Bildirim
çin malı mp4 playerlar (ipod görünümlü)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi süre kullandım arkadaştan alıp, sen ona nası davranırsan o da sana öyle davranıo adî bi mal bile olsa idare eder ama her zaman söylemişimdir kaliteli olsun az olsun... _____________________________ Hayatınızda iki önemli gün vardır. Doğduğunuz gün ve niye doğduğunuzu bulduğunuz gün. Mark Twain -
hiç bulaşma derim çin malına _____________________________ Çalışmadan,yorulmadan rahat yaşamayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce haysiyetlerini,sonra istiklallerini,en sonunda da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar....diyor Aziz ATA'M.
Unutmayın ki;
Bedava Peynir Sadece Fare Kapanında Bulunur. -
öncelikle ses kaliteleri durumunu kotarsa bile malzemeleri çok kötü oluyor genelde önce kulaklık girişi ve tuşlar bozulmaya başlıyor.ben almadım ama arkadaşımda vardı yinede uzunca bi süre kullandı önce bir tuşu basmamaya başladı sonra kulaklık girişi bozuldu şu anda vazifesini flash disk olarak görüyor
.fiyat olarak ucuz olsa bile kullanım süresine baktığında çok pahalıya geliyor.ben creative tx fm'i 2 sene kullandım hala taş gibi idi arkadaşıma sattım.şuanda samsung ypu1z kullanıyorum.Markasız fason üretim çin mallarından uzak durmak lazım bence.Markasız ve kalitesiz ürün kullanacak kadar zengin değilim şahsen
_____________________________ -
çin malları genelde adi _____________________________ -
ben kullandım yazılımları çok sinir bozucu onun dışında bir problem yok bence. fiyatına göre iş görüyor fazlasıyla. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler