Şimdi Ara

Çin Malı İPhone Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
29.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık. Babamla 2miz birer tane almak istiyoruz. çift hatlıymış. bildiğimiz iPhone fakat çin malı.

Alınırmı yani 15 gunde falan çöp olmasın :)

• Günceldir.
  • Her ülkenin malını al çin malını alma.Özelliklerine falan da bakma .Çin malı gördüğün an kötü mal olduğu bilinir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

Her ülkenin malını al çin malını alma.Özelliklerine falan da bakma .Çin malı gördüğün an kötü mal olduğu bilinir.

Yani çabukmu bozulur ?
  • A L I N M A Z .......3 gün sonunda elinde kalır imeisi kapatılır...videop göstermez..kamera varmı yokmu belli değil hadfızası 197 kb(kilobayt) büyük resimleri açmaz.....alma kardeşi parana yazık.sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

A L I N M A Z .......3 gün sonunda elinde kalır imeisi kapatılır...videop göstermez..kamera varmı yokmu belli değil hadfızası 197 kb(kilobayt) büyük resimleri açmaz.....alma kardeşi parana yazık.sevgiler

Gerçektenmi ya Tavsiyeler için teşekkürler.Birde siz kullandınızmı kullananlardan tavsiye istiyorum
  • Alınmaz.
  • Tüm yorumları değerlendireceğim. Teşekkürler.
  • Kesinlikle bulaşma arkadaşım. Bahsedilen özellikler kesinlikle formalite icabı konmuş özellikler .

Mesela kamera 3 MP yazar ancak 0,3 MP çıkar ve karanlık loş ortamlarda çekemez.

mesela fotoğraf gösterir sözde ancak 200 KB boyutundan büyük fotoları açamaz.

Rehberdeki kişiye fotoğraf ekleyebilirsin ancak 20 KB (Dikkat 20 Kilobayt!!!) tan büyük resimleri koyamazsın.

mp3 özelliği var ancak liste düzenleme vs. kullanışsız, hoperlörü ile çok bağırır (kalite değil resmen bağırma) ancak kulaklıkla resmen facia.

Rehberi inanılmaz kullanışsız.

Dokunmatik ekran kalitesiz, en ufak bir düşüşte patlar. (Evet patlar benimki patladı, resmen bildiğiniz cam gibi, paramparça oluyor)

SAR değeri var bir de EN ÖNEMLİSİ, ne olduğu belli değil. Zira markası üretim yeri bile belli olmayan bu cihazlar zararları konusunda hiçbir test yapılmadan piyasaya sürülür.

Kullanılan plastik bile ne kadar zararlı belli değil.

vs.vs.vs.

KISACASI UZAK DUR.

• Konnuyu açan kardeş merhaba

Ben her iki iphone modelini de denedim(hem çin hem orjinal). Çin olanın menüleri aşırı yavaş çalışıyor orjinal iphone'a göre.Mesela slide to unlock yazısı varya,o bile parmağımı sağa doğru ittiğim zaman çok geç sürüklüyor yani dış görünüş olarak pek bir farkı yok fakat kullanışlık olarak orjinal derim kesinlikle.

+

Çin mallarının piili aşırı çabuk bitiyor 1 gün bile dayanmıyor..
  • Çin malı alınmaz, Çin malı iPhpne hiç alınmaz.
  • alınabilir çin malı da vardır ama onları ancak çin'de satarlar. burada satılan çin mallarına pek yanaşmasanız derim.
    illa da alcağım diyorsan mutlaka çevrende bu tür telefon kullanıyor olan birisi bulursun, bak iyice karıştır dene, sonra al.
    almaya karar verdin diyelim, kendine al babana yazık etme.
  • Bedavadan daha ucuza bulursan al ama bedava verirlerse alma, anlamışsındır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kompetan

Bedavadan daha ucuza bulursan al ama bedava verirlerse alma, anlamışsındır umarım

SÖYLENECEK OLAN EN DOĞRU SÖZÜ SÖYLEMİŞSİN.TEŞEKKÜRLER....+100000000000000000000000
  • İmei garantisini ithalatçı firma vermiyorsa. Hiç bir şekilde almanızı önermem.

Ayrıca dokunmatik olması ne kadar hoş gözüksede kullanımı biraz bana göre ızdırap gibi.

Ne olursa olsun deyip almaya karar verirsen eğer. ilk önce bir tane al . baban birkaç gün denesin ondan sonra ikincisini alırsın.
  • Vazgeçtik ya.
    Babamda okudu konuyu.SAR değerini de duyunca bıraktı boşver dedi onda D900i bende W810i var. bole devam sora nokia xm serisinden birşey alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

A L I N M A Z .......3 gün sonunda elinde kalır imeisi kapatılır...videop göstermez..kamera varmı yokmu belli değil hadfızası 197 kb(kilobayt) büyük resimleri açmaz.....alma kardeşi parana yazık.sevgiler

Ben elimdeki cect n100 (anycool t819 veya t838i diye de bilinir) ü 5 aydır kullanıyorum daha bişi olmadı

AMA KİM SORARSA TAVSİYE ETMİYORUM ZİRA KONUŞURKEN BAŞ AĞRISI YAPIYOR.
  • al arkadaş 1000 ytl ye bir iphone alacağına 1000 ytl ye 4 çin malı iphone al bozuldukça kullan aynı hesaba gelir telefonunda daima yenilenmiş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasans

al arkadaş 1000 ytl ye bir iphone alacağına 1000 ytl ye 4 çin malı iphone al bozuldukça kullan aynı hesaba gelir telefonunda daima yenilenmiş olur

mantığına hayran kaldım çok zekice doğrusu....
  • her çin malı adidir die bir düşünceyi kabul demiyorum.bende philips x800 var made in china fakat -sar değeri düşük -dokunmatik ekranı sağlam(bizzat istemeden denedim) menü geçişleri multi hızda falan filan.
    yalnız çakma iphone için aynı şeyi söylemek zor sakın bulaşma derim arkadasım aldı pişman oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.