Şimdi Ara

ÇİNDEN ÜRÜN GETIRTIP BURADA SATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon kabı

• Tenga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tl ye alacağın aux kabloları telefon kapları baya iş görür. bunun yanında drone alıp satabilirsin. sırt çantası kamp malzemeleri falan da kar ettirir. aksiyon kamera ve aksesuarları da baya tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

1 tl ye alacağın aux kabloları telefon kapları baya iş görür. bunun yanında drone alıp satabilirsin. sırt çantası kamp malzemeleri falan da kar ettirir. aksiyon kamera ve aksesuarları da baya tutuyor

Hiç biri satılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

1 tl ye alacağın aux kabloları telefon kapları baya iş görür. bunun yanında drone alıp satabilirsin. sırt çantası kamp malzemeleri falan da kar ettirir. aksiyon kamera ve aksesuarları da baya tutuyor

Hiç biri satılmıyor

sen satamıyor olabilir misin? evimin yanında av marketi var. kamp malzemelerini droneları ve aksiyon kameraları ora aracılığıyla satıyorum. aux telefon kabı vs onları da tanıdıklara ben satıyorum.

• VR gozluk + tenga + kayganlastirici + vr zorno arsivi + cin mali ucuz kondom paket yap sat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından Oyuncak Almak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Hiç biri satılmıyor

sen satamıyor olabilir misin? evimin yanında av marketi var. kamp malzemelerini droneları ve aksiyon kameraları ora aracılığıyla satıyorum. aux telefon kabı vs onları da tanıdıklara ben satıyorum.

iyi bunu bana değil maliyeye anlat

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    maliyelik işimiz yok. hiçbir iş kayıt altında değil ki. oraya gelen müşterilere soruyorum lazım mı diye adam bakıyor beğeniyor alıyor gidiyor. letgo mantığı gibi düşün. zaten bu ülkeye ölsem vergi vermem ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.