Şirket hakkında bilgilere http://www.lonrisun.com/gb/index.asp adresinden ulaştım. Birde siz inceleyin görüşlerinizi belirtin. Bir de bana aynı hatunla pazarlık edecek bir babayiğit lazım. Size neler anlatıyo görelim. Ona göre adım atabiliriz. Bana biraz daha fiyat kırabiliriz gibi geldi. Yeter ki güvenilirliğinden emin olalım...
ben ankara da olsa idim konuşup pazarlık yapardım. ama şu an pek fırsatım yok. fiyat konusunda belki 190 + 37 + paypal olur. daha fazlasını yapmaz sanmam yapacak firma gönderi fiyatına kesin koyar. oda aynı olur. hiç olmaz ise gönderi fiyatını düzgün vermiş. başka firmalar 75 dolarda ağzını açıyor. bazıları daha da uçuk. bazıları da ne ise o 36-37 -38 gibi birde bu gönderi dhl ile değilmi. son zamanda ems nin çivisi çıktı da.
quote:
Orijinalden alıntı: abbet
Şirket hakkında bilgilere http://www.lonrisun.com/gb/index.asp adresinden ulaştım. Birde siz inceleyin görüşlerinizi belirtin. Bir de bana aynı hatunla pazarlık edecek bir babayiğit lazım. Size neler anlatıyo görelim. Ona göre adım atabiliriz. Bana biraz daha fiyat kırabiliriz gibi geldi. Yeter ki güvenilirliğinden emin olalım...
baya sağlam bir firmaya benziyor. ve senin kız satış elemanı bence güvenilir. ayrıca firma başka uydu cihazlarıda üretiyor. deneyimli görünüyor. bootloader versiyonu kaç aceba birde kasa rengi nedir siyah mı beyazda üretiyorlar. bu arada paypal ı göremedim ödeme konusunda konuştunuzmu
Bootloader versiyonu 75 . image içinse 1500 lü, anlayamadığım bişeyden bahsetti tam hatırlamıyorum. Bozuntuya vermemek içinde üstelemedim. Kasa rengi konusunda birşey konuşmadık. Ama sitelerinde 2 rengide mevcut. Bana bir tane ücret karşılığı sample ürün göndermeyi önerdi. Şayet memnun kalırsam biraz daha düşük fiyattan toplu cihaz satabileceğini söyledi. Bende onunla bu işin ticaretini yapıyormuşcasına konuştum. Dedim başka bi yerden daha uygun buldum. Fiyat sordu ısrarla. Bende 220 $ a buldum toplamda dedim (halbu ki öyle bişey yok :) ) . Fiyat konusunda anlaşabileceğimizi söyledi. Gönderinin EMS mi yoksa DHL yoluyla mı olduğu konusu geçmedi aramızda. Yalnız almanyaya satışı olmuş DHL geciktirmiş kargoyu o yüzden müşteriyle tartıştığını anlattı bana. Buradan da DHL ile çalıştıkları kanısına varabiliriz. Ödemeyi de paypal kabul ediyolarmış. Alipay kullanmıyorlarmış.
Hakkaten öyle hocam. Bir yorumun var mı bu konuda ?
zannedersem ilk resim bir fuar tarzı bir yerden. ama diger resim fabrika resmen belki bu firmalar kendileri üretmeyip başkasına ürettiriyorlar. yada fabrika anlaşması gereği direk satış yapamıyor olabilir. faklı firma isimleri ile pazarlama stratejisi olabilir.
bayi sistemi gibi bişeydir, biyerde üretim yapılıyor bisürüde pazarlamacı şirket var
bunu neden göremiyorum. forumda mı bir sorun var bendemi. yada ursiso art arta iki mesaj yazarsan görünüyormu. profilindede sorun olabilir. ursiso bugün 18 Kasım 2009; 23:11:11 tarihinde
~~~~~~~~~~~~~~ Cevap: Cevap : Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? ~~~~~~~~~~~~~~
bayi sistemi gibi bişeydir, biyerde üretim yapılıyor bisürüde pazarlamacı şirket var
evet şimdi sorun anlaşıldı. google crome explorer ile görünmüyor. internet explorer ile görünüyor.
bl75 olanlar için 72 ye dönüyo diyorlardı, aslı varmı
internet explorer dana görememeye başladım. kardeş senin profil ayarlarında sorun var
evet o resim bir fuardan bende o kanıya vardım. diğer resimler içinse umarım bir ali-cengiz oyunu yoktur ortada. ben biraz daha sohbet edeyim hatunla. fırsatınız olursa sizde görüşün bakalım sonu nereye varacak ...
mozilla deneyin bende bir sorun yok ...
ben mozilla kullanıyorum belki ondandır
son mesajı hala göremiyorum birde mozilla ile bakayım.
malesef mozilla firefox tada aynı başka mesajlar görünüyor anında hemde. bence profil ayarlarında bir sıkıntı yada forumda bir sorun var.
Şimdi sıradan opera, safari ... diye devam et diycem ama bööö gelecek :)) Neyse daha önce bana da olmuştu sonra düzeldi ...
neden olduğunu bende anlamadım. şunu sormuştum hocam, bl75 lerin sonradan 72 ye döndügünden bahsediyorlardı
yok bunun benle alakası yok mesela senin mesaj yada başkasının mesajında sorun yok. ursiso nın attığı mesajlar görünmüyor. onun profilinde var gibi. aynısı bir kaç ay önce yeni bir kullanıcıdada olmuştu hatta kendide ikinci kez mesaj atarsa görüyordu. sonra ne oldu ise düzelmişti.