Bildirim
çin, kore, japon erkekleri neden sakalsız (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
bundan kaç sene önce bir uzak dogu filmi izlrken arkadas sey dedi bu film çok saçma ya sarışın mavi gözlü japonmu olur bir abimizde ''adamlar uçuyor lan bula bula bunumu saçma buldun demişti'' onu hatırladım birden
filmlerinde hep uçarlar uçmayanı yoktur
Diyelim_____________________________ -
penis boyları fena dış ülkede dalga konusu olur
ben bi tane gördüm ender rastlanılan çinlilerden gözü yeşil boyu 1.85 falan saçları kumral sakalı da vardı. arada bi çıkıyo istisnalar. adam da yakışıklıydı.(yanlış anlamayın) _____________________________ .. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowStep
Kaslı olanları da nadir vardır, genelde cılız oluyorlar.
bu yüzden ninja filan olmuşlardır tarih boyunca hep.hiç öyle osmanlı kılıcı gibi kocaman ağır kılıçlar kalkanlar taşıdıklarını göremezsiniz.Anca samuray kılıçları vardır eski tarihi.Nadiren de olsa kılıçları kalkanları vardır tabiki._____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
Küçük şeylerle büyük bir ordu olmayı başarabilmişlerdir. Peki sorarım bir zenci nüfusu neden çin nüfusunu geçemez neden?! . Belkide tek cevap: Kız'dır. _____________________________ ^^ -
kilolu japon hiç görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
KÜÇÜK ŞEYLERle mutlu olmayı bilirler
hedşaaat
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
_____________________________ Chuck Norris can simply walk into Mordor.
Sen kimsin lan ?
-
quote:

Evrimlerini tamamlamışlardır
zaten ondan zekiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 21 Mart 2012; 19:17:46 >_____________________________ I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal. -
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
quote:

bunlar özel olarak besleniyor damızlık japon bunlar özel seri.
Benim demek istediğim normal vatandaşlar amerikada çok fazla kilolu obez insan var ayı gibiler japonya'yı henüz görmedim ama genel izlenimim zayıf olmaları yediklerine dikkat ediyorlar sanırım_____________________________ 
-
Ama en çok kıl onlarda
Lan herkes çin üzerine mi okuyor.
Tüm diğer filmlerde sansürlüdürler.Hiç sansürsüzleri yoktur. _____________________________ Başlamak için mükemmel olmana gerek yok ancak mükemmel olmak için, başlaman gerekir!I'm watching you! -
quote:
Orijinalden alıntı: Can !
Kızları da pek bi sevimli olur
O smile ı görene kadar poker face modundaydım
JAPONYA MERKEZ 5CM HERKES
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
boylarıda kısadır bunların. uzunu yoktur _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ontario
boylarıda kısadır bunların. uzunu yoktur
sadece BOYLARIMI?_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı