Şimdi Ara

Çıldırmak üzereyim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 20 maç attım aatroxla 16 win 4 lose yaptım.Bu sabah oyuna bi girdim her şey değişti yaklaşık 12 oyun oynadıysam 12 si de bozgun hepsinde de 1 troll 1 afk oluyo.(yine aatroxla oynadım hepsini)Artık oyuna girmeye korkuyorum.Ne yapmalıyım artık takımım bir kil alınca bile sevinmeye başladım.Hangi serverda olduğumu söylememe gerek yok zaten. Bu da profil http://quickfind.kassad.in/profile/tr/QenwiR/

• her oyun değişik bot almışsın
  • TR de alışılması gereken durumlar , gündüz oynarsan böyle olur okullar kapandı haliyle ..
  • Dün hafta içiydi. Karne alanlar pc ye oturamadı babaları yasakladı. Bugün internet kafeye gittiler oradan oynuyorlar. Sorun budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

Dün hafta içiydi. Karne alanlar pc ye oturamadı babaları yasakladı. Bugün internet kafeye gittiler oradan oynuyorlar. Sorun budur.

• Kaç kere dedim şu oyunu hafta sonu oynamayın diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senmatsu

Kaç kere dedim şu oyunu hafta sonu oynamayın diye...

çok haklısın bu gün tr'de üç maç üçünde de yenildim çocuk bilmediği heroyu alıyo oyuna giriyo feedliyo sonra diyor ki ben bu heroyu bilmiyorum madem bilmiyodun neden alıyosun diyorum canım istedi diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımda sorun yok,(afk hariç),senin performansın düşmüş.Dışarı çık hava al gel veya bugun girme yarın girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Takımda sorun yok,(afk hariç),senin performansın düşmüş.Dışarı çık hava al gel veya bugun girme yarın girersin.

Hocam adam midim diye ağlıyo sonra tamam git diyorum fizi feedliyor sonra ağlıyıp oyundan çıkıyor yeter ya
  • Aatrox öyle oynanmaz. Solo Top yapıyorsan tanky oynayacaksın. Mid yaparsanda klasik bruiser buildi. Senin ki ne Tanky ne Bruiser. Yolda görsem döverim bu buildi yapanı. Ayrıca neden ilk Botrk veya Tiamat(nabşit aytımı) alıyorsun ? BT çık BC çık sonra Botrk çıkarsın.
  • Şimdi inada inat yine atroxla girdim oyuna sonucu yazacam buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Aatrox öyle oynanmaz. Solo Top yapıyorsan tanky oynayacaksın. Mid yaparsanda klasik bruiser buildi. Senin ki ne Tanky ne Bruiser. Yolda görsem döverim bu buildi yapanı. Ayrıca neden ilk Botrk veya Tiamat(nabşit aytımı) alıyorsun ? BT çık BC çık sonra Botrk çıkarsın.

Hocam botrk core item değilmi ilk onu çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senmatsu

Kaç kere dedim şu oyunu hafta sonu oynamayın diye...

Valla bugün çok kaliteli bir oyun oynadım. Afk yok, oynamayı biliyorlar, millet birbirine bırakıyor killeri neredeyse, 1 küfür bile yok, birbirine övgüler vs. Çok eğlendim. Meta bile vardı neredeyse öyle diyeyim..

• 30 un üstünde aatrox mu oynadın 2 günde ? iyi sıkılmamışsın. Hafta sonu girme derim oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Aatrox öyle oynanmaz. Solo Top yapıyorsan tanky oynayacaksın. Mid yaparsanda klasik bruiser buildi. Senin ki ne Tanky ne Bruiser. Yolda görsem döverim bu buildi yapanı. Ayrıca neden ilk Botrk veya Tiamat(nabşit aytımı) alıyorsun ? BT çık BC çık sonra Botrk çıkarsın.

Hocam botrk core item değilmi ilk onu çıkıyorum

Yine de ilk çıkılmaz. Şahs-i görüşüm tabii. 3. item olarak almanı tavsiye ederim. O zaman tamamlayınca büyük ihtimalle Warmog çıkanlar bitirmiş olacaktır. O zaman daha çok vurursun işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 15 Haziran 2013; 15:43:35 >
  • Beyler sonunda 1 win alabildim skor 6-5-10 ben 1 hafta aatrox oynamam artık
  • ''Çıldırmak üzereyim yardım''
    Ciddi mi yazıyorsun bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Takımda sorun yok,(afk hariç),senin performansın düşmüş.Dışarı çık hava al gel veya bugun girme yarın girersin.

Hocam adam midim diye ağlıyo sonra tamam git diyorum fizi feedliyor sonra ağlıyıp oyundan çıkıyor yeter ya

Maalesef biliyorum o psikolojiyi biraz girme oyuna arkadaşlarınla kafa dağıt
  • TR ise kansere kadar yolu var.

• Darius ala qnq bekle ultiyi süresi bitince git tek at
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.