Şimdi Ara

Cimbom'da operasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GALATASARAY'da 5 maçta alınan 4 beraberlik ve kaybedilen toplam 8 puanın ardından büyük bir operasyon gündeme geldi. Erik Gerets'in başta Hakan Şükür olmak üzere ilk 11'de oynayan bazı yıldızları kulübeye çekeceği belirtildi. Belçikalı hoca, Denizlispor karşılaşması sonrasında futbolcularını sert bir dille uyardı.

Gözden düştü!

Denizli maçı sonrası, "Gereken yapılacak" diyen Gerets, Kral'ı kesip Ümit'i oynatacak.

Gücü kalmamış
    Gerets'in de değişmezlerinden birisi haline gelen Hakan Şükür'ün kredisi bitti. Denizlispor karşısında da ilk 11'deki yerini alan golcü oyuncu, Malta ile oynanan milli maçın da etkisiyle çok güçsüz görünürken, yakaladığı pozisyonları gole çevirmekten uzaktı.

Sinyal vermişti
    Maç sonrasında "Ofansif olarak iyi
    durumda değiliz. Sorunu biliyoruz ve gerekeni yapacağız" diyen Gerets'in Hakan'ı Bordeaux karşısında yedek bırakacağı öğrenildi. Belçikalı hocanın Denizli'ye götürmediği Ümit Karan'a görev vermeyi düşündüğü ifade edildi. Sabri niye oynamıyor!

Gerets'e taş attı
    Bu arada Bilişim Fuarı'nda taraftarların büyük ilgi gösterdiği Ümit, istek üzerine arkalardan ön bölüme geçti. Ümit, forvette yer alan forma kapma şansı konusundaki bir soruya karşılık, "Bilemiyorum herhalde en genç olan giyecek'' diyerek Gerets'e gönderme yaptı.

• ya madem oynatacak ümiti bordo karşısında o zaman neden denizli maçında ısındırmıyor hakanın yanında bu adam sapıtmaya başladı herhalde fazla forvet bu adama yaramıyor hep yanlış tercihler...zaten cihana bişe demiyorum kanser ediyor beni
  • hakan bırak artık ya futbolu ya herkesin önünü kapatıyo .ümit gibi adamı kadroya almıyo geretsde.hakan artık gol kacırıcam die kale onunde vurmayıp topu dolandırıp kaybediyo hakana ytr kralsan kral olarak git
  • tam operasyon yapılacak maç
    eğer bu haber doğruysa gerets gözümden düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: canus

hakan bırak artık ya futbolu ya herkesin önünü kapatıyo .ümit gibi adamı kadroya almıyo geretsde.hakan artık gol kacırıcam die kale onunde vurmayıp topu dolandırıp kaybediyo hakana ytr kralsan kral olarak git

Saçmalamışsın.Ümiti kadroya almayan hocadır.Hakanla ne alakası var.Ayrıca zere miktar GS maçlarını izlesen Hakanın gol atmaktan ziyade asist yapmak için oynadıgını görürsün.Hocanın verdigi görev bu.Umit Karan ile Hakan aynı mevki olmuyorlar.Ümit oynasa dahi Hakanın degil Necatinin yerine oynar.Ama sizin gibi ezberden konusan insanlar izleyip yorum yapamazlar sadece ordan burdan duydukları sloganları ezberlerler.Bu Hakan bırak muhabbeti de bunlardan bir tanesi.

• KraL'ın azcık dinLendiriLmesi Lazım + Cihanın yerinede Saßri denense iyi oLur
  • bence hakan şükür hakkı ödenmeyen biri olarak futbolcu, ama artık futbolu bırakması lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 12 Eylül 2006; 9:16:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de gerets diyorum okumuyosun herhalde ben bütün macları izliyorum .ben hakanın yerine ümit oynasın demedim ümit kadroya giremedi dedim hakanın yüzünden .sen hakanı asisit yapan biri goruyosan ben artık bısey demiyorum.hep asist yapıyodu sanki o orta saha oyuncusu fln mı asist yapıcak adama o zmn boşuna golcu diyonuz.görende hakanın asist kralı zannedicek.hakan santrafor deil mi ee o sence ümit necati gibi biraz daha geridemi oynuyo hakan gibi ilerde mi oynuyo sen hakanın bu sene oynadiği maclarda ne yaptıgını sole 5 macta kac tane gol kacırdı.daha ben bişey denimiyorum bari gerets adamı biraz diinlendirir.ya
    quote:

Orjinalden alıntı: skyjack

quote:

Orjinalden alıntı: canus

hakan bırak artık ya futbolu ya herkesin önünü kapatıyo .ümit gibi adamı kadroya almıyo geretsde.hakan artık gol kacırıcam die kale onunde vurmayıp topu dolandırıp kaybediyo hakana ytr kralsan kral olarak git

Saçmalamışsın.Ümiti kadroya almayan hocadır.Hakanla ne alakası var.Ayrıca zere miktar GS maçlarını izlesen Hakanın gol atmaktan ziyade asist yapmak için oynadıgını görürsün.Hocanın verdigi görev bu.Umit Karan ile Hakan aynı mevki olmuyorlar.Ümit oynasa dahi Hakanın degil Necatinin yerine oynar.Ama sizin gibi ezberden konusan insanlar izleyip yorum yapamazlar sadece ordan burdan duydukları sloganları ezberlerler.Bu Hakan bırak muhabbeti de bunlardan bir tanesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.