Şimdi Ara

çinden ucuza getirip karlı satılacak ne var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gümrükten geçmiyor çin malları hiç bulaşma.bunun kaymağını 7-8 yıl önce yiyen yedi..
  • köylügörenmasumufo K kullanıcısına yanıt
    Sorun yok okeyimdir.
  • Şirketin var mı ?
    Ticaret odası kaydın, vergi levhan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: köylügörenmasumufo

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDeaN

Dışardan bişeyler getirtebiliyorsanız eğer Dean'in bir kolyesi var Dean's Amulet diye geçiyor. Yaklaşık 2-3$ filan. Eğer alabilirseniz sizden alabilirim tabii üstüne kar da dahil.

Saygılar.

Merhaba hocam. Tabiki getirtebilirim ama 3-4 dolarlık birşey ve tl olarak 8-9 tl ye gelicek. Riske girmem için 15 tl ye satmak lazım ki para kazanıyım. Vede kargo parasını 5 tl düşünürsek 20 tl ye gelir sana kolye

Dilerseniz ininal kart hakkında yardımcı olabilirim. 5 tl ye çıkartıyorsunuz ve limit sizin yüklediğiniz kadar. Herhangi bir dolandırılma olayı olmaz yani.

Kargo adresi olarak arkadasin adresini verebilirsin. Neden ikinci kez kargoya para veresin ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bizzat 2010 yılında çine gidip toplayıp getirdim arkadasım yinede problemli oluyor oradayken satarım diyip aldığım ürünleri dükkana koyunca dükkan sinekli bakkala döndü .D vergisini boşver fiş olayını abartma salla gitsin telefon kabı siparis et git obları telefonculara itele yanı 20 model siparis et 70 doları gecmesin het modelden 3ertane olsun sonra malzeme gelince hepsini koy çantana gez .d şık bir elbise giy ve fabrikan oldugunu iddaa et iyi satıs yapılıyor bizzat denedim imkanın varsa bizzay git çine .d aliexpress den cok cok daha ucuz alacagn seyler orda .d bi ara kalabalık görmüstüm yaklastım adamlar 1000lerce telefonu yere atmıstılar ve tanesi 1$ dı yanı düsün avcunla topla istersen 1$

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: köylügörenmasumufo

quote:

Dışardan bişeyler getirtebiliyorsanız eğer Dean'in bir kolyesi var Dean's Amulet diye geçiyor. Yaklaşık 2-3$ filan. Eğer alabilirseniz sizden alabilirim tabii üstüne kar da dahil.

Saygılar.

Merhaba hocam. Tabiki getirtebilirim ama 3-4 dolarlık birşey ve tl olarak 8-9 tl ye gelicek. Riske girmem için 15 tl ye satmak lazım ki para kazanıyım. Vede kargo parasını 5 tl düşünürsek 20 tl ye gelir sana kolye

Dilerseniz ininal kart hakkında yardımcı olabilirim. 5 tl ye çıkartıyorsunuz ve limit sizin yüklediğiniz kadar. Herhangi bir dolandırılma olayı olmaz yani.

Kargo adresi olarak arkadasin adresini verebilirsin. Neden ikinci kez kargoya para veresin ki.

Gidip gitmediği belli olmaz tam olarak hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MooNSpeLL_ kullanıcısına yanıt
    lüks telefonlar felanmı nasıl oluyor o iş 1 dolara çalıntı felanmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

lüks telefonlar felanmı nasıl oluyor o iş 1 dolara çalıntı felanmı acaba

Lüksü müksü iste 2010da symbian 60 telefob doluydu ama öyle gidip iphone alıcam dersen onunda antenlisini androidlisini kapaklısını kamerasızını falan bulman mumkun yanı çalıntıdan çok kendi imalatı bile olabilir .d çinin teknoloji pazarları mucit kaynıyor arkadas adamlar utanmasa insanın çakmasını yapıcaklar yemek yemek istemezsin mesela dönerin çakmasını yapmıslar kıllı mıllı döner .d

