Şimdi Ara

Çin malı telefonlar için PC Suite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayıp istediğim dosyaları atmak için pc suite programı gerekiyormuş sanırım. Şu an telefonu pc ye bağlıyorum hiçbirsey gözukmuyor. Hanig programla bu sorunu halledebilirim yardımcı olursanız cok sevinicem.Telefon n70 lere benzeyen çin malı telefonlardan..

• Up
  • Valla hocam orjinalınde bile yüklemek sorun oluyo çin malı telefonun pcsuıte i nasıl çalışır merak ediyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43724586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43724586

Buna Bak işine yarar belki....

ÇİN MALI ÇAKMA X6 için ÇİN MALI TİGER X6 İÇİN WG6 MODEL ÇİN MALI TELEFON İÇİN PC SUİTE PROGRAMI

Arkadaşlar denedim bizzat çalışıyor. problem vardı giderdim. bunuda burda söylicem zaten. Ne işe yarar bu diyenler için basitçe bunu bilgisayara kuracaksınız. sonra rehberinizi, giden gelen mesajlarınızı ve daha fazlasını bu programdan yöneteceksiniz. böylece telefonun klavyesine mahkum olmassınız. ayrıca bayram mesajlarını bundan yazıp kolayca gönderirsiniz. tabi yine bilgisayar klavyesi ile yazasınız. bunuda yaptım gayet iyi çalışıyor.

diger bi konu rehberi yedekleyebilirsiniz. bir sorun olursa geri yüklersiniz. rehberi exel veye txt formatında bilgisayara atabilirsiniz.

dosya yöneticisi çalışmıyor görünüyor ama bunun için fazla uğraşmadım zira zaten bu kısım flash bellek gibi erişildiği için fazla zorlamadım.

teknik kıSma gelince programı indirin. Driver klasörü ana klasörde olmadığı için program kurulmuyordu. Malesef bunu indiren arkadaşlar bu durum yüzünden çalıştıramamıştır. eger chine phone pc suite şeklinde indirenler varsa hemen driver klasörünü ana klasörün içine kopyalasın yoksa program kurulmaz.

telefonu taktıgınızda COM port bağlantı seçenegini seçeceksiniz. yıgın depolamayı değil yani. bilgisayarınız donanım olarak ekranda tanımak isteyecek. ona dosya içersindeki driver klasörünü gösterin. o geregini yapıp sürücüyü yükleyecek. Aygın yöneticisine koyacak.

sonra programı kuracaksınınz. SETUP uygulamasını çalıştırıp ileri ileri sona kadar gideceksiniz. Yalnız dedigim gibi hata vardı. onu belirttim. Dışarıdaki Driver klasörü içeridede olsun. sanırım donanım tanıtmak için dışarı çıkarılmış. ama setup sırasındada isteniyor.

Kurulum bitince programı çalıştırın. Setting den COM3 portunu seçin. Program herşey düzgünse direk rehberi vs. indiriyor. sonra direk düzenleyebilirsiniz.

programı upload ettim. link vericem. ama bir sürü yerde china phone studio diye var. anycool ve digerlerine oluyormuş. ama X6 çakmasınada gayet iyi oluyor.

eğer başka yerden indirirseniz driver klasörünü içeri almayı unutmaayın.

DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File X6 telefonu pc suite.rar

link bu.

h t t p : / / w w w . d o s y a u p l o a d . n e t / 5 7 9 w g 6 X 6 t e l e f o n u p c s u i t e . r a r

ok. hepsi bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.