Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
852.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oranj001 ürü gelince bir incelem atarsan hocam iyi olur.Ufak bir şey öyle çok ayrıntılı değil.
    Bundan iyi e-book reader olur, 600Tl vermeye ne gerek var e-book reader için,
    Hem renkli ekran film falan da izlenir.Gelince bir e-kitap atıver içine ne kadar hızlı ve stabil çalışıyor görelim.
    Ekranın sağından solundan renk kayıpları olabilir.Muhtemelen düşük kalite ekrandır.Olsun bu fiyata iyi yine.

http://cgi.ebay.com/7-0-inch-touch-Screen-Tablet-PC-MID-Apad-OS-Andriod-/250665621882?cmd=ViewItem&pt=US_Tablets&hash=item3a5cd5d97a
    Bu nasılmış acaba?

Burada Apple'ın herhangi bir ürününü almak hiç mantıklı değil.Apple'ı burda pahalı sattıran bizim akıllılardır.Ha ABD'den ucuza alırsın orası ayrı.(Yine de Apple çok kâr yapıyor.)
    O iphone alan bazıları
    quote:

Zaten ipadı o kadar yüksek fiyata sattıran işletim sistemi ve kusursuz dokunmatik ekranı.Senin aldığın alette bu ikiside yok.Çin malı iphone taklitleri ne kadar berbatsa bu çin malı ipadda o kadar berbattır eminim ki. Keşke 190 tlye bundan alıp iki gün sonra pişman olacağına hayrına ihtiyaç sahiplerine dağıtsaydın bir işe yarardı.Şimdi resmen paranı çöpe attın.Çok eminimki memnun kalmicaksın o dandik dokunmatik ekranda sayfaları sağa sola çekiştire çekiştire bıkıcaksın zaten sayfalar açılırken can çekişicek ne diyim geçmiş olsun.
    verdikleri uçuk farkla acaba kaç x190 fark veriyorlarsa kaç kişiyi doyururlardı önce onu düşünsünler.
    Adamın parası niye çöpe gidiyor en kötü ihtimal e-book olarak kullanır.400Tl daha ucuza okur kitaplarını.

Bu arada en iyi müzikçalar Apple diye alıp o kadar para ödeyenler bazı markaları hiç görmesinler.
    Misal Cowon, kesin applecılar o ne o çin işi mi diyecekler.Yaşanmış olayı var bknz.Cowon S9 başlığı.

Dip not:Yurtdışından apple alanlar bu yorumların dışındadır.
    Edit:Çok ileri gittiğimi sanmıyorum.Ama önceden özür dileyeyim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 18 Temmuz 2010; 0:14:15 >

• Ürün geldiğinde detaylı inceleme yapıcam.Video çekicem e-book atıp içine gösteririm herşeyi detaylı olarak kamera ile çekicem hatta ürün bana geldiğinde koliden herşeye kadar ilk denememi sizlerle yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

2000 küsür tl vermediğin için tebrik ediyorum..
    Özenti Türk olmaman gurur verici

iphone ipad alan herkez özentimi?

Geçen 3gs ile yeni çıkan iphone4 ün fiyatlarını öğrendim sıfır..
    Özentiyi geç,enayilerde bence..
    Çok özentiyiz çok..Kahve dünyasında masanın üstüne koyacan en fazla :) Hiç çevirme :)

Hayatımda hiç bir zaman kahve dünyası-starbucks-gloria jeans gibi yerlere gitmedim, telefonumu da hiç bir zaman restorantda barda çıkarıp masanın üzerine koymam koyanada kafa atasım gelir. iphone um için bana bakacak kızda bakmasın zaten. Şu an ihtiyacım olmadığı için iPhone yerine iPod touch kullanıyorum ve onu da yurt dışından getirttim getirtmemin sebebi de özelliklerinin tam olarak bana uyması. Herkez tikiler gibi artislik yapmak için almıyor iPhone u.

