Şimdi Ara

ÇILDIRICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü forumdaki anketlerde %93 oranıyla pazartesi,%5 oranıyla salı ve %2 oranıyla çarşamba açıklanacağı hakkında tahminler vardı ve ben de bu fikirdeydim açıkçası. Ha yarın ha şu gün diye diye en son ihtimal çarşambaya kadar geldik ama sabrımız baya tükendi artık. Eğer yetkili birisi bizim anketleri görerek buna göre hareket ediyorsa ayıp ediyor çürüdük olm burada açıklayın artık,çarşambaya kalırsa söverim diyodum ban yerim diye sövemiyorum da işin suyu çıktı harbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cildiracagim galiba -- 25 Ağustos 2020; 23:6:52 >

• Benim anket de de cuma glme ihtimali sıfır dedim inadına gelirse döverim la.
  • Burası Türkiye serveri ahbap, burada %1'in bile gerçekleşme olasılığı %100'dür.
  • Vallahi yeter ya soldum ha şimdi ha şimdi derken. En kötüsü de uykudan aile tarafından uyandırılmak...
  • whoisnur W kullanıcısına yanıt
    Aynen sonuçların açıklandığı gün gece gelir diye sabahlamıştım yaklaşık 1 saat uyku görmüş gözlerle 72637272 kez şifremi girmeye çalıştım ya bi noktalama işaretini yazmayı unutmuşum ya da büyük harflere dikkat etmemişim berbattı.Açıklayacaklarsa gece açıklasınlar
  • cildiracagim galiba kullanıcısına yanıt
    Ben de gece 3 e kadar bekledim en sonunda yine annem çığlıkla uyandırdı..... Yine yaşatacaklar bunu belli. Halbuki herkes uyurken atlatsak süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoisnur -- 26 Ağustos 2020; 0:16:26 >
  • bi tahmin salıyorum, sabah 6 gibi bekliyorum hadi bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.