Şimdi Ara

ÇILGINLAR BURAYA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatta yaptığınız en çılgınca şey neydi???
    Hadi bakim gereksizlerin en çılgını kim görelim.
    Top 5 yapalım hatta

Bir de çılgınlık önerileri yazabilirsiniz ben bizzat deniycem ...

• En çılgın şey ingilteredeyken Türkiye'ye uçak bileti parası alamayacak kadar harcama yapmış olmamdı...baya tırstım ama arkadaştan borç aldım o parayla döndüm
  • hiç sefmediiim bi kıs vardı yazlıktan doğum günüde bisim yazlıkta kutlayalım dedim arkadaşlarda çok şaşırdı neyse tamam dediler sonra ben evi süslerken heryere maaşallahlı süsler astım (happy birthdayleri bulamadım da dedim sonra) kardeşin sünnet mi oldu die gelmişlerdi kısın doum gününe

bu kadar
  • 2 side çok iimiş ama moonroseunkine çok güldüm

Carlo senin başına gelene benzer bişey benim başıma geldi süresi geçmiş pasaportla yurt dışına çıktım( geçiren polisin salaklığı) orda pasaportu yeniletmeden ülkeye dönemiyodum yanımdada yeniletcek para yoktu ben de aynen bi tanıdık buldum ordan borç aldım.

Hadi yaw gereksizler nabıyonuz bütün gün pc başında oturan tiplermiyiz yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aza

2 side çok iimiş ama moonroseunkine çok güldüm

Carlo senin başına gelene benzer bişey benim başıma geldi süresi geçmiş pasaportla yurt dışına çıktım( geçiren polisin salaklığı) orda pasaportu yeniletmeden ülkeye dönemiyodum yanımdada yeniletcek para yoktu ben de aynen bi tanıdık buldum ordan borç aldım.

Hadi yaw gereksizler nabıyonuz bütün gün pc başında oturan tiplermiyiz yoksa

zor olmuştur...iyi ki tanıdıklar var aza

• ahanda bi çılgınlıkta benden...

yamaç paraşütü yapıyorum...
  • Vaaaay

Ben de dağcılığa başlıorum yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mirce Giriyorum
  • rollycostersa binmek , bir daha 3G kuvveti yemek istemiyorum
  • okuldaki gıcık olduğum hocaya çerme taktım o olabilir belki...ama kadın az kalsın düşecekti

• gece 2 de evden çıkıp gittim nasıl çılgınca mı?
    sevgilimden ayrılmıştım ama onu köpek gibi seviyordum,ve o antalyaya gidiyordu ve bir daha onu göremiyceğim aklıma geldikçe ağlıyordum kuzenimi o akşam esir almıştım beni dinlesin diye,bunu aradım konuşuyoruz o da ağlıyor bende ağlıyorum,bi ara buraya gel seni son kez görmek istiyorum dedim,o da geldi,bende o saatte çıktım evden pjamalı bir şekilde arka sokakta buluştuk,kuzenim hernekadar engel olmaya çalışsada çıktım,ben yarım saat kadar dışardaydım ama kuzenimin ömründen ömür gitmemiş değildi doğrusu...
    şimdi düşünüyorumda iyiki yapmışım çünkü o benim en değerli varlığım iyiki var...

ONU ÇOOOOK SEVİYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: RocK_GirLS

okuldaki gıcık olduğum hocaya çerme taktım o olabilir belki...ama kadın az kalsın düşecekti

haju tam topicini buldun ha

aaa tülay gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HearthSS -- 29 Mart 2006; 16:39:07 >
  • walla hayatımın en çılgın olayı deil ama biraz çılgın bi olayı anlatayım...
    Ben arkadaşımın evine (Ank/Bentderesi)'ne gitmiştim.(yalnış anlamayın orda işte ewleri)
    neyse işimizi hallettik.onların ewiyle taksi durağının arasında 1 km war.
    ben paramın olduğunu (yeteceğini) zannediyodum.taksi durağına geldik.vedalaştık o evine gitti.(keşke benim gittiğimi görseydi de evine gitseydi)
    taksiye bindim eve yaklaşık olarak 100-150 m kalmışken elimi cebime attım para vermek için.adam da beni izliyor.
    baktım 5 YTL para war.lan dedim bentderesinde keçiören 5 YTL olamaz.baban bile yapmaz o kıyağı.eğer evin önünde inersem bu ewe gelir dedim ve 70m uzakta indim...neyse indim taksiden.adam 17YTL dedi.bende hiç problem yokmuş gibi attım 5 YTL'yi ve üstü kalsın dedim ve kaçtım.adam arkamdan koşuyor.ama ben bir koşuyorum ki o kadar hızlı koşabildiğimi bende bilmiyordum.adeta nos'layacam.
    belli bir süre yaklaşık 100m koştuktan sonra (tabi eve doğru gitmiyorum) adam tıkandı ve durdu sonra taksiyi bıraktığı yere doğru giderken bende eve doğru yürüdüm.eve geldiğimde çok yorulmuştum...

• quote:

Orjinalden alıntı: tülay

gece 2 de evden çıkıp gittim nasıl çılgınca mı?
    sevgilimden ayrılmıştım ama onu köpek gibi seviyordum,ve o antalyaya gidiyordu ve bir daha onu göremiyceğim aklıma geldikçe ağlıyordum kuzenimi o akşam esir almıştım beni dinlesin diye,bunu aradım konuşuyoruz o da ağlıyor bende ağlıyorum,bi ara buraya gel seni son kez görmek istiyorum dedim,o da geldi,bende o saatte çıktım evden pjamalı bir şekilde arka sokakta buluştuk,kuzenim hernekadar engel olmaya çalışsada çıktım,ben yarım saat kadar dışardaydım ama kuzenimin ömründen ömür gitmemiş değildi doğrusu...
    şimdi düşünüyorumda iyiki yapmışım çünkü o benim en değerli varlığım iyiki var...

ONU ÇOOOOK SEVİYORUM

Üzüldüm senin adına ama bence habersiz antalyaya git görüş döndüğünde buraya yaz daha çılgınca olur

@kingwolf91 seninkide çok iyimiş benim arkadaş ta parasız taksiye biniyo evine 100 m uzakta biyerde iniyo abi şurda oturuyom evden para alıp gelcem deyip kaçıo ama seninki daha iyi al abi üstü kalsın deyip kaçmak daha zevklidir kesin

• KİMSE ÇILGINLIĞINI ANLATMIYCAK MI?
  • kısa ve öz anlatayım doğup bu dünyaya gelmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.