Şimdi Ara

Çim içindeki yabani otlarla mücadele için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

200m2 kadar bermuda çim alanım var. Evi aldığımdan beri ( yaklaşık 5ay ) bahçeyi toparlamaya çalışıyorum.

Bermuda çim çok güzel halı gibi kapatıcı ve hemen uzamıyor ama bu yabanı otlar bi sarmaya başlayınca hemen çoğalıyorlar ve 1 haftada uzayıp aralardan çirkin görüntü veriyorlar.

Elle sökünce koca koca delikler oluşuyor oralara tohum, kapak toprağı atıyorum delik deşik görsel bozuluyor.

Kimyasal müdehale etmeye çalışıyorum bir yandan köpeğim var , bir yandan çocuklarım doğru onlar bahçeye çıkmaya başladığı zaman ilaç atamayacağım ben ne yapmalıyım? danışmaya geldim...

Bir de her sorduğum ot için farklı ilaçlar verdiler , elimde birikti ve unuttum da. Şimdi hangisi ne için atılacak ne miktar atılacak bu konuları danışabileceğim bilgi birikiminde birileri varsa yardımını çok isterim. Bahçemdeki bazı otları ve elimdeki ilaçları paylaşıyorum...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamıhastaetme -- 25 Eylül 2026; 19:35:45 >

• Katil çim ekersen bu dertlerden kurtulursun. Yabani otun bir numaralı düşmanı. Hem de bahçe halı döşenmiş gibi oluyor. Para verip de almaya gerek yok. Bir yerden bul kökle dik. Tuttu mu yavaş yavaş bahçeye yayılır.

Hocam merhaba bahçenin ön tarafı gölge olduğu için bermuda yetiştiremedik oraya 300 kök Zoysia ( katil benzeri) diktim yayılmasını bekliyorum ama bu türler kalın yapraklı olduğu için bana bazı sebeplerden yaramıyor. Bir de fotoğrafını attığım alan çok fazla. Tamamen değiştirmem aylar yıllar alır ya da çok maliyetli olur o yüzden şimdilik bermuda ile devam etmeliyim

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.