Şimdi Ara

Cinler Ve Periler Hakkında İLginizi cekecektir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tatbkath

3. Boyut kavramı ve Matrix uzaylar konusunda araştırmalar yapılıyor ama buradaki varlıklar hakkında bir bilgi yok.

öldüğün zaman sendeki ruhun vucüttan ayrıldığına inanıyor olman bile onların var olduğu bir boyutada inanmanı gerektirir..yoksa inanmıyor musun?

özete ve ana fikre zoom yapalım bir daha " vardır ANCAK BOYUTLARINIZ FARKLI OLDUĞU İÇİN BİRBİRİNİZLE MEKAN ALIŞVERİŞİ YAPAMAZSINIZ"
  • kimya hocam anlatmıştı doğruluk payını bilemicem.Bikaç bilim adamı nasıl bişeye benzediklerini öğrenmek amacıyla özel bi küp inşa etmişler,cini nasıl içine soktuklarını bilmiyorum ve içine girdiğini nasıl anladılar onuda bilmiyorum sanırım enerji ile alakılı bi yoldan anladılar.neyse içine girdiğinde şuan bilinen en soğuk sıvıyı dükmüşler üzerine ve şeklini ortaya çıkarmışlar. bi araştırmak lazım doğruluk payını. kimya hocam prof. lise hocası değil.
  • Ünlü batılı düşünür George Berkeley 1750'lerde düşüncesini şöyle dile getiriyordu:

“Kâinatın muazzam yapısını meydana getiren cisimlerin, onu değerlendirecek bir zihin olmadığı sürece bir cevher olmasına imkân yoktur. Bütün bunlar benim veya başka bir yaratılmışın zihnine hitap etmediği sürece mevcudiyetinden söz edilemez; ya da Ebedî Ruh'un zihninde mevcuttur denebilir.”

Berkeley'den sonra yapılan araştırmalar özellikle son yüzyıl içindekiler insanlara çok değişik fikirleri kabûl ettirmek durumuna geldi. Son yüzyılın araştırma ve bulguları âlemin yapısı hakkında özetle şu neticeyi ortaya koyuyordu: Madde moleküllerden, moleküller atomdan, atomlar da elektromanyetik dalgalardan meydana gelmiştir.

Öyle ise âlem, elektromanyetik dalgalardan ibaret bir tek kütledir. Kâinat kısacası tek bir enerji kütlesidir. Çok kaba bir tâbirle, dalgalar âleminde gerçek, mutlak somut madde varlıktan söz edilemez.

İnsan açısından bakılınca ise…

İnsanın görme sınırı morötesi ışınların dalga boyunun başladığı 0.0004 cm. ile kırmızı ışınların dalga boyunun başladığı 0.0007 cm. arasında dalgalar

• quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

kimya hocam anlatmıştı doğruluk payını bilemicem.Bikaç bilim adamı nasıl bişeye benzediklerini öğrenmek amacıyla özel bi küp inşa etmişler,cini nasıl içine soktuklarını bilmiyorum ve içine girdiğini nasıl anladılar onuda bilmiyorum sanırım enerji ile alakılı bi yoldan anladılar.neyse içine girdiğinde şuan bilinen en soğuk sıvıyı dükmüşler üzerine ve şeklini ortaya çıkarmışlar. bi araştırmak lazım doğruluk payını. kimya hocam prof. lise hocası değil.

Rüyasını anlatmış amca
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

3. Boyut kavramı ve Matrix uzaylar konusunda araştırmalar yapılıyor ama buradaki varlıklar hakkında bir bilgi yok.

öldüğün zaman sendeki ruhun vucüttan ayrıldığına inanıyor olman bile onların var olduğu bir boyutada inanmanı gerektirir..yoksa inanmıyor musun?

özete ve ana fikre zoom yapalım bir daha " vardır ANCAK BOYUTLARINIZ FARKLI OLDUĞU İÇİN BİRBİRİNİZLE MEKAN ALIŞVERİŞİ YAPAMAZSINIZ"

Peki konuyla alakası olmasada ufolar için başka boyutlardan geliyor diyenler var.Hatta onların cin olduklarını iddia edenler var.Bu yaratıklar cinmidir peki ?

• tam saçmalık ötesi olmuş..tabiki vardır cinler..en azından müslümansanız inanmak zorundasınız zaten..Kur'an'da geçiyo..komik olmak için saçmalamaya gerek yok..bırakın olduğu yerde kalsınlar ama..bulaşmayın
  • GEçen Cin carptı beni fena bi şekilde, bi daha çok içmicem
  • bildiğim kadarı ile bende bişiler yazayım.
    ilk olarak müslümanım diyen herkes cinlere inanmalı inanmıyorum der ise dinden çıkar bu kesindir. Kur-an-ı Kerimde Allah cinleri ve insanları bana ibadet etsin diye yarattım diyor.

ikincisi cinler yaratılış olarak alevden yaratıldığı ama bu elektirik kıvılcımı şeklinde enerji biçiminde de olabilir(Allah bilir) ve insanlara göre daha uzun yaşadıklarıdan dolayı bu kanıya varıyorum biz 14 seneye gelene kadar onlar 1 yaşına geliyor dolayısı ile enerji biçiminde oladukları aklıma daha çok yatıyor hız olarak da ışık hızına yakın hareket ettiklerini düşünüyorum Hz. süleyman zamanında melike sultanın tahtının göz açıp kapayıncaya kadar Hz. süleymanın yanına getirmesini emrindeki alim cinler ile gerçekleştirmişti(Kur-an-ı Kerimde geçiyor)böylece neden daha zavaş yaşlandıklarına mantıklı bir yaklaşım olabilir zaman ve hız ikisi ilişkili şeyler nede olsa.

üçüncüsü ise bunlar insanlar ile dalga geçmeyi çok severler.
    boyut farkından dolayı görmemiz çok zor ve becerileri konusunda çok fazla malumatım yok ama vesvese vermek de üstlerine yoktur.
    nasıl insanların bir topluluk şeklinde koloni şeklinde yaşama şekilleri var ise cinlerinde vardır çünki Allah'a ibadet için yaratılmış varlıklardır.

birazdan ek bilgiler vermeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 30 Ağustos 2007; 12:42:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

Peki konuyla alakası olmasada ufolar için başka boyutlardan geliyor diyenler var.Hatta onların cin olduklarını iddia edenler var.Bu yaratıklar cinmidir peki ?

kişisel görüşümü soruyorsan. Ufoların varlığına (UFO: kimliği belirlenememiş uçan cisim) inanıyorum ama elbetteki cin yada diğer adlandırdığınız şeyler olduğuna değil..

• Daha öncede yazdım yine yazıyorum bu olayı yaşamamış bir insanın zaten cinin geldiğine inanması çok saçma ve garip olur.Ama yaşamayan arkadaşların da yaşayanlara salak mısın öyle şey olur mu nasıl inanırsın gibisinden şeyler yamaması gerekirBakın cinler bazen çağırıldıklarında gelirler.Ve bunu her insanın bünyesi kaldıramaz.

Şimdi ben kendi başımdan geçeni size anlamak istiyorum.İnanmak istemeyen arkadaşlar inanmamakta hürlerdir

Yaklaşık 6 ay önce Üniversite de sınıfta bu muhabbetler dönmeye başlamıştı.Daha önce bir çok kez çağırdığını iddia eden bir arkadaşımız vardı.Biz bununla dalga geçiyorduk,gülüyorduk kendisine pis pis sırıtarakSonra dedik ki gel ozaman çağıralım bizim evde.O da tamam dedi.Neyse 4 arkadaş toplandık.Büyük bir kağıda saat yönünde harfler yazdık.Sonra bir de fincan aldık elimize.Sonra sırayla fincanın içine dular okuduk ve fincanı kağıdın üzerine kapattık.Sonra arkadaş bir şeyler söylemeye başladı ve geldiysen 'evet' e git dedi bir kaç ez.Sonra fincan kendiliğinden hareket etmeye başladı.Ben onların elini çektirdim sadece kendi elim kaldı emin olabilmek için.Sonra sorular sormaya başladım.Fincan kendi kendine harflere gitmeye başladı.Bazen okadar hızlı gidiyordu ki kontrol edemiyordum bile.Neyse baya saçma sapan bir şey sorduk.

Nerden icap ettiyse benden önce burada oturanlar hakkında sorular sormaya başladım.Burada kim oturuyor du diye sordum.''Adam'' yazdı.Nereye gitti peki diyince.Birden bire ''burda'' yazdı.Tabii biz biraz tırstık arkadaşın biri yaşıyor mu diye sordu.Fincan ''hayır'' a gitti.Öldü mü dedik sonra 3.5 attığımız için saçma oldu biraz Fincan evet'e gitti.Sonra adamın adını ve neden öldüğünü sorduk.Adamın adına ''hakan'' yazdı.Neden öldüğüneyse '' karısı'' yazdı.Neyse bu muhabebet daha çok uzun anlatırsam 2 sayfa sürer 4 gün sonra ben ev sahibine kirayı ödemek için yanına gittim.Zaten olayın etkisinden kurtulamamıştık ve ben ev sahibine sordum.Musa amca benden önce o evde kim oturuyordu diyince şaşırdı biraz hayırdır ne oldu diye sordu.Bende ya bizim arkadaş o mahallede oturuyomuşta bişeler anlattı galiba bizi korkutmak için dedim.Neyse sonra adam anlattı olayı bana.Orda bir çift oturuyomuş.Adamın adı hakanmış.Sonra karısı bunu aldatmış.Olaylar baya bir büyümüş.En sonun da adam kendini vurmuş.Cesedi baya bir evde durmuş en sonun da kokusu dışarı çıkınca farketmişler.

O anlatırken ben buz gibi dinledim adeta.4-5 gün sürekli arkama bakar karanlıkta oturamaz oldum.Birde tek kalıyorumhala bazen evde tırsıyorumBir daha da bulaşmadık zaten öyle bir olaya

• herkes dusuncesıne saygım var
    ayrıca
    @tatbkath
    arkadasımızada dusuncesının arkasında oldugu ve tartısma ortamı yarattıgı ıcın tesekkurler

-----------------------------
    aksi ispat edilmedikçe hiçbirşey reddedilemez

'Cin' Arapça bir kelime olup lügat manası itibariyle örtülü ve kapalı manasına gelir.
    bız aslında onların nasıl bır yaratık olduklarını bılmıyoruz
    ne oldukları ortulu oldugu ıcın bu sekılde hıtap edılıyor

Bızden(ınsanlardan) baska yaratıklar olduguna hem bılımsel arastırmalar ısıgında hemde dını ınanclarım
    geregı ınanıyorum.
    bu konuda yaptıgım arastırmalarda (arastırmaları okudum manasına) aslında ınsanların algılamalarının ne kadar kısıtlı oldugunun farkına vardım.
    Algılaması kısıtlı kısılerın beynının hayal urunlerınden degıl
    teknolojı kullanılarak bılımsel arastırmalar ısıgında ve yapılan arastırmalardan bagsedıyorum.
    gorme duyunuza o kadarda guvenmeyın teknojık arastırmalarda bunun ıspatı

cın arapca, peri latınce

• quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

bildiğim kadarı ile bende bişiler yazayım.
    ilk olarak müslümanım diyen herkes cinlere inanmalı inanmıyorum der ise dinden çıkar bu kesindir. Kur-an-ı Kerimde Allah cinleri ve insanları bana ibadet etsin diye yarattım diyor.

ikincisi cinler yaratılış olarak alevden yaratıldığı ama bu elektirik kıvılcımı şeklinde enerji biçiminde de olabilir(Allah bilir) ve insanlara göre daha uzun yaşadıklarıdan dolayı bu kanıya varıyorum biz 14 seneye gelene kadar onlar 1 yaşına geliyor dolayısı ile enerji biçiminde oladukları aklıma daha çok yatıyor hız olarak da ışık hızına yakın hareket ettiklerini düşünüyorum Hz. süleyman zamanında melike sultanın tahtının göz açıp kapayıncaya kadar Hz. süleymanın yanına getirmesini emrindeki alim cinler ile gerçekleştirmişti(Kur-an-ı Kerimde geçiyor)böylece neden daha zavaş yaşlandıklarına mantıklı bir yaklaşım olabilir zaman ve hız ikisi ilişkili şeyler nede olsa.

üçüncüsü ise bunlar insanlar ile dalga geçmeyi çok severler.
    boyut farkından dolayı görmemiz çok zor ve becerileri konusunda çok fazla malumatım yok ama vesvese vermek de üstlerine yoktur.
    nasıl insanların bir topluluk şeklinde koloni şeklinde yaşama şekilleri var ise cinlerinde vardır çünki Allah'a ibadet için yaratılmış varlıklardır.

birazdan ek bilgiler vermeye çalışıcam.

cok dogru yazmıssın tebrikler her muslumanin cinlere seytana inanması gerekir cünkü kuranda cinlerin var oldugunda soz ediliyor bizimde tek yol gostericimiz kaynagımız kuranı kerim olduguna göre ...

evet cinler var ama siz onlarla ugrasmazsanız yok cin cagırma yok ruh cagırma onlarda sizle ugrasmaz

• elımızde oyl bır sılahımız varkı (beynımız)
    ama guclerımızden bıhaberız
    dunya telesına dalmısız guclerımızı bosa harcıyoruz

Dua aslında beynın dalgalarını sılah gıbı kullanıp bır yere yoneltmedır, odaklamadır.

