Şimdi Ara

ÇİNE GİDECEĞİM. Çinden telefon önerisi (2000 TL Maks)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekim ayında önce Hong Kong'a ardından da Çine gideceğim. Telefon almayı düşünüyorum. Maks 2000 tl (650 USD). Telefonla genelde sosyal medya sitelerinde takılıyorum. İnsta, periscope, snapchat aktif kullanıyorum. Bana ilerde de kasmayacak, bataryası güçlü bir telefon lazım. Xiomi, one plus, zte gibi markalar da önerebilirsiniz, nede olsa çin'de hepsi var.

• One Plus Two al derdim ama alamazsın büyük ihtimal. 9. nesil iPhone alabilirsin Çin'de satışa çıkmış olursa, yüksek depolama kapasitesi için 100USD bütçeyi aşman gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. nesil iphone ne oluyor hocam?
  • Hong Kongda daha ucuz ve daha iyi demişti bir arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yere de gideceğim. Karşılaştırma imkanım olur. Gitmeden önce fiyat araştıması yapabilirim, orda tanıdıklar aracılığya. Önerebileceğiniz bir model varmı? Büyük telefon istemiyorum. 5-5,5" yeterli.
  • Fazla kasma oppo r7 veya r7 plus- Xiomi mi4
  • cometofathers kullanıcısına yanıt
    5.5 inç sınır koymasaydınız mi note pro derdim direkt ama mi5 ve mx5e bakın derim. Teknolojinin merkezine gitmişsiniz iphone sony filan önermek istemiyorum. Kendi yerlerinden ucuza alasınız diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cometofathers

9. nesil iphone ne oluyor hocam?

iPhone 6 ve 6 Plus 8. nesil oluyor. 9 eylülde tanıtılması muhtemel olan iPhone/iPhonelar 9. nesil olacak. 6S ve 6S Plus şeklinde isimlerilecek büyük ihtimalle.

• Ne karar verdiniz?

• nosname N kullanıcısına yanıt
    Hong Kong da planların arasına girince daha ucuza alabileceğim. Samsung Galaxy S6 64 GB yada Note 5 alacağım inşallah.
  • Hmm hayirli olsun simdiden

• Note 3 kullaniyorum bundan once note 3 neo ondan once s3 kullandim bana kalirsa note serisi ozel seriler cok guzel dusunulmus cihazlar kalem artisi var tabi note 5 super olur sizin icin ama ekrani biraz büyüktür

• Hocam Çin pazarından bahsediyoruz 2000 TL ye uçak alırsınız

İşin şakası bir yana xiomi pazarda yerini güzel aldı AnTuTu testlerinde de gayet başarılı inceleme fırsatım olmadı fakat yorumlara bakılırsa gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Beathec -- 8 Eylül 2015; 14:53:00 >
  • Yeni satışa çıktı hocam Leagoo firmasının elite 1 modeli var. Sadece 180 dolar.
    8 çekirdekli işlemci
    32 GB rom
    16 arka 13 MP ön kamera
    3 GB ram.

Nette araştırın göreceksiniz

• Note 5 dogru tercih olmus

• Note 5 iyi ama bence çinden meiuzu alınır be hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.