Bildirim
çin oto firmaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
cevap için tesekkurler baska varmı bu tip site markalarıda bilmedigimizden siteyi googledede arattıramıyoruz -
Diğer markalar Geely, Zounghua, Jinbei, Changan googleda araştırabilirsiniz -
arkadaşımwww.chinamobile.ru sitesine gir hepsi var... -
marka ve modeli seçtikten sonra resimler için FOTO yazan yere tıkla site galiba rusca
foto nun baş harfi biraz değisik -
iç tasarımları benim çok hoşuma gitti bazı marka ve modeller tabi hepsi için demiyorum -
Benim dikkatimi çeken 2 husus var, bu da arabaların genelde 2.0 veya 2.4 litre motorlu oldukları, hatta bu iki motorda mitsubishi motoru, kodlara bakarsanız 4g63 ve 4g64 motor koldu olduğunu görürsünüz. Bu da bu arabaların memlekette biraz zor ucuz olacağının en büyük ispatı.... İkincisi ise bu araçların yakıt tüketimi, hızlanma süreleri ve son süratleri bayaağı bir kötü bu da muhtemelen bunlara doğrud düzgün motor veren mitsubishinin (4g63t yani çinlilerde olan 2.0 ın turbolusu evo da kullanılan motor, 2.4 ise galantlarda vardı) şanzuman konusunda bayaaaaaa bir cimri davrandığı içindir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X