Şimdi Ara

Cilddeki Yağlanma!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
16.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunu sanırım birçok kişi yaşıyor..Benim özelliklede yüz bölgemde aşırı yağlanma var..Size şöyle söylim,banyodayken yüzümü çok iyi köpüklerim,gerekirse ilifle nerdeyse kazırım..Ama banyoda çıktantan 7-8 saat sonra alnıma elimi sürdüğüm zaman,alnım yağlanmış olur..Bunun için ne yapmak lazım..Önerdiğiniz bir sabun yada başka bişey varmı.(Bu arada belirtim yüzümde sivilce hiç yok.Sadece sırtımda sivilce çıkıyor).Bide bu burundaki siyah noktalar için o bantlar işe yarıyor mu..Yani bu siyah noktaları nasıl temizleriz..Berbere gittiğimde berber bir krem sürmüştü ve alnım 2 gün boyunca hiç yağlanmamıştı..Sanırım markası l'oreal di ama ne kremi olduğunu bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 30 Haziran 2009; 17:20:15 >

• Benim de çok yağlanıyor ve sık sık yıkamassam sivilce çıkıyor.Sebamed,Dove,Protex vs kullandım ama işe yaramıyorlar.Cilt yapısıyla alakalı
  • Bende Cilt Yağlanmasından Şikayetçiyim Sabunla Yıkıyorum 1 saat sonra gene yağlanıyor ( Ama Ciltteki Yağlanma Kırışıkları Önlüyormuş!!)
  • dostum benim burnum aşırı yağlanıyor du devam ediyordu siyah noktada coktu yanaklarımda sivilceler çıkıyordu bu yağlanmaya karşı en iyi ilaç roac. zoretanin ben 40. günümdeyim bu ilaç kökten çoğu kişinin çözüyor sadece sivilce yi deil yağlanmayı da en etkilisi o ne kadar yıkasan da yağlanıyor
  • benim de cilt yağlı da sürekli yıkıyorum dove ile çok rahatsız etmiyo
  • Sık sık sabunla yıkayınca kurutuyor cildi
  • ya saçmalamayın kurutuyorsunuz vücut buna tepki olarak tekrar yağlanma yapıyor after shave kremleri falada bunun içindir zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doktotra gidip kurutucu etkili nemlendiriciler iste en iyi çözümü onlardan başka kimse bilemez. sabunlarlanda fazla uğraşma cildin koruyucu mekanizmasına etki yapabilirsin
  • Yağlı cilt çok iyi bakım ister.Temizleyici,tonik ve yağsız bir nemlendirici kullanırsan düzenli olarak sorunun biraz çözülebilir ama iyi bir marka seçmelisin.Sebamed,L'oreal,Amway,Neutrogena iyi sonuç veren ve çok pahalı olmayan markalardır..istersen bir göz at

L'oreal markasının iyi geldiğini yazmışsın(nemlendiriciydi büyük ihtimalle).Bu tarz ürünleri satan bir yere gidip L'oreal'in yağlı ciltler için olan serisinden yaşına uygun olan bir nemlendiriciyi deneyebilirisin.Genellikle genç ciltler için Pure Zone serisi tavsiye edilir,aklında olsun
  • bendede var cildimde yağlanma ama benimki biraz sizinkinen farklı arkadaslar..bende seboreik dermatit oldugu için bigün aşırı yağlanma olup bigün kupkuru olabiliyo ..bu daha kötü..keske bendede sadece yağlanma olsa..cild hastalıklarından cok cekdim halada cekiyorum.. bana göre sanslı insanlarsınız
  • cildiyeye görünmek bence en iyisidir bendede vardı yağlanma cilt doktoruna gittim daha sonra sorunum düzeldi :)
  • şuradaki sabunları kullanabilirsin diye düşünüyorum, tanımlarında yağlanmanın giderilmesine yardımcı oldukları da yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 15 Temmuz 2009; 7:19:28 >
  • Benimde saçımda yağlanma var. Bu olay genetik olabilir. O yüzden bir dermatoloğa görünmenizde fayda var.
  • Arkadaşlar yağlanma az ya da çok herkesde olan bişey. Ben evdeyken pek rahatsız olmuyorum ama dışarı çıkarken falan pek hoş olmuyor. Eğer bişey kullanabilir miyiz diye sorarsanız size nivea mavi tüp cilt temizleyici öneririm. Cildi kurutmadan yağı temizliyor. Sonra tekrar yağlanıyor tabi ama eskisi gibi değil. İkincisi de deneme amacıyla dağıtıldığında denediğim garnierin 4 in 1 tipi bi ürünü. Adını tam bilmiyorum. Ayrıca buradan bu tip ürünleri sadece kızlar kullanıyormuş gibi reklam yapan üreticileri de kınıyorum.
  • niveanın oil control diye bir kremi var
    fiyatı 14liraydı sanırım
    sabah sürünce akşama kadar cildin kuru kalıyor
    onu kullanabilirsin
  • imex sabunu dene bi de
    gnde 2 kere tvsiye ederim
  • Yüzü çok fazla yıkamak da cildin daha fazla yağ salgılmasına neden oluyormuş.

Günde 3 kez yıkamak bence en normali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.