• Sitedeki ürünlerin değeri parasına göre bunu unutmayın arkadaşlar.Alacağınız çoğu şey düşük kalite olacaktır.Geçen sene tablet getirttim 100 dolar ödedim.Tabi 1-2 gün sonra şarjının 1 saat bile gitmediğini gördüm tabi ürünü yollamamı bakacaklarını söylediler ama kargo parası ve tekrar gümrüğe takılma ihtimali olduğu için yollamadım.Yani ürün alırken genelde telefon kapağı basit pc malzemeleri gibi şeyler seçmek lazım çoğu ürün kalitesiz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

Ben bizzat 2010 yılında çine gidip toplayıp getirdim arkadasım yinede problemli oluyor oradayken satarım diyip aldığım ürünleri dükkana koyunca dükkan sinekli bakkala döndü .D vergisini boşver fiş olayını abartma salla gitsin telefon kabı siparis et git obları telefonculara itele yanı 20 model siparis et 70 doları gecmesin het modelden 3ertane olsun sonra malzeme gelince hepsini koy çantana gez .d şık bir elbise giy ve fabrikan oldugunu iddaa et iyi satıs yapılıyor bizzat denedim imkanın varsa bizzay git çine .d aliexpress den cok cok daha ucuz alacagn seyler orda .d bi ara kalabalık görmüstüm yaklastım adamlar 1000lerce telefonu yere atmıstılar ve tanesi 1$ dı yanı düsün avcunla topla istersen 1$

1-2 dolara kötüler var. Sizin satar dediğimiz kılıf var mı ?

• Çini bilmem de japonyadan ne getirip para kazanacağın belli [naughty.gif]

• Dostum ben cinde yasiyorum. Buradan Hobby malzemesi getirip turkiyede satabilirsin. HobbyRC forumunda turkiyeye donuyorum isteklerinizi kucuk komisyonla getirebilirim yazdim en az 150 ye yakin siparis vermeye calisan oldu.Guzel kar yaptim diyebilirim. Gercekten hobby yedek parca isi iyi gidiyor gozlemledigim kadari ile. Eger burada toptanci bulup uygun fiyata alirsan cok guzel kar yapabilirsin. Ben pekindeyim buraya gelmek isteyen forumdaslara ucretsiz rehberlik yapabilirim maksat turklere yardimci olmak
  • film, dizi, anime türevi fan gruplarının olduğu yapımların anahtarlık, yapıştırma, telefon koruyucu kaplar, figürler vs iyi tutulur buralarda.
    2 yıl önce anahtarlık fotoğraflarının paylaşıldığı konuya dealextreme'den aldığım anahtarlığın fotoğrafını koydum. yılda en az 10-15 kere nerden aldınız hocam mesajı gelir. ki ben 1-2 dolara aldım. burdan en az 15-20 tl'ye satarım. alıcısı da bol. örnek, yukarıdaki arkadaş 3-4 dolarlık şeye 20 tl ödemeye razı.
  • Aslında ben bir yer biliyorum. Orada cinliler bu işle uğraşıyor, eğer İstanbul da isen Beyazıt'ta şankhal hanı var. Kime sorsan gösterir. Oraya git en aşşağıya in, orda cinlileri göreceksin, cat pat Türkce biliyorlar ama yanlarında tercümanları var. Onlara da sorarsan daha net cevaplar alabilirsin.

Bence günlük hayatta kullanılar eşyalar daha karlı olabilir.
  • quote:

Saygılar.

Dean un yüzüğünün linkini 2-3 dolara bulamadım. Linki var mi sizde?

• vergi işini unutma 10 lira kar edecem derken 10 bin lira ceza gelince anlarsın burası türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

vergi işini unutma 10 lira kar edecem derken 10 bin lira ceza gelince anlarsın burası türkiye.

İnternetten ziyade de esnafa ve tanıdığa satmayı düşünüyorum. Bu arada teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.