Şimdi Ara

Çin Malı Telefona Android Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün elime bir telefon geçti.(Bir tanıdık yolladı.)
    Telefonun markası Jfone J502. Iphone'nin 5-6 kat çakması bir telefon. Kendine ait bir işletim sistemi var. Üstelik telefonun sitesi çok acayip bir dil.
    Telefonu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor. Yani bilgisayar telefonu donanım olarak görmüyor.
    Bu telefona android kurmak istiyorum. Yapabileceğim birşey var mı?

Bu da telefonun sitesi ve telefonun ayrıntıları:http://www.siamphone.com/spec/jfone/j502.htm

Lütfen yardımcı olun :( Telefon tanıdıktan geldi parada vermedim bu yüzden geri de veremiyorum telefonu.

Şimdiden teşekkürler.

uzun zaman sonra gelen edit: telefonumu değiştirdim. Konu Kilitlenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbatman14 -- 16 Şubat 2014; 1:21:50 >

• Şaka yapıyorsun değilmi
    Edit: olmaz yüklenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 21 Temmuz 2011; 15:06:05 >
  • Hacı bu site Tayca yav.
  • Böyle bişeyle uğraşacağına telefonu satsan daha az uğraşırsın:-D
  • böyle birşey söz konusu deil vede imkansız öle bişi olsa tüm çin teli alanlar yükletir.orkinal ürülerde satılmaz.senin budedigin şahinmarka arabaya ferrari moturu takmak gibi bişey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

böyle birşey söz konusu deil vede imkansız öle bişi olsa tüm çin teli alanlar yükletir.orkinal ürülerde satılmaz.senin budedigin şahinmarka arabaya ferrari moturu takmak gibi bişey :)

hocam abarttın ya neden olmasın android pc ye bile yüklenebiliyor, ayrıyetten hepsi android olsa bile orjinal androidler satılır çünkü çin malı androidin donanımıyla, orjinalle yaptığının %1 ini bile yapamazsın. Ama eski çin telefonlarına yüklenebileceğini sanmıyorum ama yeni model çin mallarında zaten android yüklü gelmeye başlıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

böyle birşey söz konusu deil vede imkansız öle bişi olsa tüm çin teli alanlar yükletir.orkinal ürülerde satılmaz.senin budedigin şahinmarka arabaya ferrari moturu takmak gibi bişey :)

hocam abarttın ya neden olmasın android pc ye bile yüklenebiliyor, ayrıyetten hepsi android olsa bile orjinal androidler satılır çünkü çin malı androidin donanımıyla, orjinalle yaptığının %1 ini bile yapamazsın. Ama eski çin telefonlarına yüklenebileceğini sanmıyorum ama yeni model çin mallarında zaten android yüklü gelmeye başlıycak

Başladı bile. Trident'in Android'li bir modeli satılıyor Hepsiburada'da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin'de Cihaz Ürettirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipone 4s aldık yenı cin ve androıd yuklu hemde ınanırmısnz :D
  • arkadaşlar bendede 1. sınıf çakma ıphone 4s var fakat ben yazın aldığım da piyasada sadece java işletim sistemli olanları vardı şimdi androidler çıkmış
    işletim sistemini nasıl android yaparım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanazrail

arkadaşlar bendede 1. sınıf çakma ıphone 4s var fakat ben yazın aldığım da piyasada sadece java işletim sistemli olanları vardı şimdi androidler çıkmış
    işletim sistemini nasıl android yaparım yardımcı olurmusunuz

Aynı durumdayım yeni konu açmak istemedim 5 dakikanızı ayırıp Google'a android işletim sistemli replika iPhone 4 yazarsanız sevinirim bana da babaannem hacdan almıştı dürüyor öyle köşede bari bir işe yarasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes yorum yapmış bu bişey mi çakma iphone a orjinal ios nasıl atarım diye soran var gülmekten ağrı girdi 2 saattir hala gülüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imysmhctn -- 1 Ekim 2013; 20:54:51 >
  • Yanlış anlama ama ben şahsen öyle bir telefonu hediye bile etmem.resmen eziyet ve gereksiz.telefonum olmasa,çakma ve dandik replikalardan hediye gelse direk çöpe atarım daha iyi.Koca samsung,apple,sony gibi şirketler milyon yatırıp arge yapıyor ürün sunuyor.Birde çinden merdiven altı tabiri ile gelen dandik telefon.Öyle bir telefon alıcağına,bütceni zorlamayan kaliteli bir şirket malı olan herhangi bir telefonu al daha iyi.2000 lira veriyoruz Andriod telefon alıyoruz,hala bizi kıvrandırıyor.birde dandik telefonlardaki halini düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.