Şimdi Ara

çinlilerin 2. el satış hızları ne alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 ay içerisinde araç almayı düşünüyorum, bütçeme (1.5-1.6m civarı) ve kriterlerime en uygun araçlar da genelde çinli araçlar oluyor bu ara. mesela omoda 5 ve tiggo 7 pro.

iki aracın da hemen hemen her özelliği benim için uygun ama bu arabaların 2. el hızları biraz soru işareti yarattı kafamda, özellikle bu 2 modeli ya da farklı marka/model çinli kullanıp satan arkadaşlar satış hızını yorumlayabilir mi?

clio ya da i20 kadar hızlı olmasını beklemiyorum tabi ama piyasanın normal olduğunu varsayarsak clionun 1 haftada satıldığı ortamda bu arabalar ne kadar hızlı satılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Emekkk

Oturdu 2. Eli her malın alıcısı var,omoda güzel tavsiye ederim 3. yıla doğru gidiyorum.

hangi paket üstat? kendi deneyimine göre artılarını eksilerini yazar mısın sana zahmet?

Sıfır almak tepe tepe kullanmak en mantıklısı..

2.elin düşük olma sebebi neredeyse her 6 ayda 1 yeni model çıkartmaları ve tüketicinin kafasını bir çok birebir benzer araçla kafalarını karıştırması..

Pas sorunu ve airbag ile ilgili şikayetler de 2.eli frenleyen konular..

Ama fiyatı baya uygun kaçırılmauacak fırsatta araç bulursanız alabilirsiniz, değer kaybı en fazla araçlar bunlar ama ayağımı yerden kessin diyen için uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 28 Şubat 2026; 17:41:7 >

Lux paket bendeki vergi öncesi aldığım için uyguna gelmişti baya o yüzden araçtan çok memnunum şu eksisi var diyemiyorum sana çünkü egea parasına aldım o paraya bu motor gücü donanım desen gırtlak neredeyse eksi olacak bana göre birşeyi yok yakıtı bile normal geliyor 9.4 şuan yakıtım.

• Tam yeni konu açtıktan sonra bu başlığı gördüm. Yaklaşık 1-2 ay civarında araç bakındım, favorilerim hep Omoda 5 ve mokkaydı malum sitede. Favoriye eklediğim omodaların büyük kısmı 10 gün içerisinde hep satıldı. Mokkalar ise uzun süre kaldı ilanda. Benim tecrübem bu yönde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mokka zaten kıyas yapılacak bir model değil ki, çok kötü klostrofobik dar düdük , 1.2 triger kayışı motoru kanser gibi sarıp yok eden berabet bir araç.. Baktığımjz zaman arka koltukta ışığı bile yoktu

Kıyas için söylemedim onu, ya onu alacaktım ya bunu anlamında takip ettim ilanları. Sizin de söylediğiniz ve daha fazlası olacak şekilde eksileri olduğu için mokkayı tercih etmedim. Ultimate paketleri biraz daha ucuz olsa yine de tercih edilebilir, klostrofobik olduğuna katılıyorum.

• 2. El nasıl otursun adam 2023 sıfır araç aldı akabinde makyaj geldi , 2024 Pro dediler kasa değişikliği gibi oldu bir önceki alan pişman oldu .Çin telefonları gibi alır kullanılır değerini korumaz az paraya kullandığın kalitesiz kısa ömürlü süreyi kar sayarsın olayı budur .Fakiri zengin ,zengin fakir gösterir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 1 Mart 2026; 9:22:33 >
  • Arkadaşın note 7 pro pardon çikko 7 pro baya ilanda kaldı satamadı. Dert yanıyordu 0 aldı aldığı dönem aynı paraya yine hepsi sıfır icon dci megane, civic, 2 tane 1.4 egea alabiliyordu. Keşke bunları alsaydım hem değerini korudu hem ikinci eli hızlı dedi. Aga desinler beyefendi desinler diye millet alıyor ama adı çilek vişne kiraz olan araba da aga olsan ne olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cherry gerçekten algıyı iyi yönetemedi..

Araçlar orta düzey hatta psa grubundaki araçlardan kalite konfor ve güvenlik olarak fersah fersah üstte ama abi kiraz diye araba mı olur, hadi oldu diyelim pro ve pro max nedir...

Janeco mu çinkoo mu neyse yani hepsi talihsiz seçimler..

Omoda güzel marka olurmuş ama onu da bir zamanlar model adı olarak kullanıp hiç ettiler..

Telefonun arkasında elma logosu olunca daha fazla ödeme yaptırtan sistemde / pazarda bunlar nasıl markalanma stratejisi anlamak güç..

Hocam bu çikkoları alan beyefendi de olamadı. Şehir içi dur kalkla 13 14 civarında gezdiğini söylüyor iş arkadaşım. Büyük şehirde eşini işe çocuğu okula bırakıp işe geliyor günlük 80 90 km şehir trafiği var uzun yolu bilmem de şehir içi çok üzmüş. Dayanamadı gitti lpg li eski kasa reno bi araba aldı feleğin çemberinden geçmiş az yaksın çikko da kapıda yatsın dedi satamadı. Geçen çikkoyla işe gelmiş hayırdır dedim düldül ısıtma sistemini patlatmış Ankara soğuğunda buz tuttuk sabah buna bindim dedi. İşin özü beyefendi de olamadı.

Bende de icon dci var aynı ay 0 aldık. Şehir içi 6-7 arası yakıyor açıyorum sunroof, era7 hafif basık kral gibi geliyorum işe şimdi kim beyefendi kim aga parasıyla rezil oldu binmiyor arabaya marşa basmaya korkuyor . Bu suv aşkı öptü milleti diyeceğim o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 1 Mart 2026; 15:16:19 >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle Tesla 'yı almadan önce baktım ilk zamanlar Janecoolara ama çok fena yakıyor facebook gruplarında da takip ettim..

Gerçekten artık yakıttı, bakım parçalarıydı , işçilikti, bilmem nesiydi uğraşacak , fiyatları takip edecek ,araştıracak mecalim kalmadı

enterasan bir arkadaşmış..

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.