Şimdi Ara

Çilekeş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci albüm için bir çalışma var mı? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

• Bir bilgi yok ama sitenin girişi değişmiş ve site şuan açılmıyor.Sadece bir resim var.Yani site yenileniyor.Bu da yeni albüm yakın demektir bence.

• Sitede dikkat ederseniz altta bir sayaç var. Süre dolduğunda site yenilenmiş ve albüm çıkmış olacak. Ben de merakla bekliyorum yeni albümü. (Bu bilgiyi fan sitesinden aldım)

http://www.cilekes.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 3 Mart 2008; 3:36:16 >
  • artık çıkartsınlar ya özlettiler
  • Albümdeki 3 parçanın canlı performansını alttaki linklerden izleyebilirsiniz:
    http://www.youtube.com/watch?v=qPgvHnevFUY
    http://www.youtube.com/watch?v=lMBlTLnjHXM
    http://www.youtube.com/watch?v=feUaZBNbjCM

• Vay be heycanlandım demek çıkıyor
  • Bırakın arkadaşlar çilekeşi yahu hepsi EMO topluluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAGOPA KAJMER KAF-KEF?
    16 yıl önce açıldı
    Sezen Aksu itirafı
    5 ay önce açıldı
    Sagopa Kajmer Nakarat
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim anlamadığım din seçer gibi bir tarz seçip onun dışında bir şey dinlememek.Neden bir tanıma girme mecburiyeti var.Dinlediğim belli bir tarz yok.Hande Yener,Iron Maiden,Deftones,Eminem,Outcast,Nelly Furtado,Britney Spears,Justin Timberlake,Loreena mckennitt,Alanis Morissette... gibi isimleri dinlerim.İlla bir tarza mensup olmam ve sadece onunla mı yaşamam gerek? Güzel bulduğumuz herşeyi dinleyebiliriz.Öyle bir ambians oluşturmuşsunuz ki Metal dinleyen asla Rap dinleyemez,Rap dinleyen asla Metal dinleyemez! Yok kardeşim öyle bir şey.İster emo olsun ister embesil grubu sonuçta ben beğeniyorsam ne olduğu pek de mühim değil.Keşke sadece müzik konusunda böyle bir şey olsa.Ama ideolojik olarak da böyle yaşıyoruz.Ya sağcıyız ya solcu iki arasında ortak bir görüş sahibi olamayız.Hangi partiye oy verdiysek o partinin her dediği doğru muhalefetin her dediği yanlıştır önyargısı... Arkadaşlar! Kendimizi belirli kalıplara ve belirli tanımlara hapsetmeyelim! Lütfen!

• Sende amma felsefe yaptın be hocam bi EMO dedik diye kendileri biler emo olduklarını itiraf ettiler kendi ağzlarıyla.. Hem ben kimsenin müzik keyfine karışmıyorumki sadece emo topluluğu dedim ne var bunda sen celallendin hemen
  • @Fener1st

Kişisel bir şey değildi.Dediğim gibi genel bir durum.Alındıysan özür dilerim,kırmak istememiştim
  • Hocam önemli değil sende kusura bakma hayırlı forumlar ii aksamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fener1st

Sende amma felsefe yaptın be hocam bi EMO dedik diye kendileri biler emo olduklarını itiraf ettiler kendi ağzlarıyla.. Hem ben kimsenin müzik keyfine karışmıyorumki sadece emo topluluğu dedim ne var bunda sen celallendin hemen

EMO felan değil uydurma o haber. Emo ile de alakası yok grubun yaptığı müziğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 12 Mart 2008; 0:11:50 >
  • quote:

hepsi EMO topluluğu

Çilekeş ile emo'luğun nasıl bir bağlantısı olabilir. bu emo olayı herkesin ağzın da dolaşmaya başladı millet artık her rock dinleyene emo der oldu emo nun ne olduğunu bilmeden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

quote:

hepsi EMO topluluğu

Çilekeş ile emo'luğun nasıl bir bağlantısı olabilir. bu emo olayı herkesin ağzın da dolaşmaya başladı millet artık her rock dinleyene emo der oldu emo nun ne olduğunu bilmeden...

Çok doğru.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Bildiğin Hard Rock yapıyorlar bence.

Hard rock'a onların yaşıda yetmez, bünyesi de kaldırmaz...
    Alternatif rock desen anlarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

quote:

cilekeş ve alternatif rock ooohhhaaaaa yani

hard rock yapmıolar da ne yapıolar???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienahmet

quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

quote:

cilekeş ve alternatif rock ooohhhaaaaa yani

hard rock yapmıolar da ne yapıolar???????

Hard rock ın demek olduğunu biliyomusun?

Bildiğin alternatif rock işte
  • Geççeksiniz bu işleri...
    Çilekeş dinle sonra git; AC/DC, KISS, Aerosmith, Guns N' Roses dinle...
    Sonrası senin müzikten anlamana kalmış...
  • ac/dc de dinledim guns'n roses de dinledim tamam onların hard rockuna benzemio ama tokio hotelmidir nedir onun yaptıına da alternatif rock diolar onla da alakası yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienahmet

ac/dc de dinledim guns'n roses de dinledim tamam onların hard rockuna benzemio ama tokio hotelmidir nedir onun yaptıına da alternatif rock diolar onla da alakası yok bence

ac/dc guns'n roses ve tokio hotel ve çilekeş aynı cümlede yazıkkk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.