyle kız bulmak zor ama bende öyle düşünüyorum ama bir yandanda içimden bulamıyacağımı hissediyor allahtan hayırlı eş diliyorum ama insan elbette sevilmeyi istemiyor değil hani benimde kız arkadaşım olsun diye ama ne yapalım bakalım zaman bize neler gösterecek.cinsel tabudan kastın tam olarak nedir anlayamadım pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma ilk gelen ve insanlardan da gözlemlediğim şey bir yurtdışı gezisi mümkünse erasmus gibi bir çok yaşıtınla bir arada olabileceğin kaynaşabileceğin bir öğrenci değişim programı.
  • KY23 kullanıcısına yanıt
    ben de sizin gibiyim ve böyle kalmaya kararlıyım böyle devam edip evlenme zamanım gelince tanrıdan hayırlı bir eş için dua etmek sanırım böyle yaşadıktan sonrada rab bana hayırlı bir eş verir diye düşünüyorum.
  • Diyelim ki sevgili buldun ciddi düşünüyon evlendinde bi bakıyon kız bakire değil. Ne yapılabilir bu durumda? Kim bilir kaç kişiyle çakıştı.

Ya da kızla evlenmiyceksin sadece sevgili olucan aşk yaşıycan. E kız bakire değilse veya sevgilisi olduysa sen onunla aşk yaşarken kızın geçmişi seni incitmez mi? Beni incitir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde kız arkadaşım olmuyor,, konuşkan-konu açan biri değilim.. iş arkadaşımla hani şehirde bir mahalle vardır,, kafeler-barlar- dediğim gibi değilde,, yani gençler insanlar çok,, oralarda gezeriz giyim mağzalarını gezeriz,, 3-5km yürürüz,, sonra eve.. evden işe. benimde tabularımı yıkmamlazım,, kötü niyetim yok, sağdece yiyelim,sinemaya gidelim, gezelim falan.
    Yukarıda tabularını yıkmak isteyen arkadaşın 2 farklı düşüncesi olabilir..
    1. bir kızla tanışıp,, gezip tozup eğlenip, baktı olmuyor, diğer kızla tanışıp aynısını yapacak. yani boş durup beklemicek.. benim istediğim de bu.

2. bir kızla tanışıp,, onla biran önce ilişki yaşamak, ayrıldıktan sonra, başkasıyla tanışıp ilişki için (yani kafada o düşünce var ilk başta),, bence böyle bir olur, iki olur 3.de bir bakmışsın,, böyle olmuyor. ya birinci ihtimali (gez-yeiç-vakit geçir) yöntemini akıllıca yaşıcaksınız yada bir kızda karar kılıp evleneceksiniz.

Diğer arkadaşım, evlendik ama kız bakire değil napacaz demiş,,, şimdi kıza diyemezsinki (yaptınmı-yapmadınmı) yaptıysa yapmadım diyorsa, bir daha soramazsın, kız gider.. işte orada bende takılıyorum.. Eeee anlaşıyorsak evlendik gitti desem,,, kız önceden yapsın yapsın bende göz yumacam öylemi.. peki napılabilirki. bence biriyle iyi anlaşıyorsan, geçmişi değil, şuan kendiisi önemli,, ee böylede söyleyince,, hocam neyaptın senyaa, hadi kız (önceden para ile günlerce yaptıysa) onudamı bir kenara bırakacağız,,,, okadarda değil yani. Offf kafam karıştı yaw,, kızmı alıyoz, arabamı. oldu olacak birde Expertiz yaptırak.

• Afiyetle yenilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.