Şimdi Ara

Çin'den Orjinal S5 aldım ama içinde Google Play Store Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Çin'den aldım ve cihaz kesinlikle orjinal ancak içinde Google Play Store yüklü değildi. Sadece Galaxy Apps var onda da bütün programlar mevcut değil. Bu konuda pek başlık açılmamış dolayısıyla ben de biraz yabancı forumlara baktım, şu bilgilere ulaştım. Ve izin verirseniz sizlere birkaç sorum olacak.

-Öncelikle "Rom" atın diyor yabancı elemanlar. (Tam olarak nedir bu rom?)

-Söylediklerine göre telefonun adının S5 olmasına rağmen birkaç tane model nosu var mesela benimkisi: G9006V Baseband versiyonu da: G9006VZNU1ANE9. Android Kitkat 4.4.2 (Aynı model rom'un linkini buldum ancak telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmekten fazlasını yapabilecek mi? Örnek : Google Play Store olacak mı attıktan sonra ?

-Bir diğer sorum ise S5'in farklı bir versiyonunun romunu yüklesem telefon yüklediğim versiyona geçebilir mi ?

Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigliar

Başlıkta da belirttiğim gibi Çin'den aldım ve cihaz kesinlikle orjinal ancak içinde Google Play Store yüklü değildi. Sadece Galaxy Apps var onda da bütün programlar mevcut değil. Bu konuda pek başlık açılmamış dolayısıyla ben de biraz yabancı forumlara baktım, şu bilgilere ulaştım. Ve izin verirseniz sizlere birkaç sorum olacak.

-Öncelikle "Rom" atın diyor yabancı elemanlar. (Tam olarak nedir bu rom?)

-Söylediklerine göre telefonun adının S5 olmasına rağmen birkaç tane model nosu var mesela benimkisi: G9006V Baseband versiyonu da: G9006VZNU1ANE9. Android Kitkat 4.4.2 (Aynı model rom'un linkini buldum ancak telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmekten fazlasını yapabilecek mi? Örnek : Google Play Store olacak mı attıktan sonra ?

-Bir diğer sorum ise S5'in farklı bir versiyonunun romunu yüklesem telefon yüklediğim versiyona geçebilir mi ?

Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Al burdan indir yükle google play store u

http://www60.zippyshare.com/v/95809041/file.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef bu sadece android guncellemesi yapti ama google play store gelmedi.

• Gerçek s5 olduğunu nerden anladınız?

• gercegi ile sahtesi sis aksandan olmasa bile kullandiginda belli olur. zaten yan yana kullandim aynisi.

• Dostum ne kadar bir bedel odedin

• Orjinal tüm cihazlarda google play olması gerek?Sanırım siz birebir çakmalardan aldınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal cihazin icinde marketin olmamasi imkansiz.

• Orjinal olmayabilir Eğer çok para ödediyseniz kötü olmuş

• Çinde öyle bir çakmalar varki s5 kullanan adam bile zor ayırt eder Muhtemelen birebir çakma aldınız geçmiş olsun, antutu testi yapmanızda fayda var
  • Geçmiş olsun resimleri atarsanız anlayabiliriz.

• Orijinal çakma almışsınız galiba.

• Çakma almissin kardeş,Çinde senin bile cakmani yaparlar

• Marketten CPU Z yukle islemciye bir bak

• cinde google yasak oldugu icin yuklenmiyormus orjinal oldugundan eminim nasil yapabiliriz sifirlayip tekrar kurmayi

• Hem çakma telefon alıp hem de orjinalliği için "kesinlikle" ifadesi kullanan birini ilk kez görüyorum

Şurayı bir okuyunhttp://www.ksrplayer.net/?Product/Wholesale-China-mobile-phone-cell-phone-from-China/Chinese-Copy-Samsung-Galaxy-S5-G9006-Clone-Replica.html

Edit: anlaşıldı böyle keklenmeyi yediremiyorsun kendine :) cpu z programının apk sını burdan indir kur işlemcine bakhttp://www.apk4fun.com/apk/1566/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 31 Ağustos 2014; 23:40:40 >

• sahteler de google playi destekler orjinal olmasina gerek yok google play store olmasi icin. Sahte olmadigindan emin oldugumu kac kez daha belirtmem gerekecek bilmiyorum ama durumdan anlayan birileri vardir umarim. evet verdiginiz programi kurdum ve ss aldim
     Çin'den Orjinal S5 aldım ama içinde Google Play Store Yok Çin'den Orjinal S5 aldım ama içinde Google Play Store Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigliar -- 31 Ağustos 2014; 23:56:53 >

• İnada bak arkadaş
    9006V diye bir model samsung tarafından üretilmedi birebir replika kullanıyorsun hala orji s5 aldım diyorsun
    Herneyse kardeşim sonuçta herkesin başına gelebilir, geçmiş olsun. Asıl mesele olan play store yüklemeyi çözersin umarım

• sslara baktin mi? ayrica neden samsungun ceosu gibi davraniyosun sahte samsunga snapdragon mu koyacaklar. aklin aliyo mu senin. lutfen anlayan biri gelsin artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigliar -- 1 Eylül 2014; 0:05:35 >
  • Yanlışım olabilir ama bilmiyorum tam olarak s5in Snapdragon işlemcili versiyonu var diye biliyorum ama iddaa etmiyorum. Neyse root yapip system/app klasorunu atarsaniz olur .Takildiginiz yerde mesaj atin yardimci olurum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.