Şimdi Ara

cinosanap Dolandırıcıdır 100 TL mi Dolandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 cinosanap Dolandırıcıdır 100 TL mi Dolandırdı
    Merhabalar arkadaşlar burada 13250 alacağımı belirttip konu açtım. Bu arkadaş da bana satabileceğini ve ödemeden sonra kodu yollayacağını söyledi ancak herhangi bir kod elime ulaşmadı.Yaptığım ödemenin dekontu mevcut hakkında ne gerekiyorsa yapılması için uğraşacağım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bayrampaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan Güncel Arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

İlan Güncel Arkadaşlar

Usta bu aldığınız RP'ler sadece tek server içinmi geçerli oluyor yoksa başka serverlerdede kullanabiliyormusunuz? ve fiyatı servere göre değişiyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valencue

quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

İlan Güncel Arkadaşlar

Usta bu aldığınız RP'ler sadece tek server içinmi geçerli oluyor yoksa başka serverlerdede kullanabiliyormusunuz? ve fiyatı servere göre değişiyormu acaba

Tr Serveri için kullanıcıyım satıcı vs. değil

• Bahsi geçen arkadaşa bende mesaj attım 13k almak için referanslarıma rağmen bana vermedi neyine güvenipte önce eft yapıyorsunuz ?

Yeni üye, Refi yok, Önce ödeme istiyor böyle dünya yok, Kesinlikle itibar etmeyin diyorum uyarı için konuda açtim hala bildiginizi okuyorsunuz. Bariz Dolandırıcıydı adam zaten neyse geçmiş olsun gerekli işlemleri başlatın..
  • Hocam geçmiş olsun öncelikle..

Satıcının referansı yok..Ondan önemlisi yeni üye ve mesaj sayısı yok sanırsam..Forumda çok güvenilir temiz insanlar var biliyorum güvenmeniz doğal olabilir fakat bunu suistimal edenler,etmeye çalışanlar oldukça fazla..Diğer forumdaşlarımında dikkatli olmasına örnek oluyor bir nevi..Üzüldüm adınıza..
  • Pazartesi günü Bakırköy Cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunacağım olayın peşini asla bırakmayı düşünmüyorum zaten hukuk fakültesi öğrencisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 16 Nisan 2016; 1:35:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mustyzk kullanıcısına yanıt
    burda bas bas söyledim adam dolandırıcı o çok sevdiğiniz gürcellbaba ilgilendi sağolsun

Bu mesaja eklenen görseller:

cinosanap Dolandırıcıdır 100 TL mi Dolandırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm yeni uyeye nasil güveniyoruz. Insallah mahkemeye verirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korkudan yan çizip parayı iade etmeye çalışırsa gözünün yaşına bakma hocam.
  • Olayın aslı farklı arkadaşlar.Aman dikkat
    http://forum.donanimhaber.com/m_116142149//tm.htm#116142149
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.