Muğla/Merkez'de yaşamaktayım. Yılda 2 sefer spor ayakkabı alırım ve şimdi tekrar almam gerekiyor.Burda seçenek var ama bana hitap eden ürün yok. forumda gezinirken adidasın fortune bj betts modelini gördüm ve hayran kaldım. Şu zamana kadar hep hava tabanlı nike giydim ve şuanki modellerini de sevmedim. geçen seneki aldığım model hala yürürlükte :(
Bu ayakkabı çin malıymış. Peki çin malı adidasın - leri + ları nelerdir ? (kışa yaklaşırken tekrar alıcam ayakkabı)
çakmalar ayağını yakar çok kötü mesela orjinalle istediğin kadar yürü ayağın pişmez yanmaz bunlarda 100 metre yürü ayağın yanmaya başlar rahat edemezsin yani çakmaya gidip 50 tl vericeğine 50 daha koy orjinal al
Birinci eksi, o bir çin malı.
Ben markanın çakmasını almak için değil görünüşünü sevdiğim için sormak istedim. adidas fortune bj betts model ayakkabıyı çok sevdim ama ürün çin malı. gerçekde bunun orjinali yok sanırım.
İyi de bu ürün zaten orjinal sadece Çin'de üretilmiş. Çin'de üretilen herşeyin dandik olduğunu düşünüyorsanız günlük hayatınızda kullandığınız eşyalara biraz daha dikkatli bakın derim.
quote:
Orjinalden alıntı: peugeot206WRC
İyi de bu ürün zaten orjinal sadece Çin'de üretilmiş. Çin'de üretilen herşeyin dandik olduğunu düşünüyorsanız günlük hayatınızda kullandığınız eşyalara biraz daha dikkatli bakın derim.
Ben çinde üretilen herşey dandik diye birşey demedim. Bunu başkaları söylediği için çin malının eksisi ve +larını sormak istedim. orjinal yada değil ayağımda güzel duruyor ve rahatsa her ayakkabıyı giyerim.
arkadaşım adidasın en pahalı modeli porsche design ayakkabı bile orjinali çin üretimi.her çin malı köt değildir parasını verince öyle mal yaparlarki çinliler.
İnternetten mi buldun çin malını bende onlardan almak istiyorum da
Git bir adidas magazasina… Ordaki ayakkabilarin %90'i Çin uretimidir. Vietnam olursa Orijinaldir diye bir mantik yok. Çin mali diye çakma olacak demek anlamsiz. Orijinal urunlerin menseisi de uzakdogudur.
Ayakkabı sahte değilse Çin üretimi olan Adidas'la Vietnam üretimi olan Adidas'ın ne farkı olcak? Bizim insanımız hala Çin malı ile Çin üretiminin farkını anlayabilmiş değil.Ayakkabı sahteyse ona bir şey diyemem her halükarda dandiktir.
ARKADAŞLAR BEN ALDIM 2 AY İÇİNDE AYAKKABI HAŞAT!!! AYAĞINIZI ÇOK KÖTÜ YAPIYOR!! İÇLERİ 1 ay İÇİNDE SÖKÜLÜYOR LÜTFEN PARANIZI SOKAĞA ATMAYIN!!!
quote:
Orjinalden alıntı: axi-laz
İnternetten mi buldun çin malını bende onlardan almak istiyorum da
Evet. Adidas Fortune Bj Betts almayı düşünüyorum. Cumartesi büyük ihtimal siparişi vericem veya pazartesi. Nike ayakkabım 42,5 Acaba adidas için 42,5 sipariş versem uyarmı , bilgilendirirseniz sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme