öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi sağlık bölümüde çok az kişinin olması ve durum aciliyeti..
benim vücüdumda ufak siyah lekeler var yeni çıktı bunlar (çoğalıyoum bilmiyorum,umarım artmaz) bu lekeler cinsel organımın üstünde filan deil ama cinsl organıma yakın yani aslında apış arası denilen yere yakın (hiç bir şekilde kaşınma ve yanma yok,yaklaşık 20 tane ıfak siyah leke),sizce bunlar nedir,ciddi birşeymidir lütfen yardım ailemede söylemek istemedim ...??
konuyu buraya açtığım için tekrar özür diliyorum ,lütfen anlayışla karşıulayın)
cildiye uzmanına git kardeş biz nasıl bilebiliriz.
Bunlar çok ciddi ve dalga geçilmeyecek konular..Doktora git acilen..
peki cildiye uzmanına mı gitmeliyim yoksa cinsel hastalıklarla ilgilenen bir doktoramı?
quote:
Orijinalden alıntı: sanal-insan
peki cildiye uzmanına mı gitmeliyim yoksa cinsel hastalıklarla ilgilenen bir doktoramı?
cevap sende daha önce ilişkiye girdin mi ? girdikten sonra mı çıktı bu lekeler
CİLDİYE
sen önce bir dermatoloji uzmanına muayene ol, kendini aşan bir durumsa o seni diğer branşlara -örn.enfeksiyon, dahiliye olabilir- yönlendirir zaten...
hayır şuan aslında ergenlik kçağında sayılırım bir anda çıktı bende anlamadım neden çıktı(hiç cinsel ilişkiye girmedim)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
quote:
hayır şuan aslında ergenlik kçağında sayılırım bir anda çıktı bende anlamadım neden çıktı(hiç cinsel ilişkiye girmedim)
cildiye
kardes sen nedıyon ailene hemen söle ve yarın ilk işin doktora gitmek olsun Allah korusun mantar felandır çok sakat
cildiye. hücreler kendini yenilemediği için o bölgedeki dokular siyahlaşır yani eskir gibi bişey. abartılıcak bişey değil. gözünde bile çıksa hücre yenilenmemesinde yani omega 3 eksikliğinde kaynaklanır genellikle yani işi bevliyeye vurmanın bi anlamı yok
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
kardes sen nedıyon ailene hemen söle ve yarın ilk işin doktora gitmek olsun Allah korusun mantar felandır çok sakat
yaa söylicem ama nasıl söylicem benim ailem ayıptır söylemesi biraz geri kafalıdır,derler aç bakım bi filan yani nebilim işte bide cinsel bölgeye çok yakın olduğu için çekiniyorum offf
Kardeş panik yapma o kadar ama ölceksin kurtuluş yok 1 aya çıkmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: sondakikahaberi
cildiye. hücreler kendini yenilemediği için o bölgedeki dokular siyahlaşır yani eskir gibi bişey. abartılıcak bişey değil. gözünde bile çıksa hücre yenilenmemesinde yani omega 3 eksikliğinde kaynaklanır genellikle yani işi bevliyeye vurmanın bi anlamı yok
yorumun için teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattın
ama diğer arkadaşların dediği gibi ben biraz bakıcam eğer gözle görülür miktarda artarsa büyük ihtimal aileme söylicem (tekrar söylüyorum hiçbir kaşıntı ve yanma hissi yok)
quote:
Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur
Kardeş panik yapma o kadar ama ölceksin kurtuluş yok 1 aya çıkmazsın
Bizim bi arkadaşında öyle siyah lekeler çıkmıştı 2 hafta sonra odasında ölü buldular
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye
Bizim bi arkadaşında öyle siyah lekeler çıkmıştı 2 hafta sonra odasında ölü buldular
saçma sapan yorum yazıp durmayın siz herkesi sizinki gibi lay lay lom bir hayat yaşadığını mı sanıyosunuz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
quote:
Mastürbasyonu azalt
kestirip at
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
kestirip at
beklenen cevap geldi forumu kilitleyin
git bi hastaneye açık açık söyle elbet birisi yardım eder