Bildirim
Cinebench R20 Testinde Hata
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemelen çekirdek kapatıyor,OC stabil değil voltaj vermelisin yada çarpanı bir tık düşürmelisin -
voltaj verip deniyorum hemen
Peki daha önceden neden geçti ? Kafamda deli sorular
EDİT:
Hocam +0,156 da testi tamamladı ve 3857 puan aldı işlemcim. Sıcaklık en fazla 65 derece oldu. "HWinfo ile baktım."
Peki aslında sormak istediğim bu hatayı neden verdiği. Çekirdek kapatıyor dediniz Nasıl anladınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RmzBurak -- 20 Mayıs 2020; 4:22:47 > -
voltajı offset vermişsiniz max voltaja dikkat et yükteki ve boştaki voltajı güvenli seviyede tutulması işlemciye zarar gelmesini engellerquote:
Orijinalden alıntı: RmzBurak
EDİT:
Hocam +0,156 da testi tamamladı ve 3857 puan aldı işlemcim. Sıcaklık en fazla 65 derece oldu. "HWinfo ile baktım."
Peki aslında sormak istediğim bu hatayı neden verdiği. Çekirdek kapatıyor dediniz Nasıl anladınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 20 Mayıs 2020; 4:21:16 > -
önceki mesaja ilave olarak
voltaj en fazla 1,248
en az 1,236 oluyor.
Programdan bu şekilde okudum -
voltaj az geldiğinde aynı olay bendede bır kaç kez olmuştu testi aralıksız 3-4 kez üstüste almakta fayda var çünki bazen 2. de 3. de hata verdıgıde oluyorquote:
Orijinalden alıntı: RmzBurak
EDİT:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X