Şimdi Ara

Cinden aksiyon kamera getirtme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Çine bir tanıdığım gidecek yakın zamanda ordan getirmeye değer iyi bir aksiyon kamera var mıdır acaba yoksa burdan almakla arasında pek fark olmaz mı? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi Yi 4K Kamera almanı tavsiye ederim. Önceki yıllarda Türkiye de henüz olmayan ve ilk çıkan 4k olmayan Xiaomi Yi' kamerayı getirtmiştim görüntü kalitesi çok iyiydi. Bu 4k versiyonu çok daha iyidir. İhtiyacım olsa bunu alırdım ama şuan ihtiyacım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroMan999

Xiaomi Yi 4K Kamera almanı tavsiye ederim. Önceki yıllarda Türkiye de henüz olmayan ve ilk çıkan 4k olmayan Xiaomi Yi' kamerayı getirtmiştim görüntü kalitesi çok iyiydi. Bu 4k versiyonu çok daha iyidir. İhtiyacım olsa bunu alırdım ama şuan ihtiyacım yok.

Cevabınız için teşekkürler. Çin fiyatları buradaki fiyatlar ile çok fark eder mi acaba sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: avarel abi

quote:

Orijinalden alıntı: HeroMan999

Xiaomi Yi 4K Kamera almanı tavsiye ederim. Önceki yıllarda Türkiye de henüz olmayan ve ilk çıkan 4k olmayan Xiaomi Yi' kamerayı getirtmiştim görüntü kalitesi çok iyiydi. Bu 4k versiyonu çok daha iyidir. İhtiyacım olsa bunu alırdım ama şuan ihtiyacım yok.

Cevabınız için teşekkürler. Çin fiyatları buradaki fiyatlar ile çok fark eder mi acaba sizce?

Evet farkediyor. Orda daha ucuz. Burda kar ekleyerek satılıyor.
  • HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drone Çekimi Fiyat
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.