|
Merhaba iyi forumlar. 200m2 kadar bermuda çim alanım var. Evi aldığımdan beri ( yaklaşık 5ay ) bahçeyi toparlamaya çalışıyorum. Bermuda çim çok güzel halı gibi kapatıcı ve hemen uzamıyor ama bu yabanı otlar bi sarmaya başlayınca hemen çoğalıyorlar ve 1 haftada uzayıp aralardan çirkin görüntü veriyorlar. Elle sökünce koca koca delikler oluşuyor oralara tohum, kapak toprağı atıyorum delik deşik görsel bozuluyor. Kimyasal müdehale etmeye çalışıyorum bir yandan köpeğim var , bir yandan çocuklarım doğru onlar bahçeye çıkmaya başladığı zaman ilaç atamayacağım ben ne yapmalıyım? danışmaya geldim... Bir de her sorduğum ot için farklı ilaçlar verdiler , elimde birikti ve unuttum da. Şimdi hangisi ne için atılacak ne miktar atılacak bu konuları danışabileceğim bilgi birikiminde birileri varsa yardımını çok isterim. Bahçemdeki bazı otları ve elimdeki ilaçları paylaşıyorum... Teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamıhastaetme -- 25 Eylül 2026; 19:35:45 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt