Şimdi Ara

cinsel isteği düşürücü ilaç var mı? (ciddiyim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
26.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Citizen

Bu arada tavsiye ettiğim ilacı hekim (ve mümkünse psikiyatrist) muayenesi olmadan kullanmayın. Antiandrojenler yoğun dikkat veya yoğun iş gücü gerektiren işlerinizi olumsuz etkileyebilir, bıraktıktan sonra normale dönmeniz de 3-5 ay sürebilir.

zaten dikkatim dağılmasın istiyorum yoksa aşırı bir hormonal durumum yok her sağlıklı insan kadar..
  • kontrolsuz guc guc degildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Androcur. 50 mg tableti 72 ytl, 100 mg 77 ytl.

ciddi misin? bu kadar cıvık mesajın arasında anlayamadım kusura bakma.

@Mr.Blacksmith senin dediğin gibi olcak galiba bişey de demek istemiyorum.

ANDROCUR
    antiandrogen. erkeklerde seksüel sapmalarda cinsel dürtüleri azaltmak amacıyla ve ameliyat edilemeyen prostat karsinomunda antiandrogen tedavisi olarak kullanılıyor. kadınlarda hastalık derecesinde yüz ve vücutta kıllanma (ağır hirsutismus), androgenlere bağlı olan ve kelliğe kadar varabilen yoğun saç dökülmesi (ağır androgenetik alopesi), -ki bunlar çoğu zaman ağır akne ve/veya sebore biçimleri ile seyir ederler- gibi ağır androgenizasyon belirtileri durumunda kullanılıyor.

bir de ingiltere'de, tecavüzcülerin dışarı çıktıklarında tekrar bu suçu işlememeleri amacıyla devlet denetiminde hadım edilmeleri için. sadistler, ölüseviciler, röntgenciler, teşhirciler de bu devlet programından faydalanabilecek.

ekşisozluk alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 8 Ağustos 2008; 0:27:09 >

• her gün koşu yap belli saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 8 Ağustos 2008; 0:27:48 >
  • şap var ama gençliğine yazık olur sonra pişman olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

ANDROCUR
    antiandrogen.

bir de ingiltere'de, tecavüzcülerin dışarı çıktıklarında tekrar bu suçu işlememeleri amacıyla devlet denetiminde hadım edilmeleri için. sadistler, ölüseviciler, röntgenciler, teşhirciler de bu devlet programından faydalanabilecek.

Edit; Şapı binbirçeşit satan yerlerdede görmüştüm, sabun kalıbı şeklinde idi ve üzerinde ŞAP yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 8 Ağustos 2008; 0:31:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre3458

şap var ama gençliğine yazık olur sonra pişman olursun

Geri dönüşü olmayan bi yola girecekmiş gibi konuşmuşsun. Öyle bi durum söz konusu mu?
  • HADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 8 Ağustos 2008; 0:32:05 >
  • vitaly cl hocam. pm attim bi bakar misiniz?
  • yaw cıvık cevap vermeyelimde kardeş sapasağlamsın yazdığına göre bırak elleme erkekliğine her ilacın yan etkisi vardır muhakkak göreceksin zararını kullanınca o ilaçların ya kısır kalırsın yada kalkmaz sonra dikkat topla bakalım toplayabilirsen
  • quote:

50 mg=72 ytl

100 mg=77 ytl
  • Bende öyle birşey istiyorum.Hergün yapıyorum nerdeyse haftada 5-6 kere en az hemde...Cidden bana bişey oldu.ŞAP vb.kullanamam onun yerine kendimizin yapabileceği amatör bir çözüm varmı?
  • quote:

Adam direk yazdı yaa
  • quote:

geyik yapılsın diye açmadım konuyu. bu aralar dikkatimi tek bi noktada toplamam gerekiyor. böyle bir ilaç var mıdır? eczanelerden bulabilir miyim?

arkadaşların çoğu yine geyiğe vurmuş ne desen gülüyorlar bakma sen onlara.
    geciktirici spreyler var eczanelerde bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

ANDROCUR
    antiandrogen.

bir de ingiltere'de, tecavüzcülerin dışarı çıktıklarında tekrar bu suçu işlememeleri amacıyla devlet denetiminde hadım edilmeleri için. sadistler, ölüseviciler
    , röntgenciler, teşhirciler de bu devlet programından faydalanabilecek.

Bu ne yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Ağustos 2008; 1:12:34 >
  • Kopart.
  • Dikkatini toplaman gereken olay nedir ? Paylaşmak istemezsen kusuruma bakma . Sınav mıdır nedir bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

quote:

geyik yapılsın diye açmadım konuyu. bu aralar dikkatimi tek bi noktada toplamam gerekiyor. böyle bir ilaç var mıdır? eczanelerden bulabilir miyim?

arkadaşların çoğu yine geyiğe vurmuş ne desen gülüyorlar bakma sen onlara.
    geciktirici spreyler var eczanelerde bulursun

ya adam geciktirici spreyi napsınkii işine yoğunlaşmak için yardım istiyorr..

dostumm sen en iyisi doktora başvurr pisikolojik destekle üstesinden gelebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Dikkatini toplaman gereken olay nedir ? Paylaşmak istemezsen kusuruma bakma . Sınav mıdır nedir bu ?

aduket çekcem.

ulan sinirlerimi bozdunuz benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymoré -- 8 Ağustos 2008; 1:44:36 >
  • Bir çok antidepresan ilacın cinsel istek baskılama, cinsel fonksiyon bozukluğu gibi yan etkisi bulur. Ama bu tarz ilaçlar aspirin gibi tüketilmemelidir. Mutlaka bir psikiyatra danışılmalıdır. İllaki bir ilaç ismi istiyorsan sana PAXIL'i öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.