ibrahim tatlıses e söyleyelim de bunu da trabzonspor a uyarlasın
Viva Espana!
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
quote:
Orjinalden alıntı: Fabregas.
ömrümde gördüğüm en iğrenç beste olmuş hani bıraktık işi gücü saldır ankaragücünden daha beter
KISKANMAYIN YAA
yeter yaa uzattiniz bu konuyu istiyorsaniz size verelim
o besteyi beyendiysem bende allahsızım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
quote:
ömrümde gördüğüm en iğrenç beste olmuş hani bıraktık işi gücü saldır ankaragücünden daha beter
KISKANMAYIN YAA
yeter yaa uzattiniz bu konuyu istiyorsaniz size verelim
o besteyi beyendiysem bende allahsızım
Öyle olduğunu Allah yazamamandan çıkartmak çokta zor değil.
Bence orjinali daha güzelmiş..Her gün dinliorum..
Fenerbahçenin kendi marşı da çalıntıdır. Hatta 100 yıl marşı da çalıntıdır. Bunları geçin, hoşunuza gidiyorsa dinleyin, o kadar.
türkiye ligindeki her klüp taraftar grubu bu şekilde yurt dışından tezahurat ithal eder... hatta bildiğim kadarıyla çarşı grubu bi tezahurat izni karşılığında "kartal gol gol" için izin vermişti ama hangi takıma çıkartamadım... o yüzden bence siz şunu çaldınız biz çalmadık gibisinden tartışmanın alemi yok...
çalıntı bile olsa bu seni ne kadar ilgilendirirki broklyn hangi galatasaraylı fenerbahçenin 100.yıl marşı çalıntı diye konu açmış
hem nerder biliyorsunuz..Belki beste için izin istemiştir yönetim!
KAPAK OLSUN!!!Bütün gün çaldık bu şarkıyı!!Hem Stadda hemde mahallede....!!
quote:
Orjinalden alıntı: shinyworld
muahuaha tebeşirle etrafına bir çap çizip eğlendin yani
quote:
Bütün Türkiye coştu bu şarkıyla. 70'lik nineler bile söylüyordu pazarda
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
quote:
muahuaha tebeşirle etrafına bir çap çizip eğlendin yani
espiri yaptı..
river plate inki çok güzel hakketen.. bizimkide fena sayılmaz ama bazı yerlerinde sözler müziğe uymuyor..
çok güzel bir marş ama kendimiz bir marş üretmekten acizmiyiz ki başkasınıkini alıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
river plate inki çok güzel hakketen.. bizimkide fena sayılmaz ama bazı yerlerinde sözler müziğe uymuyor..
çok güzel bir marş ama kendimiz bir marş üretmekten acizmiyiz ki başkasınıkini alıyoruz
Kendimizde cok gusel yapiyoruz aslinda.. Mesela Mehvec Emec in bestesi.. Fakat burda durumu biraz daha iyi degerlendirmek lazim takim sampiyonluga gidiyor ve cok kritik bir donemden geciyor yonetim itici guc olsun diye boyle bir girisimde bulundu, ayni zamanda sampiyonlugu markalastirmak ve Galatasarayin Marketing ini daha iyi yapabilmek icin. Bu acidan bakinca cok yerinde hedefi 12 den vuran bir mars oldu, yoksa tabiki orjinal besteler herzaman icin gonlumuzde ayri bir yer edinir
arkadaşla iddaya girdim bu beste için.o bocadan çalıntı ben riverdan alıntı dedim yeni sezon Galatasaray formamı kaptım
Çıldırın çıldırın nedir ya
Avrupa'nın "Prensi", Arağın "Kralı".
Sos Cagon.
yahu siz nediyonuz.
fenerbahçe marşı dediğiniz şey ispanyol halk türküsü , 100. yıl marşı dediğiniz şey 30 yıllık 1 mayıs marşı , daha geçen gün dela caveseyi söylüyordunuz trübünlerde.bide bize çamur mu atıyonuz?