Çımbızla çekilmiş kişisin..Bu ülkede o kadar pratik,teknolojik bir kesim yok..Dediklerimi hala savunuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Valla benimde hoşuma gitti int. girerim.msne girerim,müzik dinler,film izlerim işimi görür

128 mb. ram ve 600 mhz işlemci ile bunları yapabileceğinden eminmisin?

Allah kerim bakalım yapıılır ama biraz yavaş olabilir olsun artık 190 tl ye ipad gibi bir canavar bekliyememİşletim sistemi basit olduğundan fazla sorun çıkıcağını sanmıyorum

işletim sistemi android her proyu yüklerisin yani uyduruk değil

• Benimde Iphone'a ihtiyacım olmadığı için Ipod touch aldım... Geçenlerde çin malı iphone baktım ve '' ıyyy '' yaptım. Orjinali ile gerçeği arasında uygulama olarak çok fark var... Bu açıdan huzursuz olabilirsin

Orijinalden alıntı: marsis

Benimde Iphone'a ihtiyacım olmadığı için Ipod touch aldım... Geçenlerde çin malı iphone baktım ve '' ıyyy '' yaptım. Orjinali ile gerçeği arasında uygulama olarak çok fark var... Bu açıdan huzursuz olabilirsin

Çin malı iphone alınmaz çünkü onların işletim sistemi yok.Bunun android olduğu için android marketden istediğini indiriyorsun.
  • Ürün geldiğinde mutlaka bir inceleme bekliyoruz

İstikbal
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42070

Şu daha iyi sanki.

Hepsi aynı banada büyük ihtimal bundan göndericekler12 dolar daha ucaz yani 20 tl ye yakın ama dealextreme kargoları çok yavaş gönderiyor

Bunun ramı daha mı iyi 256mb yazıyo benimki 128 mb yazıyor.Ayrıca benimki daha ince ancak daha geniş neyse artık aldık gelsin yorumları yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 18 Temmuz 2010; 20:08:35 >

• 4 gözle bekliyoruz. İnşallah iyi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiki şiki bi durum valla

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Zaten ipadıo kadar yüksek fiyata sattıran işletim sistemi ve kusursuz dokunmatik ekranı.Senin aldığın alette bu ikiside yok.Çin malı iphone taklitleri ne kadar berbatsa bu çin malı ipadda o kadar berbattır eminim ki. Keşke 190 tlye bundan alıp iki gün sonra pişman olacağına hayrına ihtiyaç sahiplerine dağıtsaydın bir işe yarardı.Şimdi resmen paranı çöpe attın.Çok eminimki memnun kalmicaksın o dandik dokunmatik ekranda sayfaları sağa sola çekiştire çekiştire bıkıcaksın zaten sayfalar açılırken can çekişicek ne diyim geçmiş olsun.

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Şuan Orjinal İphone kullanıyorum İpad mı kullanamicam peh

• digiphone alsaydın geşke
    edit : al dedimde saydın dimedim yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 18 Temmuz 2010; 20:18:55 >
    İMZAM KURALLARA AYKIRI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M10uR

Kullanımda Proplem Yoksa. marka takıntınta Yoksa HOŞMUŞ

Kullanımda sorun olmazsa çevremdeki yakınlarımada alıcam
  • radyasyon felan hurdaya çıkma sora hacı

Facebook.com/Konsolkulubu
    Twitter.com/konsol_kulubu
  • Hocam belki biz de alırız...Bekliyoruz senle beraber.
    Bu arada insanlar Ipad'i neden alır?Heralde sadece Apple olduğu için.
    Oyun mu?PSP'nin yanına gelemez,
    Müzik mi video mu, çok daha iyileri var.
    Sadece internet onda bir çoğu eksik, o kadar paraya değmez.
    Netbook alırsın daha iyi.Sanki dokunmatik ekranla doğduk.
    (Aynı paraya Pc oyunları açan netbooklar var,Cod4, Grid gibi.)
    Yakında kaliteli uzakdoğulular çok güzel şeyler yapacak.Biraz beklemek gerek.Apple'ı o zaman göreceğiz

• İpad kadar performanslı olamaz. İnternet sitesinde gezerken bile kasıyor sistemi

[FRIO VENTUS]
    PSN | Steam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.