Şimdi Ara

Cin mali Chopper/bobber tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... Ben yurtdisinda yasiyorum ve cbr600rr sürücüsüyüm... tatillerimde bol bol türkiyeye geldigim icin oradada bir motor almak istiyorum... daha dogrusu bir Chopper almak isiyorum bütcem 6000 7000tl ye kadar.. Bana bu fiyat araliginda alabilicegim bir cin mali chopper önerebilir misiniz... Tatillerimde sürücegimden benim icin en önemli özelligi görünüsü daha sonra ise sorun cikartmamasi geliyor... tabiki 0 olsa iyi fakat bütcem 2.ele el veriyor. simdiden hepinize tesekkur ederim...Mesela regal raptorlarin görünüsü cok hos gördügüm kadariyla.. daha cok bobber/chopper tarzi ariyorum ayni regal raptor gibi

• Bende bakiniyorum hocam, aradigimiz ozellikler neredeyse ayni. Gonul isterki bi' HD Iron 883 alalim ama malum fiyatlar :D Ben Regal Raptor dan ziyade Kuba Superlight 200CC ye bakiniyorum. Regal biraz kaba geldi nedense. Internetten arastirdigima gore tek sorun aynalarin dogru konumlandirilmamis olmasi. Onu da kolaylikla aşanlar olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.motosikletsepeti.com/kategori/chopper-modelleri/25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    @ zaten durumum olsa harleyden sasmam :) internet videolara baktigima gre superlight tek silindir vede sesini pek begendigimi söyliyemicegim bir bak istersen.. bende arastiriyorum 2 gündür bakalim :) birsey bulursan haber verirsin hocam bende bir incelerim:)
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    hocam site isime yaradi tesekkur ederim... özellikle regal raptor bobber ve regal raptor dayota cok hos. fakat 2.elini malesef uygun bulamiyorum :S
  • adel1147 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regal raptor daytona 250 nasıldır acaba ? Çok hoş duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar
    Regal Raptor Daytona DD250E-6C aldım 1400km 2013 model fakat 5 mayıs 2014 trafıge cıkıslı. motor genel olarak basarılı sesı cok cıkmasada gorunus olarak aynı harley gıbı duruyor. Surus cok rahat ve yakısıda ekonomık yaklasık 17-18kr yakıyor ve ben cok acemı bır surucuyum :) ne yazıkkı aılesel nedenlerle aldıgım gıbı satmak zorunda kalıyorum (evlatlıktan reddederıme kadar gıttı olay :) ) ılgılenen varsa motor suan 1650-1700kmde garantısı devam eden kazası vurugu kırıgı cızıgı bulunmayan bır motordur. PM'le ulasabılırsınız detaylı bıglılerı verebılırım. ayrıca AGV K5 mat sıyah kaskımda satılıktır M/L bedendır. 5 kere taktım hepsındede balaklavayla kullandım :) kutusu dahıl duruyor Italyadan almıstım fısıde mevcut :)
     Cin mali Chopper/bobber tavsiyesi Cin mali Chopper/bobber tavsiyesi

• Çin malı kullanıcısı olarak çin malı almanı tavsiye etmem. Özellikle de kaliteye bakıyorsan, sorunsuzluğa bakıyorsan...

Ha çıkardığı sorunlar ıvır zıvırdır, kolayca ve ucuza çözülür amma elinden iş geliyorsa... Veya çok güvendiğin iyi bir usta olursa.

Yok ben illa çinli otor alacağım diyorsan:

- Mutlaka bulabildiğin en kaliteli ve yumuşak lastikleri takmalısın
    - Mutlaka branda almalı ve motoru sürekli branda ile muhafaza etmelisin.
    - Mümkünse motoru açığa dışarıya bırakmamalısın, en azından üstü kapalı doğrudan güneş ve yağmur almayan bir yerde tutmalısın,
    - Benzin hortumlarını, vakum hortumlarını mutlaka değiştirmelisin
    - Mutlaka Japon karbüratör (Mikuni, Keihin....) takmalısın
    - elektrik soketlerini, bağlantılatını mutlaka bant ve silikon ile izole etmelisin.

Bir kere bunları yaparsan çok büyük ihtimalle sorun yaşamazsın.

Dediğim iyileştirmeler ve daha fazlası şurada detaylıca anlatılıyor:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLm3-Rt5jsolvEQcIl1CMZGW5Yj_kP4Wjc

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Bende bakiniyorum hocam, aradigimiz ozellikler neredeyse ayni. Gonul isterki bi' HD Iron 883 alalim ama malum fiyatlar :D Ben Regal Raptor dan ziyade Kuba Superlight 200CC ye bakiniyorum. Regal biraz kaba geldi nedense. Internetten arastirdigima gore tek sorun aynalarin dogru konumlandirilmamis olmasi. Onu da kolaylikla aşanlar olmus.

Asıl sorun lastik benden demesi.Onun dışında dediğiniz gibi aynalarda sakat ama yinede o aralıkta en alınası motor kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.