Şimdi Ara

ÇILDIRİCEĞİM :) Arkadaşlar bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.. Bilmiyorum sizin başınıza da geliyor mu böyle birşey ama herzaman kullandığım yöntemlerle film sitelerinden film indirmek istediğim zaman indirmek istediğim filmi değil sitenin içerisindeki küçük reklamların görüntüsü geliyor tabii bunu nası anlatıcağımı da bilemediğim için konuyu özetleyen bir ekran görüntüsü aldım. Bu arada VGO sundan ORbitine kadar VideoHunter'ından VideoDownloadHelper'ına kadar Operasından Maxthon Cloud'a kadar hepsini denediğimi de söylemek isterim arkadaşlar ortada gerçekten çok ciddi bir hezimetle karşı karşıyayız. Yokmu derdimize bir çare.. Şimdi den teşekkürler.
     ÇILDIRİCEĞİM :) Arkadaşlar bir yardım

• Muratistan M kullanıcısına yanıt
    1. si pc nı formatlaman cunkı pcn de virus var
    2. combofix yardımıyla bı temızlık
    3. de cerezlerını sıl pc antıvırus ıle bı tarat
  • Olay tamamen virüslerden mi kaynaklanmaktadır. Öyle olsaydı, Çerezlerin yanında filmin kendisinin de gelmesi gerekmez mi hocam ? Flash player'dan kaynaklandığını düşünüyorum ben ? Yani format net lazım ama şimdilik çözümümüz ne olabilir ?
  • Filmi vk sitesinden mi indiriyorsun, eğer öyleyse farklı siteleri dene. Virüsten kaynaklı olacağını sanmıyorum, hatırladığım kadarı ile bi site 2mb dan fazla indirmeye izin vermiyordu. Mail.ru vey mycloud gibi farklı adresleri dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muratistan M kullanıcısına yanıt
    Video indirmek istiyorsan ilacın bende, özele bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende öyle birşey tahmin ediyordum tam duygularıma tercüman oldun hocam. Özellikle eski filmlerde bu sorunu yaşamazsın 2015 filmlerinde karşılaşıyorum bu sorunla sanırım çok film siteside bu özelliğinden dolayı VK kullanıyor. mu acaba? :D
  • hocam sağolun ilgi alakanız için şimdi deniyorum (Y)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok uzun özet geçerseniz yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.