Şimdi Ara

Cin gördünüz mü?_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alperen-69 söylediklerin doğru.. kendimden biliyorum.. nas ve felak surelerini ve ayetel kürsi yi okumakta fayda var.. kesinlikle yaklaşamıyorlar.. buradaki arkadaşlar genelde denge sorunu yaşıyor.. arkadaşlardan biri intihar etmeyi düşünüyorum diye konu açmış, millet dalga ya almış konuyu. bi davul alıp eğlenmedikleri kalmış.. dediğim gibi nas ve felak ve ayetel kürsiyi oku..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: win11

alperen-69 söylediklerin doğru.. kendimden biliyorum.. nas ve felak surelerini ve ayetel kürsi yi okumakta fayda var.. kesinlikle yaklaşamıyorlar.. buradaki arkadaşlar genelde denge sorunu yaşıyor.. arkadaşlardan biri intihar etmeyi düşünüyorum diye konu açmış, millet dalga ya almış konuyu. bi davul alıp eğlenmedikleri kalmış.. dediğim gibi nas ve felak ve ayetel kürsiyi oku..

+111

darkevil arkadasın actıgı onemli bir konu bilimsel;2 gunde geldi onun 10 dk da geldigi post sayısına.yani bu kadar gereksiz seylere meyiliiyiz.insan bari gelir birseyler ogrenme yada paylasmak için...arkadaslar bu cin denen olayı hafife almayın hepsi gercek ve onun gibi olaylar yasanmıstır
  • quote:

Orijinalinden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalinden alıntı: Chemist_EA

quote:

ben küçükken gördüm artı temas edebilirler hatta insanlardan çocukları bile olabilir

ohannes burger!!!!! küçükken gördüğün şeyin cin olduğu kanaatine nası vardın hatta sana temas edebilidğini hatta insanlardan çocuklarının olması puahaha bu ne arkadaşım ciddi misin sen

söylediklerim tamamen gerçektir ebnim gördüklerimi çevremdekiler yani annemler görmüyordu ve daha sonra benim bilader onlarla irtibat kurdu yani hikaye uzun ama yukarda söylediklerim tamamen doğru fakat onlarla fazla uğraşmamak gerek

insanlarla cinsel temas olayı doğru ve evlenilebiliyor bile ama cinler insanlara gözükmez ve insanlar onların konuştuklarını duymaz irtibat ise bir nesneye vurarak oluyor genellikle. bunlar saçma, abartı gelebilir ama gerçekler. evrenin büyüklüğünü düşünün bu evrende milyarlarca yıldız ve galaksi var ve durmadan birbirlerinden uzaklaşıyorlar bu abartı ve akıllara bile sığmayacak büyüklüğe ve bu büyüklük içinde bir toz tanesinden bile küçük bir canlı olarak yaşıyorsak ve buna inanıyorsak buna da inanmalıyız.

• quote:

abicm bizde elhamdulillah müslümanız ve KURAN a inanırız kuranda yazanlar doğru farklı alemlerdenler fakat bildiğim kadarı ile akşam ezanından sonra dünyay gelmeye başlarlar o yüzden atalarımızdan gelen bir gelenek olan akşam ezanı okununca çocuklar eve çağrılır nedeni ise onların farklı alemden geldiklerinden bu alemde çok güçsüz olmaları ve bizim yani insanoğlunun onları farketmeden öldürebilmemiz ha güçsüzler fakat insanın içine girip rahatsızlık verebilirler ( çarpma dedikleri ) ha ona bakarsan kuranda nas sureside onlardan lorunmak için okunması gereken sure olarak verilmiştir eğer onlarla karşılaşma riskimiz yoksa neden korunmak için bu duaya ihtiyacımız var duanın anlamına bakabilirsiniz yalnız onlarda bizim gibi ALLAH ın kullarıdır fazla büyütmeye gerek yok ama şunu söyliyim ben küçükken onları bizim evin içinde kiler dediğimiz kısımda kızlı ve erkekli bir grup halinde dans ederlerken gördüm

grupmu yapıolardı acaba kiler fantazisi töbe töbe şimdi gece yarısı çarpılmayalım

• gelsin bi kahvemi içsin
  • selam arkadaslar
    ßenimde hayatım boyunca rastladıgım ve mantıgımca acıklayamadıgım bazı seyler oldu,sizlerle paylaşmak isterim.
    1'incisi ablam 5 sınıftaydı din dersi icin evde uygulamalı olarak calısıyodu
    annemde ona namaz kılmayı ögretiyodu bizim evimizde bi tanede köpek vardı ablam seccadenin önünde namaz kılmaya baslarken önünden bizim köpegimiz gecti ve birden mıyaklamaya basladı.
    2'incisi ise cok kücüktüm halisilasyon görmüs olabilirim cok seffaf ve beyaz renkte insan'a cok benzer varlıklar pencere korkuluklarına tutunup beni cagırıyorlardı ama ışıgı yakınca kayboluyolardı o kadar kücüktümki yani aslında ben bile bu varlıkların ne olduklarını anlamıs degilim ya aklımın bana oynadıgı oyun yada baska bir varlık.
  • arkadaşlar bencede dalga geçmeyi bırakın. ALLAH kimsenin başına böyle bir dert vermesin. insanlara hep farklı surette gözükürler sürekli tehdit ederler kendilerinin istedikleri şeyleri yaptırmak için. ben bazı şeylere şahit oldum. birde yukarıda arkadaşın dediği gibi isimlerini söylememek lazım 3 harfli deyin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ensar

saçmalama ya ne 3 harflisi .Basbaya cin işte.Batıl inançlarınızdan kurtulun bence.Şİmdi merdivenin altından geçmeyin yada 13 cuma uğursuzda dersin sen
    quote:

Orijinalinden alıntı: Ba2

LÜTFEN cin deil 3 harfli deyin

O dediklerin dandik amerikan filmlerinde olur.
  • geçen gece içtik beraber selamı varrr
  • Arkadaşlar lütfen Kur'an-ı Kerim'de bahsi geçen bir konu hakkında dalga geçmeyelim,inanmıyorsak da en azından inananlara saygı gösterelim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 57.ALAY

Arkadaşlar lütfen Kur'an-ı Kerim'de bahsi geçen bir konu hakkında dalga geçmeyelim,inanmıyorsak da en azından inananlara saygı gösterelim.

inanıyoz da karıştırma boşver cin i hocam ztn yazanı biliyosan insanlar asla cin göremez der kuran da yazar okuyanlar bilir
  • şimdi ben size başımdan geçen olayları anlatsam neyse saat gecenin bi yarısı olmuş ama İNANIN dalga geçmeyn bu dalga konusu değil ....
  • Baba anlatsana ya cidden merak ederim böyle şeyleri.Gerçi az sonra yatarım ben sen en iyisi bana pm at.
  • Sır Kapısı ile dalga geçenler var amaramızda o programla da dalga geçmeyelim..O da ülkemizin gerçekleri degil mi orda oynayanlar insan degil mi?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 57.ALAY

Baba anlatsana ya cidden merak ederim böyle şeyleri.Gerçi az sonra yatarım ben sen en iyisi bana pm at.

attım
  • VALLA TUM POSTLARI OKUMADIM AMA GALIBA DİNEN ACIKLAYAN OLMUS AMA KISACA SOLE SOLIM...

"INSANLAR VE CINLER ALLAHA KULLUK ETMEK ICIN YARATILMISTIR"

EGER HERSEY KULLUK ETMEK ICIN YARATILMISTIR YANLISSIN GIBI LAF ETCEKSINIZ EVET YARATILAN HERSEY RABBIME KULLUK ICIN YARATILDI BU OLAYLA ILGILI OLDUGU ICIN BU CUMLEYI SOLEDIM TARTISMA OLMASIN DIYE BELIRTIM DEDIM...

CINLER INSAN NUFUSUNUN YAKLASIK 10 KATI KADAR FALANDIR BIZDEN EPEY EPEY COKLAR..

MUSLUMUNA HRISTIYANI AILELERI COCUKLARI VARDIR...

INANMAYAN SUAN ICIN SURELERI AKLIMA GELMIYO AMA GIRIP ARASTIRSINLAR DOGRULUGUNU GORCEKLERDIR...

HA BU ARADA ILETISIM KURMA KONUSUNDA EGER RABBIM BIR KULUNA O KUDRETI VERDIYSE BIR INSAN ONLARLA ILETISIME GIREBILIR AMA O INSANIN DAHA SORAKI DURUM VE HALİ NE OLUR ONU BILMEM...ZATEN BURDA SOLEDIGIM GIBI KUDRET VE GUC..

SONUC OLARAK BIZLE ILETISIME GIRERLERMI GIRMEZLERMI NE YAPARLAR NE EDERLER BILMEM AMA CIN VARDIR...

ALLAHA YAKIN BIZE UZAK DURSUNLAR DIYELIM..

SELAMETLE ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 25 Ağustos 2005, 9:09:46 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: ç@KAL

şimdi ben size başımdan geçen olayları anlatsam neyse saat gecenin bi yarısı olmuş ama İNANIN dalga geçmeyn bu dalga konusu değil ....

DALGA GECEN VARSA YADA BIRI BASINDAN GECEN OLAYI SAMIMI BIR SEKILDE ANLATIYOSA VE BIRILERIDE DALGAYA VURUYOSA BEN DALGAYA VURANIN HALINI HIC IYI GORMEM..YA KARDESLERIM CINLER BIZIM DIBIMIZDE HERYERDE YA FARKIDNA DEGILSINIZ AMA BERABER YASIYORUZ BU VARLIKLARLA GORMUYORUZ ETMIYORUZ AMA BU BOLE...SAKIN OLA SACMALAMAYIN HA..BUNLARA DELIKANLILIK GECMEZ UCURURLAR ADAMI(RUHEN BUNALTIRLAR KLASIKTIR)...YA BENIM COK DAHA FAZLA BILGIM VAR AMA MALUM FORUMU BILIYOSUNUZ DALLAMALAR COK COLUK COCUKDA DADANDI KONUSULCAK YER DEGIL BURASI..HANI BIRISI HARBI CIDDI BIRSEY ANLATIR ORDAN CIKAR 12 YASINDAKI BIR LAMERCAN ZIGOT TUYU BITMEMIS DALLAMACAN SINIR BOZAR..

EN GUZEL YOL KURAN-I KERIMI ACIP OKUMAK ORDA NE YAZIYOSA ODUR OTESI YALANNNNN...

TEKRARDAN SELAMETLE BU ARADA CAKAL KARDESIM HARBI BIRSEY GECTIYSE BASINDAN GECMIS OLSUN ALLAH BIRDAHA GOSTERMESIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 25 Ağustos 2005, 9:14:53 >

• ya baba ben bişeyi merak ediyom tamam 3 harfliler varda onlarında böyle bizim gibi teknolojieri internet vs.vs şeyleri varmıdır?? orasını Allah bilirdir de sizce varmıdır???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 26 Ağustos 2005, 17:34:25 >
  • yanlız 3 harfli cin değil
  • Cin görmedimde Cin olmadan adam çarpmaya çalışanı çok gördüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.