Beyler bugün kardeşimi bir cep telefonu bayisine nokia uyumlu kulakiçi kulaklık aldırdım. Fiyatı 10 liray. Bayideki kişi orjinal mal demiş. Kulaklığı inceledim china yazısından çakma mal olduğunu anladım. Sizce bu kulaklığa 10 lira çok mudur ve kulaklığın fiyatı pahalı mıdır?
china yazması yada made in prc yazması çakma olduğunu göstermez. iphone'da çinde üretliyor. odamı çakma önemli olan plastik kalitesi ve orijinallik bandrolü ona dikkat edilir. birde voltajına :)
sehnheiser mx271 aldım 35tl ye. 1,5 senedir kullanıyorum. çok ta kaliteli ses veriyor. daha önce giderdim böyle saçma sapan kulaklıklara 5, 10 lira verirdim. hem kıytırık ses verirdi hem de bir iki aya bozulurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
sehnheiser mx271 aldım 35tl ye. 1,5 senedir kullanıyorum. çok ta kaliteli ses veriyor. daha önce giderdim böyle saçma sapan kulaklıklara 5, 10 lira verirdim. hem kıytırık ses verirdi hem de bir iki aya bozulurdu.
daha önce 7 liraya almıştım da. yeni aldırdığım boyunluk kulaklık. galiba biraz ondan pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: ReCoMaX
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
daha önce 7 liraya almıştım da. yeni aldırdığım boyunluk kulaklık. galiba biraz ondan pahalı.
Demek istediğim, saçma sapan kulaklıklara boşa para vereceğine bir kereliğine al 30-40 liraya, adam gibi bir şey kullan.