Şimdi Ara

Çin’den ekran kartı hamlesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne amerikaymış arkadaş bir salsa milleti ülkeler belki daha iyi yerlere gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çinli firma intel'den daha önce kart çıkaracak gibi görünüyor. 

• Haydi dingdong sana güvendik sana inandık güldür yüzümüzü  

• ladro L kullanıcısına yanıt

Xiaomi de yetmez, Xiaomi o eski Xiaomi değil. Redmi filan olması lazım artık.  

• zaten bugüne kadar piyasaya girmemeleri daha şaşırtıcı bir durum.

• "Çin Halk Cumhuriyeti'nde siyaset, tek bir partinin (Çin Komünist Partisi) yönettiği yarı başkanlık sosyalist cumhuriyetin çerçevesinde yer almaktadır." (Alıntı) Bu yüzden Siyonizm bu ülkeyi yönetemiyor. Yaparlar mı? Göreceksiniz ilerleyen yıllarda daha dünyanın en iyilerini de yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Kasım 2021; 23:46:46 >
  • Xiaomi üretsin alırız

• adamlar üretir sonra gizli işletim sistemi yamaları ile yavaşlatmaya çalışırlar. Şu an kendi aralarında yaptıkları şeyleri çinliye mi yapmayacaklar.

• cok kufur ediyorumm amam mınıngcılere

• ibo-wan kullanıcısına yanıt
    dingdong.. iyimiş. 🤣🤣🤣

• Bunun olma ihtimali %100 bu arada. Çinliler ciddi ciddi böyle bir şey yapma niyetindeyse işletim sistemi de yapmaları lazım, ya da linuxden yürümeleri lazım.

• Kesinlikle yaparlar. Microsoft'un Amd'ye bile yaptıkları ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 21 Kasım 2021; 18:4:48 >
  • baya dandik duruyor.20 yıl önceki görseller gibi :)

neyse rekabet iyidir tabi

• Ne kadar çok ülke üretmeye başlarsa rekabet artar pahalı olan PC ürünleride ucuzlamaya başlar diye Umud ediyorum

• Yanlış, bir ürün artık diğerinin performansını yakalıyorsa artık aynı fiyattan satılıyor, ucuza birşey beklemeyin ucuzu gtx 1050 performansı verendir.

• Mining te yapsın ki piyasa rahatlasın! ??

• Deprem etkisi yarattı ne la 😀 durduk yere ban yedim zannettim alışık değilim şöyle şeylere. Yapmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.