Fenerbahçenin kendi marşı da çalıntıdır. Hatta 100 yıl marşı da çalıntıdır. Bunları geçin, hoşunuza gidiyorsa dinleyin, o kadar.
En doğrusunu arkadaş yazmış. + çıldırın da araklanmadır.
quote:
Orjinalden alıntı: ribas
yahu siz nediyonuz.
fenerbahçe marşı dediğiniz şey ispanyol halk türküsü , 100. yıl marşı dediğiniz şey 30 yıllık 1 mayıs marşı , daha geçen gün dela caveseyi söylüyordunuz trübünlerde.bide bize çamur mu atıyonuz?
demek istediğim bu işte..
Çıldırmış bu fenerliler arkadaşlar takmayın kafaya. Sİnirinizden çıldırın çıldırın çıldırın
Çalıntı ile aranjmanı karıştırmayın.
kesinlikle!!
yaa yazdığım mesajı düzeltemiyorum ne biçim forum burası yaüstteki mesajı alıntı yapmıştım...
çalıntı bileyse bu arkadaşa ne oluyo anlamadım madem çalıntı git bul sahibini on
en azından fenerbahce gibi bizde inandık cocuklar sizde inanın hesabı ile bjk nin marşını calmıyoz yavurun marşını araklıyoz
Kıskananlar çatlasın..Arakladık çokta güzel oldu..herkez çıldırdı...!!!Dua etsinlerde kendileri gerçekten çıldırmasınlar..
Çalıntı mı değil mi bilmiyorum ama şarkı güzel.Tek sevmediğim kısmı var.Taraftar 90 dakika arkanda gibi bir sözü var.Ne 90 dakikası.Eften püften taraftar mı sandılar bizi?Hep arkasındayız takımımızın.90 dakika değil yani.
- Çıldırın marşı sizin fikriniz miydi peki? - Bizim ajansın, Güzel Sanatlar�ın fikri. Güney Amerika�daki bir takımın parçası aslında. O müziği almış, haklarını ödemiş ve ona yeni sözler yazmışlar.
KAPAK! OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Evet bizimkiler daha önce yapmışlar (ç)alıntısını
yinemi fener esinlenmiş(çalıntı.gif) sonra bizmi
bu aslıl riverplatenin boja taraftarına yaptığı tezarahattur
orjinin videosu
çalmayın ulen
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Evet bizimkiler daha önce yapmışlar (ç)alıntısını
yinemi fener esinlenmiş(çalıntı.gif) sonra bizmi
bu aslıl riverplatenin boja taraftarına yaptığı tezarahattur
- Çıldırın marşı sizin fikriniz miydi peki? - Bizim ajansın, Güzel Sanatlar�ın fikri. Güney Amerika�daki bir takımın parçası aslında. O müziği almış, haklarını ödemiş ve ona yeni sözler yazmışlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme