Şimdi Ara

Cinler Ve Periler Hakkında İLginizi cekecektir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google harunyahya yazın...çıkan ilk siteye girin...şurup gibi adam vallahi...bunları tek kalemde çözmüş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

bence başkasından duyduklarını değil de kendin araştırırssan daha iyi olur.sonuçta dini başkasının anladığı gibi anlamayabilirsin.her insan farklı hisseder dinini.cin ve peri masalları bana cok saçma gelir.insan psikolojisi kendine korku yaratmakta ustadır.araştır biraz.ama tarafsız yazılara bakmaya çalış.

Okulda hocamdan dinlediğim kadarını tabiki inanmıyorum kitaplardan okuyorum.. en son olarakta ablama soruyorum ablamın bilgilerine sonuna kadar güvenirim 1 salon dolası kitabı olduğu için namazını kıldığı kuran-ı'nı okuduğu için neyin ne olduğunu cok iyi biliyor (bana göre ) Ablamda doğrulayınca bende inanıyorum tabiki.
  • Youtube de bir video var. kadının içinden cin çıkartıyolar ama ne kadar doğru BİLMİYORUM!.
    ben topicde olduğu gibi cinlere inanıyorum ama bakın videoya nası da kadının içinden cin çıkartıolar alın işte diye koymuyorum. sadece bu videoyu çok merak ediyorum. gerçek mi değil mi diye.

video çok korkutucu ama bu videonun gerçekmi hayal mi konusunda hiç bir fikrim yok.!

• Hemen kaldır videoyu çoluk-çocuğun ruh salığı bozulcak

BEN BİLE TIRSTIM YARISINDA KAPADIM
  • Uğraşmayın böyle şeylerle hayatınızın akışını huzurunuzu kaçırmayın

hem onlar sizi hiç çağırıp rahatsız ediyomu

yok

akıllı uslu durun bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

Hemen kaldır videoyu çoluk-çocuğun ruh salığı bozulcak

BEN BİLE TIRSTIM YARISINDA KAPADIM

O kadar tüyleri ürperten bir video zaten. ben bile ilk izlediğim gece uyuyamamıştım.
    Ama ne kadar gerçek orasını bilemem.

• O video ne öyle yaw. Kaldısan hakkaten iyi edersin. numara gibi gelmedi bana.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. kendi gözlerimle buna şahit oldum.

Bi ortamda adamın birine musallat olmuşlar. Adama sorduk anlat diye. adam anlatırsam gelip beni rahatsız ederler dedi. sonra biz ısrar edince anlattı. bir müddet sonra adam kıvranmaya başladı. vücudunun bazı bölgeleri sanki sıkılıyormuş birileri tarafından gibi beyazlaşıp kızarıyordu tekrar. hani biryerinizi sıkınca kan yayılır ve beyazlaşır sonrada tekrar normal döner ya, aynen öyle onuyordu adamın suratı falan.

Üstelik kulaklarıda çekiliyormuş gibisine oynuyordu. İnsan kulağını kendisi oynatır ama ön tarafa doğru katlar gibi nasıl bükülür!!!

Hepimiz tırstık bu olaya. cep telin kamerası ile çekebilirdim gerçi olayı ama inanınki o an insanın aklına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 30 Ağustos 2007; 3:22:43 >
  • ok o zmn ben izlemiyorum videoyu iiki açmadan önce okumuşum ha yoksa gece gece ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Üç harfliler ifadesi kuran-ı kerimde Geçtiği için ve Allah'a inanıyosan cinlerede inanmak zorundasın zaten.
    Sana şunu öneririmki Bir cin sana musallat olursa Ve kişiliğin mi desem kelimeyi tam bilmiyorum güçlü değilsen diyim Kafayı yicek hatsafaya gelebilirsin. Uğraşma onun için

evet o yüzden bende inanıyorum ve haliyle tüm müslümanlarında inanması gerekiyor
  • işte size cin resmi.

Cinler Ve Periler Hakkında İLginizi cekecektir

düzenleme:

cin çağırma duası.

Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
    "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
    "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
    Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

cin suresi:
    Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)
    ----------------------------
    cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
    "Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
    Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler

---------------------------------------------------------------------------
    -----
    MERAKLISI OLANLAR İÇİN EKLEDİM

alıntıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 30 Ağustos 2007; 9:52:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

Alıntı yapmıyım gereksiz uzuyor

Şimdi hocam bilimsel olarak ruhda ispatlanamadı zatenYani diyosunki doğa üstü bir güç kamerada çıkmaz,olabilir.

Ama bana nedense resmi çekilir gibi geliyor hayla

Ayrıca insan kılığına girdikleride birçok kaynakta var kurandada var(gerçi ordaki şeytandı ama aynı şey hemen hemen),yani madde halini alabiliyorlar,bundan çekilir sanırsam

Ama tabiki emin olamayız...

Çekirgelerin ruhlarının fotoğraflarının çekildiğini, kesilmiş bacağın resmini çekildiğinde oradaki soyut bedenin gözlemlenmesini buna dahil etmiyorsun galiba. Tabi bu fotoğraflar öyle basit ortamlarda çekilmiyor, sanırım foton odaları vardı oralarda çekmişlerdi.

En son yabancı adamları tarafından yapılan deneylerde ölen her insanların 0,26 gram dı sanırım hafiflediği (ter ve diğer etkenler çıkınca) son derece ciddi ortamlarda test edilmiştir ve bu kütlenin soyut bir yapı olacabileceği kanısı uyanmıştır (ruh) .

Unutma bilim sevgiyi, zekayı, kokuyu, düşünme hissinide çözemiyor ve göremiyor, senin mantığına göre bu duygularda yok sayılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 30 Ağustos 2007; 9:52:49 >

• ya şu videoyu kldır foto halinde bile gorunce odum b.kuma karışıo zaten hiç izlemedim
    aöa yorumlar belli ediyor
    bk gene korktum arkama bi baksammı

beyler perili koşk konumuz vardı ama artık ilgi çekmiyor 7-8 sayfa olmuştu isterseniz bu konuyuda ole yapalım

• Bizim arkadaşta hep bana diyordu. Maneviyata geçelim olum diye Bırak dedim. Başımıza iş açarız falan.Herif 3 harflilerden matematik sınav sorularını öğrenmeye çalışıyordu. Ben onlara inanırım. Ama öyle çağırma işleri falan sakat
  • ya beyler gozumu kapatık scrolu çeviriom video kalktımı
    kalktıysa bi işaret veeer
  • Ben de cinlere inanan birisiyim, çünkü müslümanım...
    Şimdi siz burda kafanıza göre yorum yapmışsınız...
    Size gayet basit bir soru soracağım;

İnsanlar cinleri, melekleri neden göremezler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ben de cinlere inanan birisiyim, çünkü müslümanım...

Olmadıkları için.
  • ya olum kaldırın şu videou izlemedim hiç ama
    bayagı korkunç bişeye benzi bebek filan
    ne ile ilgili tam olarakvideo
  • Bildigim kadarıyla

cin peri aynı sey zaten

cin arapca
    peri latince

ayarıca cın kitabi isteyene kitabin ismini vereyim

cin Ali

----------------
    saka bir yana bizde cagırdık
    artık tesedufmu oldu bılmem
    gece vaktıydı
    tuvaletın lambası patladı amma korkmustuk
    ------------
    bir keresinde evde harflerı dızdık
    caktırmadana obur tv nın kumandasını getırdım
    (2 tv nınde aynı )
    bırını meydana koydum
    oburu ayagımın altında
    tv acabılırmısın dedım
    evet yazdırdım :D
    ayagımın altındakıne bastım
    herkes sokta
    cıkar yol arıyolar kumanda kımde saka yapmasın dıyorlar
    baktılar kumanda meydanda
    mıllet ayaklarını topladı
    baktım gercekten korkuyolar
    acıkladım
    korkudan herkes ayaklarını fılan toplamıstı suratlar bembeyaz

• Lan climanjaro. Ya bilgisayar başında yazdığın duayı okuyordum. Sadece okuma tekrar etmiyordum. Lan birden kulağıma cik cik sesleri gelmeye başladı. Gelmemişlerdir dimi. Hani odanın temiz olması gerekir falan dedin. Oda leş gibi gelmezler dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ben de cinlere inanan birisiyim, çünkü müslümanım...

Olmadıkları için.

peki sana bakınca neden aklını goremıyom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.