Şimdi Ara

cin de köpek yenmesi olayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kedi köpek senin dostun ben onları dost görmüyorum senin tabun seni ilgilendirir bu öküz tanrımızdır diyen hintlinin ama onlar tanrı demesi gibi bir sey.. inadına yemek istiyorum resmen..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 24 Eylül 2022; 16:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Şimdi yersn gibi geliyor ama o iğrenç göeüntü ve kokudan midenin alacağını sanmıyorum.

Ben de domuz eti yiyebilirim sanmıştım ama İspanya’ya gidince 1 dilim donuz pastırması bile midemi bulandırmıştı. (Tadından ziyade, ben ne yiyorum hissinden dolayı). Yoksa tası normal pastırmaydı.
    Sen yine de kedi köpeğe sulanma ya yazık günah.

Tamam tavuğa da koyuna da yazık ama kedi köpek insan dostu başka bir şey.
    koyun dana tavuk insan düşmanımı
    köpek vs yer miyim sanmıyorum denemek içinde sanmıyorum nedeni damak tadım farklı gelişti doğduğum kültürden ülkeden dolayı
    Hatta ben kırmızı etide çok yiyemem yağsız kemiksiz löp et şeklinde olacak yada köfte vs olacak hoşuma gitmiyor tadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Köpek filan bilmem ama domuz hot dog merak ediyorum..

• La manyak anlatayımda öğren.Bunlar büyük kıtlık çekmiş zamanında öyle karneyle ekmek alıyorduk kafasında değil.
    Yiyecek bir avuç bakliyat bulamıyorlarmış.Artık ne buldularsa yemişler.Ta o zamandan kalma %2-%3 belki yiyordur.Her Çinli yemiyor yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile köpek etini yemiyorlar köpek etinden çorba yapıyorlarmış savaş zamanında. Şu anda muhtemelen yiyen yoktur savaş dönemindeki kıtlık zamanı etinden çorba yapmışlar bir zamanlar o kadar.

• Adamlar lezzetinden dolayı değil yokluktan yiyorlar. 1.4 milyar nüfusları mevcut, kıtlık var ülkede yemek seçme şansları yok o yüzden aklına gelen ne varsa pişirip yiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece köpek eti mi ,yer altından çıkan bütün böcekleri hatta tahtakurusuna kadar afiyetle mideye indiriyorlar.hem de çıtır çıtır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben koyun bile zor yiyom yav

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.