Şimdi Ara

ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hankook enteresan bir lastik. Sert ama uzun ömürlü değil. Bazen yarım debriyajla bile pati attığı oluyordu. Nitekim 25 bin kilometrede bitti. Para verip alınmaz..
  • 5. Olmus bir marka yerine gidiip sıfır araciniza en kalitali markayi tsktirmanizi oneririm
  • Bende aracımda kore malı kumho ku31 lastik kullanıyorum uygun fiyatı ve performans lastiği istediğim için tercih ettim , daha önce 0 km golf lerde hankook ventus prime lastiklerle geliyordu , polo mevzuuna gelirsek zaten 35 milyar vermişim polo almışım ebat 185 60 15 bunada hankook takmanın ne manası var tak michelin , bridgestone , goodyear kaç para farkedecek , 0 km aldığım arabada kore malı lastik bulsam bende küfür ederim ne yalan söleyeyim
  • Sıfır, üstelik de emsallerine göre daha pahalı fiyata satılan bir araç alsam ve üzerinde Hankook marka çıksa benim buna canım çok sıkılır.

    Ben geçen sene Kasımda emsallerine göre daha ucuz fiyata satılan Fiat Bravo aldım, üzerinde Continental marka lastiklerle geldi araç. Aracı teslim alırken ilk baktığım şeydi lastikler.
  • accent 1.4 benzinli 34bin lira olmuş da polo 37'ye pahalı ha sadece gülüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    Sıfır, üstelik de emsallerine göre daha pahalı fiyata satılan bir araç alsam ve üzerinde Hankook marka çıksa benim buna canım çok sıkılır.

    Ben geçen sene Kasımda emsallerine göre daha ucuz fiyata satılan Fiat Bravo aldım, üzerinde Continental marka lastiklerle geldi araç. Aracı teslim alırken ilk baktığım şeydi lastikler.



    Aynen Öyle Aracımızı Teslim Almaya Gittiğimde İlk Lastiklerine Baktım Çok Şükürki Michelin Çıktı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 12 Mayıs 2011; 16:25:09 >
  • benim aracımdada hankook var. tek sıkıntı hamurunun sert olması. gerisi çok iyi. yol tutuşu, fren mesafesi, yola yapışması. hankook çin malı değil kore malıdır ve kaliteli bir lastiktir.

    tamam bir michelin veya goodyear felan değil ama onlar kadar kaliteli
  • Ya sen ne diyon ben bugün arkadaşlarla gezerken 0 polo gördük lastikleri bisiklet lastiğinden farksızdı :S
  • Hankook bugün bilinen birçok firmanın ekip lastigidir. Bu markanın Macaristan'da fabrikası vardır ve Avrupa menseili araçlar lastiklerini buradan tedarik edebilirler. Ortalama bir lastik ne iyi ne kötü. Birde Arac üreticileri bu lastikten bile ne kadar karlar elde ediyordur kim bilir. Sunuda söyleyeyim Abi'm ve ben focus sahibiyiZ o Ağustos'da aldığı aracında Hankook lastik ile karşılaştı, bense Şubat sonu aldığım arabamda michelin prımacy hp ile kasiladtim. Yani o donemde hangi tedarikçi ile firma anlaştıysa o lastik geliyor araçların üzerinde...
  • michelin lastikleri sadece almanya üretimi değil arkadaşlar fransa-ispanya-israil vb.ülkeler var onlar bile kendi aralarında kalite farkı yaratıyor.
  • hankook'a kalitesiz diyen bir lastikten daha ne bekliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aviator007

    Hocam

    Alman markası olabilir ama önündeki VW logosu bile Çin'de yapılıyorsa şaşırmayın. İStediğiniz tarzda bir otomobil (100% alman malı) yok dünyada, markası ne olursa olsun.


    kesinlikle artık her markada kesinlikle çin bağlantısı var.
  • Son yıllarda aldığım herşey MADE IN S. KOREA.

    Bilgisayarım, telefonum, yazıcım, arabam hep Koreli....

    Ha bu arada, Samsung dünyanın en büyük üreticisi. iPhone, Nokia, vs hepsi Samsung parçası kullanıyor. Kore malı deyip geçmeyin.
  • buna kötü lastik demiyelim bence
    araba firmaları bir çok firmayla anlaşır bristone liastikte vardır lassada michelinde honkokta size o gelmiş
  • Aynı hatayı bir daha yapmamak için VW'den rica edin sizi süspansiyonu tasarlayan mühendislerle görüştürsünler. Onlara sorun, süspansiyon analizlerini yaparken hangi lastiği baz aldılar ve hangisini tercih ediyorlar. kendi fikirleri kriterleri nelerdi ve ne oranda yakalayabildiklerine inanıyorlar. İnsanlığın biriktidiği bilginin bir kategorisini temsil eden gerçek bir şahsa, bir mühendise sorun. Bir firmaya değil.

    Çok merak ediyorum ki ne diyecekler. Eğer ki adı geçen firma bu mühendisliğin temsiliyetini perdelemeye çalışıyorsa, bunun adına know-how, teknoloji, veya teknik denmez. Teknokrasi denilir. Tabii ki aklına ne eserse onu koyar.

    Güle güle kullanın. Hepimize kolay gelsin. Ve geçmiş olsun. Eğer yazıklarımın absürd olduğunu düşünenler varsa bir daha geçmiş olsun.
  • en kötü lastik SAVA zaten
    gerisi hep iyi için rahat olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aviator007

    Hocam

    Alman markası olabilir ama önündeki VW logosu bile Çin'de yapılıyorsa şaşırmayın. İStediğiniz tarzda bir otomobil (100% alman malı) yok dünyada, markası ne olursa olsun.


    Ben arkadaki FSI yazısını almıştım, made in China yazmıyordu.
  • Bizim aracımızın üzerinde Hankook Ventus Prime K105 lastik gelmişti. Araç 2007 model. Üzerindeki lastik 2006 model. Bu sene muayeneden geçti, üstelik 62.000km'de önde 4mm arkada 5mm diş var daha daha. TÜV verisine göre tabiki.

    İlk zamanlar lastikler çok iyiydi ses azdı, fren ve çekiş çok iyiydi, dişler 6-7 mm cıvarındayken frenleme kuvvetinde ciddi düşüş oldu araç, neredeyse her frende ABS yardımıyla duruyordu.
    Şu anki diş seviyesi ile ilk zamanlardaki çekiş ve fren performansına döndü.

    Bir ara Hankook'un çok kötü bir lastik olduğunu düşünüyordum ama şu anki durumu gerçekten iyi. Biraz fazla yol sesi yapıyor ama bunu 5 yıllık hamuruna bağlıyorum.

    Yazın Michelin Energy saver, Pilot Primacy HP serilerinden birine geçmeyi düşünüyorum zaten.

    Şu anki tek olumsuz yanı azalan diş seviyesinden dolayı araç suda yüzüyor bazen.




  • geçenlerde honda jazz bakmaya gittiğimizde,

    baz donanımda Michelin
    full donanımda farklı bir marka (şimdi adını hatırlayamadım) vardı

    şaşırmıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xsalty

    valla hiçbirzaman para verip almayacağım lastiğin sıfır aracımda olması beni rahatsız eder.

    Hankook iyidir,kötüdür ama böyle düşünmekte sonuna kadar haklısın.
    Yine kendin sıfır lastik alırken doğru yaparsın,yanlış yaparsın ama yine istediğin markayı alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.