Şimdi Ara

çin ve fotoğraf teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çinden alışveriş yapılacak mağazaların isimlerini arıyorum mesela saturn gibi yerler orda da var mı? bu ay sonu gidilcek.
    fotoğraf makinesi alınır mı bir diğer konu?

• quote:

Orijinalden alıntı: malopelucila

merhabalar.
    çinden alışveriş yapılacak mağazaların isimlerini arıyorum mesela saturn gibi yerler orda da var mı? bu ay sonu gidilcek.
    fotoğraf makinesi alınır mı bir diğer konu?

Mağaza adı bilmem de, hemen her üretici orada üretiyor ürünlerini. Elbette alınır. Çin malı dendi mi hep ülkemize getirilen en düşük kalitede ürünleri düşünmeyin. Orada da istenilen kaliteye göre ürünler yapılıyor. Hiç sorun olmaz alınır yani bilindik markaların ürünleri.
  • hepsi çinde üretiiliyor zaten çoğu elektronik ürün. yada parçası. yani içinde çin olmayan elektronik ürün çok çok zor bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 24 Kasım 2013; 0:21:47 >
  • Çin çok sakat yer umarım gezi amaçlı gitmiyorsunuzdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    ben shenzen'in meşhur bir caddesi var, orada gezme şansım oldu.
    elektronik mağazalar genelde pahalıydı.
    birde çok büyük iş merkezleri var, içinde binlerce ufak dükkan ve stant türü yerler var. ürünler orada daha ucuz oluyor.
    ancak oradada dil problem olabiliyor. ayrıca yabancı olunca fiyatlar değişebiliyor. pazarlık yapmakta fayda var.
    web üzerinden alışveriş yapmak nedense bana daha konforlu geliyor
    genel olarak çok çok kaliteli ürünleri var. birçoğu bize gelmiyor bile.
    bize gelen dandik çin malları hangi çinden geliyor diye kendi kendime çok sormuşumdur

doğru yeri bulmadığınız sürece fotoğraf makinasını çok ucuz bulacağını sanmıyorum (ziyaret ettiğim firmada alışveriş için hongkonga gittiklerinden bahsetmişlerdi. aldıkları bir f. makinasının çinde çok pahalı olduğundan bahsetmişlerdi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.