her çin malı adidir die bir düşünceyi kabul demiyorum.bende philips x800 var made in china fakat -sar değeri düşük -dokunmatik ekranı sağlam(bizzat istemeden denedim) menü geçişleri multi hızda falan filan. yalnız çakma iphone için aynı şeyi söylemek zor sakın bulaşma derim arkadasım aldı pişman oldu
Philips Çin'de üretiliyor olsa da (Çoğu marka cep telefonu vs. gibi) gerekli testler den geçtikten sonra ve Philips güvencesi altında piyasaya sürülüyor.. Arkadaşın almak istediği cep telefonu ise, menşeisi Çin olan, fakat herhangi bir Firmanın-Markanın güvencesi olmadan piyasaya sürülen 'merdiven altı' üretimi de denilen bir ürün!!!
İnsan iş gücü ucuz olduğun dan, Philips ve diğer büyük marka cep telefonlarının üretimi Çin'de de yapılıyor.
(Telefonu almak isteyen kişi fikrini değiştirmiş )
Önemli olan Çin malı olup olmaması değil, önemli olan orijinal olup olmadığıdır. Sadece Iphone için demiyorum bu her marka için geçerli. Dünyaca ünlü birçok markanın Çin' de fabrikası bulunuyor ve belli standartlarda üretim yapılıyor. Ama dediğim gibi orijinal değilse (çakma) onlar tamamen farklı şeyler...
türkiyede bu telefonu getirip satan biryer varmı ?
Arkadaşlar sıfır kutusunda === iphone 4s 32GB=== sizin için sadece 159 TL bu fırsatı kaçırmayın tel 0 555 360 20 16 ve daha bir çok farklı marka ve modelle hizmetinizdeyiz. Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti… GARANTİLİ TELEFON İÇİN BİZİ ARAYIN.
bende aynı telefondan kullanıyorum ve memnunum. U.S.A. malı . Yani Amerika malı ilgilenen arkadaşlar arayın yada çağrı atarsanız ararım yardımcı olurum. Çift kamera arttırılabilir hafıza dokunmatiği hassas ve daha bir çok özellik memnun kalacağınıza eminim.
Farklı bir model daha var elimde orjinal ı phone 4s deki bütün özellikler mevcut fiyatı 300 tl ayrıntılı bilgi için arayın… tek hatlı hat girişi yan taraftan, vifi, internet, uygulamalar ve daha fazlası… orjinali ile aynı iletişim adresim gezgin071@gmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme