Şimdi Ara

çin çao nasil durur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knock up var off tank ultisi gragas gibi fightlar icin iyi 1e1de trade girilmiyor lilifestealida var iyide camp donuyor sanirim gank atmasida kolay
    Nasil durdurcaz bu deli çinliyi randuin falanda cikiyorum slow smitei atiyor gidiyorum yada 2 vurusla tekliyor.kolayda snowball oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bronzesun değil mi?

• Çin seddi ile

• çinli değil demacialı
  • oxi abi izle öğren.
  • mobility yok denecek kadar az. 3. vuruşu yemeden flashla rahat rahat kaçılıyor.üstüne doğru koşarken 2-3 skill atsan gelemez. bunu durdurmakta zorlanıyorsan gragas-seju-jarvan la karşılaşınca ne yapıyorsun merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bronzesun değil mi?

Hayir silverda degilim trdede degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abd de yaşayan varmi ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

mobility yok denecek kadar az. 3. vuruşu yemeden flashla rahat rahat kaçılıyor.üstüne doğru koşarken 2-3 skill atsan gelemez. bunu durdurmakta zorlanıyorsan gragas-seju-jarvan la karşılaşınca ne yapıyorsun merak ediyorum

Yasuo falan oynuyorum adam atladigi an kacmasi zor geliyor flash dediginde 10 saniyede bir gelen bisey degilki atayim hortum varsa ve e skillini kullanabilirsem kaciyorum obur turlu zor gragas sejuya gelince sejudan e ile kacmak daha rahat gragasinda varilleri rahat dodgeliyorum kisacasi xin biraz aa herosu oldugundan nasil engellenir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCleanse -- 9 Mayıs 2015; 22:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

mobility yok denecek kadar az. 3. vuruşu yemeden flashla rahat rahat kaçılıyor.üstüne doğru koşarken 2-3 skill atsan gelemez. bunu durdurmakta zorlanıyorsan gragas-seju-jarvan la karşılaşınca ne yapıyorsun merak ediyorum

Yasuo falan oynuyorum adam atladigi an kacmasi zor geliyor flash dediginde 10 saniyede bir gelen bisey degilki atayim hortum varsa ve e skillini kullanabilirsem kaciyorum obur turlu zor gragas sejuya gelince sejudan e ile kacmak daha rahat gragasinda varilleri rahat dodgeliyorum kisacasi xin biraz aa herosu oldugundan nasil engellenir acaba

2 seçenek var önünde;
    1. yasuo oynama
    2. yakalanma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

2 seçenek var önünde;
    1. yasuo oynama
    2. yakalanma.

Hmm yardimci oldu tsk

• Çin Çao
  • Totem at geldiğini gör, yakalanmazsın.

• sende çin çao oyna o kadar opsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  çin çao nasil durur
  • Ateşe ateşle karşılık verip normal oyun oyna. Şaka şaka. Harbiden sıkıntılı. Ama kolay kaçamıyor ward ve kitle kontrollu champ şart gibi.

• her meele adc gibi cc ile bi stun at bi focus gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Step

her meele adc gibi cc ile bi stun at bi focus gg wp

Off tank kasinca ölmüyor hele lulu falan varsa hareket hizini alip...
    Ama cc tek care gibi gozukuyor latede duser belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.