Dua muminin silahıdır
    hadısde bunun ıspatı

edit:
    haklı oldugunuzda bırine beddua(kotudua) edın ve gorun
    haklı oldugunuzda dıyorum cunku canınız yanmıs
    ve tam konsantre oluyorunuz o tarafa yogunlasma yanı

alma mazlumun agını cıkar aheste aheste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 30 Ağustos 2007; 12:58:01 >
  • Benim anım uzun olduğundan kimse okumamış heraldeTüh be okadar da yazmıştıkEmeğe saygı
  • arkadaşlar ruh çağırma cin çağırma işleri olayları hikayeden ibaret bu tür şeylere itibar etmeyin her duyduğunuza inanmayın birkere boyut farkı var bedenimizin sınırlı duyuları ile görebileceğimiz varlıklar değil uyku ile uyanıklık arasında oluşan anlarda veya bedenimizin uyku durumunda rüya leminde artık bedende kurtulup enerji boyutunda hareket ettiğimizden görebiliriz bu yüzden pek fazla uğraşmaya gerek de yok imanınız kuvvetli olduktan sonra vesvese ve düşüncelerinizi etkileyemezler.
    neden etkilesinler diyeceksiniz tabi, onlarda insanlar gibi imanlı ve imansızları vardır bu sebeple bizle uğraşan zümreleri de olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

arkadaşlar ruh çağırma cin çağırma işleri olayları hikayeden ibaret bu tür şeylere itibar etmeyin her duyduğunuza inanmayın birkere boyut farkı var bedenimizin sınırlı duyuları ile görebileceğimiz varlıklar değil uyku ile uyanıklık arasında oluşan anlarda veya bedenimizin uyku durumunda rüya leminde artık bedende kurtulup enerji boyutunda hareket ettiğimizden görebiliriz bu yüzden pek fazla uğraşmaya gerek de yok imanınız kuvvetli olduktan sonra vesvese ve düşüncelerinizi etkileyemezler.
    neden etkilesinler diyeceksiniz tabi, onlarda insanlar gibi imanlı ve imansızları vardır bu sebeple bizle uğraşan zümreleri de olacaktır.

Hocam zaten görüdüğümüzü iddia etmiyoruz İnanmamakta serbestsin senin kendi düşüncen.Ama Başkalarına da İtibar etmeyin her duyduğunuza inanmayın (yani bunlar sallıyo ya siz de onları sallayın )demeni de pek hoş bulmuyorum.Hayır bizzat yaşamasan sana inanacağım yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Benim anım uzun olduğundan kimse okumamış heraldeTüh be okadar da yazmıştıkEmeğe saygı

sonuna kadar okudum merak etme
    dikkat et daha oncekı olaylarıda bıldıgıne gore arada tek yasamıysun
    senden eskı kıracılar var yanı

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

Benim anım uzun olduğundan kimse okumamış heraldeTüh be okadar da yazmıştıkEmeğe saygı

sonuna kadar okudum merak etme
    dikkat et daha oncekı olaylarıda bıldıgıne gore arada tek yasamıysun
    senden eskı kıracılar var yanı

Hocam orada daha çok şeyler sordum.Çoğu zaman doğru söylemiyorlar.Nasıl ki forumda konu dışın da biri mesaj sayım niye artmıyor diye bir naşlık açtığında herkes bir taraftan dalalga geçiyorsa oda öyle bir olay.Onlarda bizimle dalga geçiyor.Dikkat ettim o gece neyden korkacaksak o yönde cevaplar veriyorlar Ben onların yerinde olsam aynı şeyi yapardım yani Evde onlarla beraber yaşama olayına gelince.Kabir hayatı denen bir inancımız var.Yani ölen insanın ruhu kabirdedir.Öyle benim evin bir köşesinde değil Zaten buradaki olay söylediklerinin doğruluğu yada yanlışlığı değil gelip gelmemesinde.Ki geliyor.Eğer eline imkan geçerse.Dene ozaman göreceksin

• ruh muh çağırma olayı olamaz arkadaşım dine ters itikada ters islama ters yoksa seni rencide etmek için bi lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 30 Ağustos 2007; 13:31:12 >
  • ben hikaye filan yazmıycam tek diyceğim cinlerle uğraşmayın eğlenecek ve korkacak o kadar şey varken uğraşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.