Şimdi Ara

çınaraltı / çay house gibi dernekler nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    edit . bu ve bunun gibi yerlerden hep uzak durdum ve durmaya da devam edeceğim. çünkü din adı altında başkalarına hizmet ediyor olabilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44D33867A -- 3 Ekim 2019; 18:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fonlayanlara bakmak lazım.
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    kim destekliyor acaba bilmiyorum

• Çok parçalı bir yapıdalar, çok eşelemek gerekir.
  • Hepsinin canı cehenneme
  • çayhaose bildiğim kadari ile nurcu yani bir nevi fetullahçıydı onlara yaklaşmak pek doğru değil her ne kadar şimdi fetullahçı söylemleri olmasada geçmişde Nurcular fetullahçıydı
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Benim üniversite zamanımda gördüğüm bütün nurcular fetöcü idi gerçi fetö ye terör örgütü denemezdi bildiğin imam gibi bir şeydi herkes o şekilde hoca efendi falan diyip fetö ye tabi oluyorlardı.
    Fetö nün terör örgütü olduğu kesinleşince 15 temmuzdan sonra nurcular ortalıktan kayboldu :)

nurcuların tamamı fetöcü olmasada artık neredeyse hiç birisi piyasada yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben cay house dan birisiyle konusmustum cok medeni gelmisti bana her zaman dini on plana cikaran birisi degildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok gittim.. sohbetlerine bilemiyorum.. gitmiyorum artık..
  • Ya arkadas hic akillanmayacaksiniz,bu tarz tarikatlardan-derneklerden uzak dursaniza ? Amaciniz su an muebbet yiyen asker-polis-savci-avukatlardan biri olmak mi ? Gecmisin gencleri de nur evlerinde takilip meslek edindiler hayatlarini sekillendirdiler,feyzi onlardan aldilar,su an halleri ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Ensarın arkasında tayyip var

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum ikisi takip ettikleri yöntemler bakımından farklı oluşumlar. Konu sahibinin bahsettikleri ise biraz ondan biraz bundan ara form gibi kalıyor. Ancak bana süpheli geliyorlar çünkü piyasaya ilk çıktıklarında hızlı bir yükselme trendine girdiler, desteksiz olduklarına inanmak zor.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Ben sana şunu söyleyim çekim için kullandıkları ekipman maliyeti ortalama olarak 50 - 80 bin tl
    Profesyonel Montaj yapıyorlar...

Sıradan bir gurup bu kadar maliyeti kaldıramaz neredeyse 1 ev parasına çekim ekipmanları alıyorlar
  • hepsi aynı bok. ellerine geçen ilk fırsatta ülke yönetimini ele geçirip kendi gibi düşünmeyenleri yok etmek isteyen tipler. iranı incele. ilk geldikleri hali ile aralarında nasıl fark var.
  • EienV kullanıcısına yanıt
    hocam youtube hep bunların videolarını öneriyor. benim bu tarz yerlerle işim olmaz zaten. merak ettim kimmiş bunlar diye buraya sordum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.